Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem zumo 350 LM!

Recommended Posts

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Ovaj uređaj sam koristio na motoru od maja 2013. godine. Ne vide se tragovi korišćenja!

img_23069.jpg

Više informacija o uređaju:

http://www.markone-p...mg_23069-detail

Oprema:

Uz uređaj ide kompletno sve što se uz njega dobija u originalu. Sve u originalnoj kutiji.

- kompletan nosač za motor - nekorišćen (imao sam od starog zumo 660 koji mi je ukraden)

- kompletna instalacija za motor

- kompletan nosač za auto - nekorišćen (nisam ga koristio u autu - za to imam drugi Garmin uređaj)

- kompletan 12V adapter za upaljač - nekorišćen (nisam ga koristio u autu - za to imam drugi Garmin uređaj)- USB kabel - nekorišćen

- uputstva, kodovi i ostalo.

Kartografija:

Sadrži originalne karte Evrope CityNavigator Europe LM (LM verzija sa pravom na doživotno ažuriranje).

Cena: 400 EUR

(U radnji košta 66.750,00 RSD)

Uređaj se može videti kod mene u radnji!

Za sva dodatna pitanja stojim vam na raspolaganju.

064 82-44-000

Marko

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Da li je to stigao 390 LM u radnju?

Još ne. Za 10-ak dana bi trebalo da stigne. :takoje:

• Drug član, 1632 postova
  • Motocikl: V-STROM

tvoja polovna 400, a nova 320?! Za 20eur stigne u SRB. ukupno 340.

Gde je tvoja matematika ? :zvizduk:

Ova sa tvog linka nije nova nego polovna!

• Podržavam 1

tvoja polovna 400, a nova 320?! Za 20eur stigne u SRB. ukupno 340.

Gde je tvoja matematika ? :zvizduk:

Ili nisi dobro i pažljivo pročtao ili te je mrzelo da prevedeš kako treba jer "Artikelzustand: Gebraucht" u prevodu znači "Stanje: Korišćeno".

Nisi mi odgovorio koliko ti nudiš? Koja je tvoja matematika?

Edit: Milanezi me je preduhitrio.

Promenio član markone

• Zainteresovan, 714 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

sorry... gledam ih odavno i poslao sam pogresan link :-)

ovaj je pravi http://www.ebay.de/itm/Garmin-zumo-350LM-Motor-rad-Navi-ga-ti-ons-sys-tem-Kar-ten-ma-te-rial-Europa-/131098192265?hash=item1e860fa989

355eur je tamo nova i 20 da stigne...

Zanima me taj Garmin...

saljem ti pp. :zdravo:

Jeste preterana cena, nisam obracao paznju posto ne planiram da menjam navigaciju pre proleca, ali vidim da napadoste coveka koji je nasao povoljnije.

http://www.louis.de/...&artnr=10001641

Čovek je prvi "napao" sa netačnim argumentima. Posle se ispravio i to je u redu. Evo i tebi da kažem što sam i njemu:

Razlika je samo u tome što je ova moja ovde i može da se uzme odmah i ima garanciju i podršku u Srbiji. A za one u Louis-u i sa e-bay će trebati malo gimnastike. Ko nije imao loša iskustva sa tom gimnastikom, ko je mlad i ne smeta mu takva vežba samo napred. Srećno! :takoje:

Za nas ostale, da ne kažem sa (lošim) iskustvom, par hiljada umesto kile živaca mnogo više znači. Iznenadio bi se. ;)

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

A za one u Louis-u i sa e-bay će trebati malo gimnastike. Ko nije imao loša iskustva sa tom gimnastikom, ko je mlad i ne smeta mu takva vežba samo napred. Srećno! :takoje:

Za nas ostale, da ne kažem sa (lošim) iskustvom, par hiljada umesto kile živaca mnogo više znači. Iznenadio bi se. ;)

Necu da komentarisem cenu posto nisam kupac uredjaja, ali ovo citirano zvuci kao jako losa reklama za Garmin. Od navigacije koja kosta 350-400e ocekuje se da radi besprekorno, bez nekih potreba za podrskom(karte se daju azurirati i bez podrske).

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 714 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

Ono sto je u Markoneovom vlasnistvu je provereno dobro i ispravno, legalno najlegalnije uvezeno u Srbiju i zbog toga treba to da placamo osetno skuplje.

Ti ces uvaziti reklamaciju a Louis nece ?! Pazi molim te sto sam ti poverovao...

