Jump to content

Moto Zajednica

Zamena za auto

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Cao drugari.Hocu da sebi nabavim dobar motor za dalji put.Menjao bi svoj auto za motor.Imam Bmw 730.Bmw je 1993 godiste,3000 kubika i blizu 200 konja.Potrosnja na otvorenom 15 litara.Bmw je u dobrom stanju.Koga zanima moze PM.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pa koja je za kes....oglase pusti...to je ..nerealno malko..koja ti kes cena...ja ih posedujem par komada..radim sa njima zato te pitam koja je cena...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

i mene zanima cena ?? jel automatik ili manuelni?daj reci sve o autu,ako neces ovde pusti mi pp..i sliku neku..pozz

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

cena je i veca ako je besprekoran..:takoje:

prenos oko 130e,registracija oko 300,dodas ulje filtere svecice, ulje za menjac 8x 840din,6litra za motor, atest za plin i segmenti koje moras da dodas..., neki kvar..nakupi se tu cas posla...ps, ako do sad nije bio atestiran plin morace sekvent to mu dodje ko ...400e ..ako je imo plin moz da prodje sam sa atestom i zamenom multi ventila i boce,...sa obicnim plinom.cudno ali tako je,ili da se skine plin...

nakupi se,ali..imam ih par komada odlican auto ko voli tu klasu,sam ga vozim,uzivanje nema cenu ko to voli...

730 automatik je malo anemican u startu ali posle dere i kida ko blesav...

slike nema ima video..bas od auta...

cene variraju gore dole,kupaca ima ko voli to..i ko ima para da vozi, odlican auto klasa za sebe visoko priznata ,pogotovu taj model e 32...

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Pa ja sam i sa lesinom od mecke 123 200d,koja je sibol za lenjost driftovo po travi samo tako.....secam se pre 3-4 god. u povratku sa moto skupa u barosevcu,uteram 123-ku u neku livadu i tu smo se ludirali(a i da dokrajcimo zalihe piva :)) dok nije pocelo da svice....ujutru ja malo dodjem sebi i pogledam livada bukvalno uzorana,na mecki krive obe zadnje felne,mucenica prokuvala nekoliko puta.....:)

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Nazalos cene su takve....jer niko nece da da 40-50 hiljada za registraciju i i da bi bi vozio auto sa sumanutom potrosnjom...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja