miskomi 178 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno mi se smucilo da gledam ovako zamazane grane.Uz Miletovu (Djuntinu) asistenciju doveo sam ih do visokog sjaja ili bolje nego fabricke.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 25, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ispalo. I mene isto ceka, koliko ti je trebalo vremena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nepuna dva dana...meni je bilo bas dosadno da drljam po cevima pa je trajalo toliko,ako budes uporan mozes da zavrsis za dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Januar 25, 2014 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Smanji slike da ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Januar 25, 2014 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ispalo. I mene isto ceka, koliko ti je trebalo vremena? Nepuna dva dana...meni je bilo bas dosadno da drljam po cevima pa je trajalo toliko,ako budes uporan mozes da zavrsis za dan Jeste al meni iza leđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe gubljenje vremena,cim se malo grane zagreju bice iste kao pre poliranja,jos ako se tako vruce okvase... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe poliras..... Ja sam 2 x polirao i o5 dobiju onu katastrofalnu boju, mada prvih mesec dana imaju extra zlatnu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 25, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ispalo. I mene isto ceka, koliko ti je trebalo vremena? Nepuna dva dana...meni je bilo bas dosadno da drljam po cevima pa je trajalo toliko,ako budes uporan mozes da zavrsis za dan Jeste al meni iza leđa. Izvini, a šta ti je radio dan, dva iza leđa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe gubljenje vremena,cim se malo grane zagreju bice iste kao pre poliranja,jos ako se tako vruce okvase... Mislim da cu sa minimalnim odrzavanjem (sa vremena na vreme pretrcim pamucnom krpom i polir pastom) uspeti da ih odrzim u ovom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Januar 25, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Dobra akcija za prodaju motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Januar 25, 2014 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ispalo. I mene isto ceka, koliko ti je trebalo vremena? Nepuna dva dana...meni je bilo bas dosadno da drljam po cevima pa je trajalo toliko,ako budes uporan mozes da zavrsis za dan Jeste al meni iza leđa. Izvini, a šta ti je radio dan, dva iza leđa? Čim me najuri odma bi da smandrlja, kao dobro je, radio je, al u stvari iza leđa mi vitla komšinice, al nije mi na vreme dao otkaz pa se "zeznuo" uradivši dobro. Doduše, ja ispoliro flanšne i tek kad je ušrafio granu sam vido da inox matice nije ni pipnuo, sad kad budu prve požutele ima mu izbodu oči pa će skida sve, mislim šrafove, ne komšinicu. Kod poliranja i za kasnije odžavanje je najbitnije to prvo tretiranje, što je finije u smislu glatkosti, to duže ostaje čisto i belo a pri redovno nužnom održavanju mnogo lakše se osveži. Kad je relativno zapuštena površina, već sa grubim abrazivom od 600 se dobije perfektan izgled i ostavi tako što vrlo kratkotrajno. Konkretno je započetko mašinski četkom za inox i to bi bilo dovoljno ko za prodaju, no pošto nije, 1200,1500,2000, svaki broj bar dupli utrošak vremena u odnosu na predhodni, potom uljni dijamantin na debelu krpicu, inox namenska pasta mašinski sa adekvatnim diskom i na kraju ultra fini točak sa trunkom iste maže, bez pritiska malte ne, iako već sija lepo se vidi razlika. Pasta je Autosol usko namenska, sve mandže im sadrže hemiju koja se aktivira trenjem i praktično vrši i hemijsko čišćenje. Pre bilo kog pipanja, normalno žutilo koje je postojalo se skinulo za probu krpom i pastom tako da redovnim ovlaš trljkanjem ovako uglancane grane neće biti problem. Grane i lonac na mom bokseru uprkos znatno višoj temperaturi tek kad se trljne se uoči da poprima žutilo. Mnogi koriste Purol, međutim sa njim se ne dobija potreban efekat i trajnost. Na kraju krajeva, jednom godišnje se valja detaljno pretrljati makina. http://forum.bjbiker...rana-i-auspuha/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno sto je tema ovde premestena ???????????? ovo poliranje vazi za sve motorcikle ne samo za yamahu !!!!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...