Da nije Garmin u Louisu neki kinez ?

Tvoju sklapali amerikanci isljucivo od 9h-11h jer su tad najodmorniji a ovu u Luisu kinezi u nocnoj smeni ?!

Zelim ti da je prodas i za 1000EUR pa da ti ostane za letovanje, ali ja nisam pao s kruske.

PS.Nije par hiljada vec nekoliko parova

• Podržavam 10

• Enduraš, 6401 postova
  • Motocikl: CRF300L

A za one u Louis-u i sa e-bay će trebati malo gimnastike. Ko nije imao loša iskustva sa tom gimnastikom, ko je mlad i ne smeta mu takva vežba samo napred. Srećno! :takoje:

Necu da komentarisem cenu posto nisam kupac uredjaja, ali ovo citirano zvuci kao jako losa reklama za Garmin. Od navigacije koja kosta 350-400e ocekuje se da radi besprekorno, bez nekih potreba za podrskom(karte se daju azurirati i bez podrske).

Verujem da se pokvari jedna u 10.000, ako je neko bas toliki maler da njemu zapadne ta koja ce da se pokvari, siguran sam da ce mnogo gimnastike imati i ovde dok ne ostvari garanciju. Jedino ako garancija ne podrazumeva odmah u radnji zamenu za novi uredjaj, onda skidam kapu, ali nesto sumnjam da je tako.

Ono sto je u Markoneovom vlasnistvu je provereno dobro i ispravno, legalno najlegalnije uvezeno u Srbiju i zbog toga treba to da placamo osetno skuplje.

Ti ces uvaziti reklamaciju a Louis nece ?! Pazi molim te sto sam ti poverovao...

Da nije Garmin u Louisu neki kinez ?

Tvoju sklapali amerikanci isljucivo od 9h-11h jer su tad najodmorniji a ovu u Luisu kinezi u nocnoj smeni ?!

Zelim ti da je prodas i za 1000EUR pa da ti ostane za letovanje, ali ja nisam pao s kruske.

PS.Nije par hiljada vec nekoliko parova

Nigde ja nisam napisao da Louis neće ispoštovati reklamaciju. Već da i prilikom kupovine, a i prilikom ne daj bože nekog problema neće ići tako glatko kao kada kupiš nešto ovde. Ako ništa drugo potrajaće dok pošalješ i dok se vrati sa reklamacije.

Ali to sve i nije važno. Svako bira šta mu odgovara i stvarno mi nije jasno čemu toliko prašine?! Nije mi se dopao iznos koji si ponudio na PP, ali ja od toga ne pravim dramu. :neznam:Ja prodajem MOJU navigaciju za koju JA određujem cenu. Kome se ne sviđa neka ne kupi. Vrlo jednostavno. Neka kupi gde misli da će bolje proći. Nije mi jasno šta hoćeš da postigneš sa ovim? Možeš da dubiš i na trepavicama što se mene tiče, ali neću ti je prodati za te pare. A sad te molim da mi više ne spamuješ temu. :zdravo:

• Podržavam 1

Naprotiv Rolle, Garmin je br. 1 u svetu baš zbog malog procenta kvarova i podrške korisnicima. Podrška ne podrazumeva samo garanciju. To znači da korisnik u svako doba od svog prodavca može da dobije sve informacije koje su mu potrebne. Od toga kako da podesi svoj uređaj optimalno, do uputstva kako da uradi update softvera ili karte. Možda ti znaš, ineteresuje te i snalažljiv si, ali većina korisnika elektronike se ne zamara puno sa naprednijim opcijama pa im dobro dođe da mogu da se oslone na nekoga kome je to posao da im pomogne.

PS kada sam pominjao loša iskustva i živce, mislio sam na loša iskustva sa poručivanjem elektronike sa raznih stranih sajtova.

Verujem da se pokvari jedna u 10.000, ako je neko bas toliki maler da njemu zapadne ta koja ce da se pokvari, siguran sam da ce mnogo gimnastike imati i ovde dok ne ostvari garanciju. Jedino ako garancija ne podrazumeva odmah u radnji zamenu za novi uredjaj, onda skidam kapu, ali nesto sumnjam da je tako.

U pravu si Aco, ja imam procenat reklamacija manji od 1 promila.

