pedjafzr 44 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem masinu za pranje ,potrebna mi je za pranje svojih vozila,a mozda i otvorim neku perionicu leti.Znaci treba mi profi aparat,ne mora sa toplom vodom ali da moze da opere 10 auta za redom bez problema. Dobro mi je dosao i svaki savet u vezi masine ,koja bi mi najvise odgovarala,koliko bara,protok vode,koliko kilovata i slicno. Hvala unapred . Cena do 400 e. Naravno ako ima jeftinije a da moze da mi zavrsava poso dolazi u oobzir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je Karcher jedan od boljih. Ima tip na pocetku Borce koji radi distribuciju,i ima i perionicu tepiha. Imas ih i na Bubanj potoku polovne, subotom, donesene iz inostranstva. Ko se od kolega razume u protok i bare preciznije nek se nadovezze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan imas za 50 i neku hiljadu dinara elektro maschinen profi aparat na hlatnu vodu garancija dve godine tezina aparata oko 50kg ako budes zainteresovan posalji poruku pa ce mo se dalje dogovarati inace sam te aparate prodavao poljoprivrednicima koji imaju dosta mehanizacije a oni veruj mi nelade masine kad uzmu da peru koja tu prodje test stvarno je dobra, u svakom slucaju pozdrav i izbegavaj masine polovne bez garancije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Januar 23, 2014 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Strogo Karcher (zbog delova i servisa). protok vode gledaj da ti ne bude manji od 10 litara, ako je moguce i pritisak da bude 150ak bari. Ono sto bih ti ja preporucio za te pare je HD890, 890S, 1090. To su na hladnu vodu. Na toplu vodu nemoj nista ni traziti za te pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na punudama,ali masina je i dalje aktuelna,tako da sto se vise ponudi to bolje,masinu treba da uzmem do kraja februara,ali ako izadje ponuda koja se ne odbija moze i odmah. Pozdrav,i hvala forumasima na pomoci,svaki vas komentar pomaze mi u odabiru. Pozdrav jos jednom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan elektromaschinen wpem 2900 160 bara pritisak protok 590 l/h garancija dve godine, 3kw motor metalni nastavci puske za pranje jedan klasika lepeza sa stelovanjem a jedan turbo mlaznica sa keramickom kuglicom cena 53325.00 pozdrav i svako dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...