motoras 195 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan da li je ko pravio zastitnu mrezicu za hladanjak sto se stavlja ispred hladnjaka da stiti hladnjak od vecih buba da kad velikom brzinom isekt udari u hladnjak da ga ne osteti od cega to moze da se napravi ja sam dosao na ideju pa vas pitam da li to moze i dalice ti stetiti hladnjaku da napravim od vazdustog filtera sa autobusa imam neki steri filter pa sa njega da skinem onu zicu sto ide okolo pa je ispravim u tablu i isecem parce koliko mi treba i od aluminijuma napravim okvir koji cu da pricvrstim na hladnjakona je od prohroma na sitne okrugle rupuce od cega ste vi to pravili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi mogao da staviš to što si smislio, a imaš i da kupiš gvozdene ili aluminijumske mrežice u bolje opremljenim gvožđarskim radnjama, npr. JEEP komerc u Karađorđevoj ne znam tačnu adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 24, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan da li je ko pravio zastitnu mrezicu za hladanjak sto se stavlja ispred hladnjaka da stiti hladnjak od vecih buba da kad velikom brzinom isekt udari u hladnjak da ga ne osteti od cega to moze da se napravi ja sam dosao na ideju pa vas pitam da li to moze i dalice ti stetiti hladnjaku da napravim od vazdustog filtera sa autobusa imam neki steri filter pa sa njega da skinem onu zicu sto ide okolo pa je ispravim u tablu i isecem parce koliko mi treba i od aluminijuma napravim okvir koji cu da pricvrstim na hladnjakona je od prohroma na sitne okrugle rupuce od cega ste vi to pravili I sve stade u jednu recenicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to koristio na autu, odlicno sluzi! U radnjama za tjuninng stajling imas mrezice namenski za te stvari, ali ovo je jeftinije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan da li je ko pravio zastitnu mrezicu za hladanjak sto se stavlja ispred hladnjaka da stiti hladnjak od vecih buba da kad velikom brzinom isekt udari u hladnjak da ga ne osteti od cega to moze da se napravi ja sam dosao na ideju pa vas pitam da li to moze i dalice ti stetiti hladnjaku da napravim od vazdustog filtera sa autobusa imam neki steri filter pa sa njega da skinem onu zicu sto ide okolo pa je ispravim u tablu i isecem parce koliko mi treba i od aluminijuma napravim okvir koji cu da pricvrstim na hladnjakona je od prohroma na sitne okrugle rupuce od cega ste vi to pravili I sve stade u jednu recenicu. Legendo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan da li ce te mene ocenjivati ili pomoci kako i od cega je naj bolje da napravim zastitu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jel moguće da fabrički nema tu zaštitu?! ideja ti je dobra samo nemoj da koristiš taj lim sa rupicama, nadji negde baš mrežicu koja ima otvore kao dva spojena trougla (jebem li ga kako se taj oblik zove), to imaš da kupiš sa različitim veličinama tih otvora pa biraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Januar 25, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ima tih mrezica kao pcelinje sace, pa sa raznim velicinama rupica, nekada se takve mrezice koriste za prozore, neke manje kaveze... Mozda ih ima u tim metalnim radnjama ili nekim kao stovaristima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 26, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da ti BAS lepo izgleda imas u Luisu sa natpisom modela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 27, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan znam da ima u luisu ali sada trenutno nemam para pa bi nesto da napravim privremeno dok neskupim para nasao sam neku zicu u kvadratice 5 sa 5 mm petar trista dinara a nasao sam i jednu bas za to ali je metar 128e to mi je jako skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Januar 27, 2008 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Moze da posluzi metalna mrezica za komarce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 27, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan JEEP COMMERC KOD PANCEVCA ILI U KARADJORDJEVOJ (BIVSI METALSERVIS) ZOVU JE I DIAMOND NET, I IMA RAZNIH VELICINA. MEDJUTIM SVAKA ZASTITA PROKO HLADNJAKA SMANJUJE PROTOK VAZDUHA KROZ NJEGA TE MOZES IMATI PROBLEMA SA PREGREVANJEM. STO SU RUPE VECE MANJA JE VEROVATNOCA ZA TO. AKO SE PLASIS UDARA VECIH INSEKATA, NISU STRASNI, ALI VRAPCI SU STRASNO ZAJEBANI KADA IH POKUPIS SA DVE GLAVE, ALI CAK I ONI,PROVERENO, NE MOGU DA PROBIJU HLADNJAK, SAMO GA ESTETSKI DEFORMISU, ILI SAM IMAO SRECE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda na autu ono sto si prvo pomenuo, a ne kosta nista i posluzice sigurno. Neko pomenu vrapca, bio je tu tri dana, a ja nisam imao pojma dok mi neki lik nije skrenuo paznju. :-[ Kako onaj stari vic kaze: ''kljucaj, kljucaj, al do mozga (hladnjaka) neces stici!'' Ne. nije bio vrabac tamo gde fali malo parce, to sam lose zalepio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...