Što se tiče zamene, ako nije u pitanju softverski kvar koji se rešava na licu mesta ili u toku dana, uređaji koji imaju hardverski problem se menjaju na licu mesta u ovlašćenom servisu. To funkcioniše besprekorno. Ukoliko je uređaj pod garancijom, a u međuvremenu se pojavio novi model koji ga je zamenio, korisnik će dobiti taj novi model.

Zatim, kroz FRR (Fixed Rate Repair) program, Garmin nudi uslugu zamene starog uređaja za novi uz doplatu. Bez obzira da li je uređaj pod garancijom ili ne, i da li je fizički oštećen ili ne. Može biti i polomljen na dva dela i može se dobiti drugi uz doplatu. FRR važi za uređaje koji su u garanciji ili najduže 2 godine nakon isteka garancije.

Možeš da sumnjaš koliko hoćeš. To je tvoje pravo. Ali to je stvarno tako. Čak i u Srbiji. Onaj ko je imao priliku da iskoristi ove uslove zna o čemu pričam.

A sada bih stvarno zamolio da mi ne spamujete više oglas. Hvala puno! :takoje:

Promenio član markone

No nebitno...koja bi bila zadnja cena ?

Pozdrav Erneste. Za sada je to cena koju sam oglasio. Ako imaš neki realan predlog pošalji mi na PP. :zdravo:

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Samo jos ovaj post i necu vise obecavam. :takoje:

U kuci imam dva Garmin-ova uredjaja, koji doduse nisu klasicne navigacije. U pitanju su Forerunner 305 i 610 i oba rade odlicno iako se eksplatisu u svim mogucim uslovima minus, kisa, sneg, jako sunce i sl. Takodje oba su kupljena van zemlje zato sto je npr. moj forerunner 305 kupljen u Americi za 115$ dok je u Infoteam-u koji je tada bio generalni uvoznik, a verovatno je to jos uvek, isti uredjaj kostao 250e(duplo plus razlika euro-dolar).

Takodje bi svi ovi uredjaji trebalo da imaju medjunarodnu garanciju, pa bi samim tim trebalo da bude nebitno u kojoj zemlji je sam uredjaj kupljen pa su mi bas zbog toga malo kontradiktorni tvoji postovi sa pocetka teme i prethodni post u kome odgovaras Aci i meni.

No nebitno svako ima pravo da trazi onoliko koliko misli da njegova stvar vredi, ali ne i da se ljuti ako neko okaci cenu sa proverenog sajta kao sto je Louis npr. jer je forum tu pre svega da se pomazemo. Nekom ce vise odgovarati da kupi od tebe dok ce drugome biti vredna informacija da isti uredjaj moze naci u Louis-u za neku drugu cifru.

Bez obzira u pitanju je odlican uredjaj, izvini na off-u i srecno u daljoj prodaji. :zdravo:

• Podržavam 3

Samo jos ovaj post i necu vise obecavam. :takoje:

U kuci imam dva Garmin-ova uredjaja, koji doduse nisu klasicne navigacije. U pitanju su Forerunner 305 i 610 i oba rade odlicno iako se eksplatisu u svim mogucim uslovima minus, kisa, sneg, jako sunce i sl. Takodje oba su kupljena van zemlje zato sto je npr. moj forerunner 305 kupljen u Americi za 115$ dok je u Infoteam-u koji je tada bio generalni uvoznik, a verovatno je to jos uvek, isti uredjaj kostao 250e(duplo plus razlika euro-dolar).

Takodje bi svi ovi uredjaji trebalo da imaju medjunarodnu garanciju, pa bi samim tim trebalo da bude nebitno u kojoj zemlji je sam uredjaj kupljen pa su mi bas zbog toga malo kontradiktorni tvoji postovi sa pocetka teme i prethodni post u kome odgovaras Aci i meni.

No nebitno svako ima pravo da trazi onoliko koliko misli da njegova stvar vredi, ali ne i da se ljuti ako neko okaci cenu sa proverenog sajta kao sto je Louis npr. jer je forum tu pre svega da se pomazemo. Nekom ce vise odgovarati da kupi od tebe dok ce drugome biti vredna informacija da isti uredjaj moze naci u Louis-u za neku drugu cifru.

Bez obzira u pitanju je odlican uredjaj, izvini na off-u i srecno u daljoj prodaji. :zdravo:

Na žalost Garmin nema tzv World Wide ili međunarodnu garanciju. Garanciju ostvaruješ tamo gde si uređaj kupio. Osim u slučaju FRR (Fixed Rate Repair) zamene staro za novo. :zdravo:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja