Frace 0 Napisano Januar 24, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim skuter negde oko 4 godine. Sada bi hteo da uzmem neki jaci sportski motor od 250cm3 ili 400cm3, ali ne znam sta da kupim. interesuje me vase misljenje i vas savet oko izbora motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 24, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan koliko si visok??? koliko para imas??? koja vrsta motora??? novo ili polovno??? al si skrt na rijecima ;D ......................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frace 0 Napisano Januar 24, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan 185cm. Uzeo bi polovan. Imam negde oko 2000-2200 evra. Vise bi voleo kad bi naso neki sportski,marka nije bitna samo da je u dobrom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reći da si našao najnezgodniju kubikažu za sportaka.Ti motori su kod nas veoma retki, mučićeš se oko delova... Ja bih ti preporučio Kawu ZZR, imaš u obe kubikaže, 250ica sa dvocilindričnim motorom sa dve bregaste, 400tka dosta ozbiljnije varijanta, redni motor sa 4 cilindra, isto dve bregaste, 53 konja, sa tim bi morao da budeš malo pažljiviji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frace 0 Napisano Januar 25, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako im se krecu cene? Ne bi ga ja dugo vozio, mozda jednu sezonu, posle bi uzeo nesto do 600. To je samo za pocetak da malo osetim motor i brzini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Potraži po internetu nekoga od uvoznika, ja sam do sad jedino kod njih vidjao te modele, ovako po oglasima mrka kapa.I ne znam koliko ti je pametno da uzimaš to da bi vozio samo jednu godinu, nećeš moći da ga prodaš lako.Bolje pogledaj nekog twina od 500 kuba, to ti je odprilike ta snaga a imaš veći izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vec za jednu sezonu, onda gadjaj recimo Suzuki GS500, ali obavezno limitiran na 34ks...nije trkalica, naked je, ali jedna sezona...ili neki hyosung comet 250...ali ne upadas u taj cenovni rang... A kao sto kiro rece, videh par komada zzr-250 na prodaju....oni su cak ispod te cene koju si naveo... A da odvozas jednu sezonu neku dvotaktnu trkalicu (ako si vec zapeo za trkalice)? Tu vec imas posiri izbor onoga sto bi mogao voziti...a mozda je i najpametnije resenje posle skutera voziti to...da ne bude nagao prelaz 50cc/400-500cc? Mozes i tu varijantu, znaci dvotaktna trkalica od 125cc, moja preporuka na pocetku sa blokadom...to posle mozes i da poskidas, ako ti se ucini slabo, i idu one lepo...ja sam imao 125-icu od 35-36ks koja je isla 150 k'o nista ...a mozes i lako da je prodas sledece sezone... Eto...razmisli pa javljaj sta si odlucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frace 0 Napisano Januar 26, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce mi je drug nasao neki zzr 250 na nekom auto placu, pa cu da vidim ovih dana da odem da je vidim, kaze da nije losa. Ako ne nastavicu da trazim, mozda pronadjem i nesto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Januar 26, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka ti je kawa gpz 500 ili susuki gs 500. Nisu komlikovani za vožnju , lagani su ko i 250ke , i odgovaraće ti zbog visine. A za keš kojim raspolažeš možeš naći pristojan primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Januar 26, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovu temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8137.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 27, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan A kako im se krecu cene? Ne bi ga ja dugo vozio, mozda jednu sezonu, posle bi uzeo nesto do 600. To je samo za pocetak da malo osetim motor i brzini... ako do sada nisi vozio motor sa brzinama,moj ti je savet da pocnes sa 125 ili 250cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 27, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan GSR650 nije los izbor ali ima vise snage, ili GS500 - oklopljen - mada ces ovaj teze naci (izgleda ko trkalica a ipak je GS 500 ) Za ponudu i novih ipolovnih preporucujem "Moto-Berzu" - izguglaj je na netu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frace 0 Napisano Januar 27, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 125-cu, ali nije bila moja vec od druga, tako da imam nekog iskustva sa njima. i zato ne bi uzeo 125-cu, nego nesto ,alo jace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 27, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 125-cu, ali nije bila moja vec od druga, tako da imam nekog iskustva sa njima. i zato ne bi uzeo 125-cu, nego nesto ,alo jace... Zavisi sta si vozio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Januar 27, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti 125ca dovoljna... al kako hoces... u cacku se ja mislim prodaju 2 masine, mislim 2 suze jedna od 550ccm je 1300e a druga od 750ccm 1600e... vidi, razmisli, ne preteruj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 27, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan GSR650 nije los izbor ali ima vise snage, ili GS500 - oklopljen - mada ces ovaj teze naci (izgleda ko trkalica a ipak je GS 500 ) Za ponudu i novih ipolovnih preporucujem "Moto-Berzu" - izguglaj je na netu... Jesi ze zeznuo nešto oko ovog prvog motora?Nisam nikad čuo za to, zato pitam.Znam da ima Suzana GSR600, to je par godina star model, mali B-king. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 28, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ispada da sam se zeznuo, mislio sam na GSR600, ali sam negde cuo da je 2006 Suzuki izbacio verziju GSR650. Na foru Bandit 650 u oklopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 28, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka Kawasaki zxr 400.Moze da se nadje za oko 2000e dobar.4 cilindra i 65ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 28, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ispada da sam se zeznuo, mislio sam na GSR600, ali sam negde cuo da je 2006 Suzuki izbacio verziju GSR650. Na foru Bandit 650 u oklopu. Ok, nego se uplasih dal je moguće da postoji Suzuki za koji ja nisam čuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka Kawasaki zxr 400.Moze da se nadje za oko 2000e dobar.4 cilindra i 65ks i moja preporuka je zxr400, izgleda odlično ali odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka Kawasaki zxr 400.Moze da se nadje za oko 2000e dobar.4 cilindra i 65ks i moja preporuka je zxr400, izgleda odlično ali odlično! I ide... razvlace te ZXR400 i do 200km/h sto njemu kao pocetniku uopste ne treba. jebi ga, to stoji, ali mislim da mnogo bolje leži i koči od recmo gpz500s koji takođe može da dohvati 200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam pre neki dan zxr 400 zaista lepo izgleda,ne znam koliko je dobar za prelazak sa skutera ali je motor :o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Koju si 125-icu vozio? Pa koji ti to skuter vozis kad ti je 125-ica spora...zavisi sta...ja sam imao 125-icu koja je isla 150km/h k'o nista, i po ubrzanjima isla skoro ravnopravno sa klr650... Iskren savet: ili taj zzr 250 (nezgodnija kombinacija za odrzavanje), ili lepo neka cvaja od 125ccm, obavezno prvo sa blokadom, a posle skidaj kad se naviknes i teraj...BAR jednu sezonu ovako, pa ces posle i sam znati sta i kako, neces morati da pitas. Koji skuter ti vozis? To nisi rekao...Ako je neka 50-ka, onda definitivno ovako kako sam rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki gs 500 moj predlog video sam jednog u oglasima sa oklopima nisam ranije vidjao taj model lepo izgleda cena mu nije bila velika negde oko 1800 evrica i mislim da je bio 98 godiste koliko se secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frace 0 Napisano Januar 31, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Spedfight 2. Vozio sam RS 125 jedno dva meseca, ali nije bila moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...