Jump to content

Moto Zajednica

VanyaTDM

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu VanyaTDM

  • Rođendan 06.02.1970.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

VanyaTDM's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. SRETAN,DIVAN DAN,DOBIO PUNO POKLONA,AKO NISTA ,ONDA NOVE CIPELA ZA LJUBIMCA,VUCKO

  2. Samo i ja da se overim ovde .... drugachije je kad znash sa kim prichash
  3. hvala vam ljudi na pohvalama Inspiracija potiche od vas.... sa sajta uopshte
  4. A oni kojima deca već hodaju.... pozdrav i dobrodosao! PS- ja sam svog sincica(7 meseci)naucio da rukom okrece rucicu gasa!he,he,he... Samo zamisli (a vec jesi verovatno) kako ce sve to zajedno sa njim izgledati kad poraste. Ja sam rekao da cu cerki kupiti skuter a do tada ce to verovatno biti smeshna naprava, trazice avion verovatno ili neshto slichno shto tada bude u modi.....
  5. A oni kojima deca već hodaju.... Peki majstore.... svaka chast..............do jaja......... Klinci se obichno plashe da sednu.........mali je vidjen
  6. Zdravo i tebi. KLE je ok za voznju VOZLJIV je odnosno upravljiv. chinenica da je 500 kubika dosta za pochetnika ali ako si pametan lepo cesh se navozati. samo pametno.
  7. Hvala nadobrodoshlici,pa jesam ponosan. Nemam roditeljskog iskustva do sada ali ipak mislim da svako za svoje dete zeli da uchini da svoj zivot prozivi shto je moguce lepshe. Verovatno ima monogo lepshih stvari od motora ali zar ne mislish da nije zanemarljivq zezalica. Moja cerka to sigurno nece propustiti, svojski cu se potruditi.
  8. Pechen si da poludish od moto sveta... Pozdrav.
  9. Koliko ti je cerka stara? Kao shecer je, a chini mi se da su bar iste godine rodjene. ako kupimo dva odjednom mozda dobijemo neki popust 18 meseci ali je ziska,valjda su takva zenska deca Prichash kao i verovatno sve tate na svetu. ali verujem da im ostali nece kupiti motore kad porastuja ianche imam teoriju da je bolje da je ja nauchim da vozi motor i onda zavisi sama od sebe i svoje pameti nego da je fascinira neki klinac koji ce da je stavi iza sebe i da divlje ne bi li joj pokazao shta je voznja.Bolje ona njega da vozi. A kako stoje stvari sa chetiri meseca, nece moci da je stigne niko.
  10. Koliko ti je cerka stara? Kao shecer je, a chini mi se da su bar iste godine rodjene. ako kupimo dva odjednom mozda dobijemo neki popust
  11. Hvala Vam na dobrodoshlici. Ako mi cerka bude na TATU, imacu mali problem ??? Dodushe, genetski smo inteligentni, samo sekiracije mi nece nedostajati... al to je valjda zivot. Samo da me prodje ovaj pubertet.
  12. moram priznati da odavno chitam i posecujem ovaj sajt ali sad sam odluchio i da se pojavim. Imam 38 godina i trenutno vozim Yamahu TDM 850. Lozim se na sve motore ali vozim samo enduro. Valjda volim da sam uspravljen dok vozim. A i mator sam da se grbim. Dodushe volim da pogledam sve shto je na dva tochka. Beogradjanin sam i imam super zenu i cerku od chetiri meseca i vec zamishljam kako cu joj kupiti skuter. Boze zdravlja. Inache, na sajtu ima vrlo zanimljivih tekstova i vrlo sam ponosan shto medju bikerima ima takvih ljudi. Pre svega mislim na tekstove koji shire ljudima pogled na motore i motoriste i pomazu im da nas dozivlljavaju pozitivno. Ne pishem, ne pishem pa onda ne umem da se zaustavim. Veliki POZDRAV SVIMA !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja