PaunX 22 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari.Hocu da sebi nabavim dobar motor za dalji put.Menjao bi svoj auto za motor.Imam Bmw 730.Bmw je 1993 godiste,3000 kubika i blizu 200 konja.Potrosnja na otvorenom 15 litara.Bmw je u dobrom stanju.Koga zanima moze PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i posto je taj bmw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Za cenu ne znam sta da kazem.Dogovorili bi se.U oglasima nisu ni malo naivni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa koja je za kes....oglase pusti...to je ..nerealno malko..koja ti kes cena...ja ih posedujem par komada..radim sa njima zato te pitam koja je cena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jos ako je crn i ima v8 motor.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Realno se krecu oko 1200-1500e +- u zavisnosti od stanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan i mene zanima cena ?? jel automatik ili manuelni?daj reci sve o autu,ako neces ovde pusti mi pp..i sliku neku..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 28, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cena je i veca ako je besprekoran.. prenos oko 130e,registracija oko 300,dodas ulje filtere svecice, ulje za menjac 8x 840din,6litra za motor, atest za plin i segmenti koje moras da dodas..., neki kvar..nakupi se tu cas posla...ps, ako do sad nije bio atestiran plin morace sekvent to mu dodje ko ...400e ..ako je imo plin moz da prodje sam sa atestom i zamenom multi ventila i boce,...sa obicnim plinom.cudno ali tako je,ili da se skine plin... nakupi se,ali..imam ih par komada odlican auto ko voli tu klasu,sam ga vozim,uzivanje nema cenu ko to voli... 730 automatik je malo anemican u startu ali posle dere i kida ko blesav... slike nema ima video..bas od auta... cene variraju gore dole,kupaca ima ko voli to..i ko ima para da vozi, odlican auto klasa za sebe visoko priznata ,pogotovu taj model e 32... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa i moja Argenta driftuje po travi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam i sa lesinom od mecke 123 200d,koja je sibol za lenjost driftovo po travi samo tako.....secam se pre 3-4 god. u povratku sa moto skupa u barosevcu,uteram 123-ku u neku livadu i tu smo se ludirali(a i da dokrajcimo zalihe piva ) dok nije pocelo da svice....ujutru ja malo dodjem sebi i pogledam livada bukvalno uzorana,na mecki krive obe zadnje felne,mucenica prokuvala nekoliko puta..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan A tema je bese.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezali se usli u livadu Ja sam ga takodje cepao i na nekom parkingu Zadnja vuca je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/BMW-730-LONG-W8-sekvet-registrovan-9931096-oglas.htm?filter_id= cene su gore dole... i ovaj je 93ce god..prodat je znam licno ....ali eto..cene su im gore dole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je.Nebih ja mogao da dam ovako nesto za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nazalos cene su takve....jer niko nece da da 40-50 hiljada za registraciju i i da bi bi vozio auto sa sumanutom potrosnjom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan i?za koju cenu bi ga dao?ili jos bolje - koji te motor interesuje u zamenu za bembaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sarenolike su .IMA ZA 2000E ,zato i kazem..od do.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...