Darko Mihajlovic 5532 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Fiat Stilo , naravno KARAVAAAAN , 2005god , 1.9 JTD , 115ks , Dynamic paket opreme tj : -tonirana stakla -alu felne -digitalna klima odvojeno za vozaca i suvozaca -ABS , ASR , kurac palac RS .. -servo -daljinsko zakljucavavanje , -grejaci sedista -grejaci retrovizora -elektricni prozori SVA CETIRI -elektricni retrovizori , SVA DVA namigujem -svetla za maglu -putni racunar -sedista podesiva po visini -frizidercic u kaseti koji se ukljucuje kad se upali klima i ladi pivce -centralno zaklucavanje -airbag , vozac , suvozac i bocni -krovni nosac -mozda sam nesto i zaboravio , uglavnom , sve sto je ikada izaslo iz fiata , stavljeno je u ovaj auto auto je prekjuce registrovan , sve cetiri nove gume , i u bolesno dobrom je stanjuuu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5532 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srecom,a kinta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5532 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze...pa pazi , bilo je natezanja do jaja , jbg , svi gledamo da prodjemo sto bolje...na kraju , sa 3400 sam uspeo da smanjim na 2900e i za te pare ga uzeh... auto je bukvalno bio registrovan u ponedeljak , ja ga uzeo u sredu , tako da to je to...auto je 2005 god , uvezen je 2008 god sa nekih 40.000ak hiljada na satu , i ovaj covek ga je za ovih 6 godina ugurao jos 110.000 km , tako da je sada na satu oko 160.000 km... proveravao sam taj podatak na kompu , i sve je ok... inace , utegnut , ne lupka, skripi , itd,,, ne izbacuje greske na bordu i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Februar 4, 2014 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I dobro je sto ima ove bele plastike na instrument tabli. One crne zaslinave i ne lice ni na sta. Jos ti se i lepi noga kad dohvatis do njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5532 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ee video sam to na par komada i bas deluje ofucano ... ne znam sto se to desava , kao da si prosuo neku kiselinu po njima i polako se raspadaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i da te lepo sluzi, al' motor da ne zapostavljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Fiat ubacio u taj auto sve sto je imao, bice ti zanimljivo odrzavanje sve te elektronike. Pravi auto za posao, sa adekvatnom opremom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8596 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan SHOKLA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5532 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pa fiat je poznat po svojim elektronikama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan - U ZDRAVLJU DA GA VOZIŠ I DA TE DOBRO SLUŽI ps jesi li čuo da nije forda fijat bi bio najlošiji auto i ja imam jednog fijata xaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5532 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8596 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Slušaj Darko, kad bi čovek slušao šta svet priča, nit bi šta jebo nit bi šta vozio, svemu bi našli manu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5532 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ima smisla , ima smisla kolega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 9, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan - U ZDRAVLJU DA GA VOZIŠ I DA TE DOBRO SLUŽI ps jesi li čuo da nije forda fijat bi bio najlošiji auto i ja imam jednog fijata xaxa Pa i nije ti nesto za pohvalu to sto vozis Fiata... :lol: Msm, sto vozis samo jednog Ja ih teram dva kom, Mareu i Ulysse-a... I, zadovoljno se smeskam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ja imao par god stilo karavan mjet 2005g. otisao od mene sa 235000km mislim - i nije od servisa do servisa trosio ni kap ulja(normalna voznja i odrzavanje). dobro me sluzio i tako je i nastavio - po meni dobar auto sa odlicnim motorom. posle 2004-te god su otklonjeni problemi elektronike sa prvih stila... neki moj licni osecaj i zakljucak je: dobar odnos ulozeno-dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...