Zeljko85 44 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je prerano da otvorim ovakvu temu ali eto, dosadno na poslu. Dakle baza za preradu u cafe je Honda GL400. U pitanju je model cx500 sa smanjenom kubikazom. Na kupovinu motora odlucio sam se posto obozavam Moto Guzzi i oduvek sam sanjao taj V poprecno postavljen. Ali jednostavno nikad nisam mogao da odvojim dovoljno para za takvo nesto. Ovaj motor me je izneo bagatela, doduse bio je u kutijama, ali covek od koga sam ga kupio je sve to pedantno spakovao, tako da nije zafalilo ni srafce...za sad. Bio je rasturen zato sto mu je pukao zatezac lanca. Ja sam to nabavio sve preko e-bay i zamenio zatezac, spaner i sam lanac. Problem su mi bili dihtunzi. Svi su manje vise odgovarali sa cx500 ali ne i dihtum glave, tako da sam se odlucio da ih sve sam napravim a dihtum glave sam narucio od coveka iz Mladenovca, tako da sam i to zavrsio. Preradu cu raditi tako da pokusam da iskoristim sto manje kupljenih delova i da iskoristim motor sto vise. Tako. To bi bio neki uvod Slike cu postaviti kuci, jer nemam nista na ovom kompjuteru, doduse i nemam nesto preterano slika jer u kreativnom zanosu zaboravim da slikam...zaboravim i da jedem ali boze moj, nadoknadim kasnije sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 23, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan SREĆAN RAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 23, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika koje su mi u telefonu. Prilicno su random ali eto, za sad imam samo te slike. Prednje vile. Ne zelim izgled kao iz prodavnice, tako da necu ni da se trudim da lickam nesto preterano. Ali hocu da bude sve maximalno upotrebljivo. Motor. Posle zamene delova i dihtuma, ofarban i cekam na glave. Koje majstor nikako da sredi, pa ima vec 6meseci i dalje sve sutra sve je u nekoj guzvi, no dobro cekam. Asupusi su stock. Ima malo udubljenja, to bih voleo da ispeglam da budu extra ali ne znam kako, videcemo kako ce to da bude. Ram, koji sam malo secnuo, jer mi se ne svidja kako su uradili prelaz iz cevi u ne znam ni ja kakv kraj, tako da sam to secnuo i od ostatka napravicu zadnji kraj kako dolikuje Rezervoar, stock, ali bas mu nekako pase 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 23, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto ja volim ove poprecne agregate, a i cafee, pa ovo ce da bude bruka Prvi red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Sinaoc sam nesto malo radio oko motora, jer nisam imao nesto preterano vremena. Uglavnom oko karburatora. Tu me je sacekalo gorko iznenadjenje. Otvorio sam karburatore u soljicama neko blato koje se ne skida ni srafcigerom, nesto skorelo ne znam kako da opisem to stanje, dizne su zapusene tom smesom gumice propale. Tako da eto velikog problema, pogotovo sto zelim da ga odradim sa sto manje para. Nisam slikao, ali danas cu cim se vratim sa posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Januar 24, 2014 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 24, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ima sigurno neki kit za reparaciju karburatora na ebayu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ali kosta preko 100eu. danas sam se malo igrao. Ostaje mi da odnesem kod majstora da mi zavari kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam karbove cinimi se rezervne..imam i od 500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si se ti javio, baš sam hteo da te kontaktiram u vezi karbova. Čitao sam po stranim forumima da stavljaju mikuni vm, kažu da motor duplo lepše radi nego na fabričkim karburatorima. Jel imaš možda nešto tako? Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nisam stavljao probao,pa nemogu nista a kazem,niti ih imam.. al evo sad pogledah imam od cx 500...rezervne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. A reci mi pošto planiram da izbacim H-prigušivač i airbox da li bi to moglo da se ušteluje da radi? I jel imaš i grane ili samo karbove? Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. A reci mi pošto planiram da izbacim H-prigušivač i airbox da li bi to moglo da se ušteluje da radi? I jel imaš i grane ili samo karbove? Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока sam karbove..moze sve malo muke ali moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam po stranim forumima da stavljaju mikuni vm, kažu da motor duplo lepše radi nego na fabričkim karburatorima. Неки линк за ово? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan http://cx500forum.com/forum/showthread.php?t=14289 A ima i na youtube, kucaj cx500 mikuni i otvori narandžasti cafe racer Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Хвала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Kad se dokopam kompa poslaću ti još jednu temu, ne mogu sad da je tražim preko telefona Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 29, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Od danas Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Mogu li da okrenem zadnje amortizere kontra (donji deo da bude gore)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan amortizere nemozes da okreces tj nebi trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan glave namontirane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Februar 18, 2014 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Ajde molim te daj još malo slika,ne radi se mnogo prerada pa kad već seckaš daj da i mi malo uživamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...