speed_runner 12 Napisano Januar 28, 2008 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan e ovakvo predstavljanje odavno nismo imali....svaka cast i dobrodosao Od kad sam se ja učlanio,nismo,podržavam turbo hayabusu,svaka čast na predstavljanju,nek su klinći živi i zdravi,a za ostalo lagano evo i slike mog sestrića,pre jedno 2,5-3 godine,kad sam imao "Zeku".....naravno i moja majka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanyaTDM 0 Napisano Januar 29, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam ljudi na pohvalama Inspiracija potiche od vas.... sa sajta uopshte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Januar 29, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Super ti je motor, meni se bas bas svidja. Neka su vam svima vama deca ziva i zdrava!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...