Jump to content

Moto Zajednica

Aqua park Arandjelovac: 150km na 2 kw

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha Majesty YP 400

Hvala puno kolege 0takoje.gif

kneža user_popup.png druze da li poznajes u Prijedoru mog prijatelja kosarkaskog trenere Sinisu Solaju kk Hunters

Da, znam ga. Isao sam jedno vrijeme kod njega u teretanu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 117 postova
  • Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike

Hvala prijatelji i kolege Tacno je, bitna je volja i sve se moze :)

kneža Svet je malo selo, bas mi je drago da se znate. Ziveli svi u Republici Srpskoj!!

VladaSD: Tobogani su ektra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meni je onaj narandzasti super, i plavi i ...!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bio sam jos i u Jagodini, ali ovaj je daleko bolji. Cuo sam za onaj u Backom Petrovcu, pa zdravlje boze, cemo otici!!

VPetar: Druze moj potpuno te razumem i shvatam tvoje strahove, ako se ne ljutis da to tako nazovem.

Znam taj osecaj, i pitanja koja postavlja covek sebi, da li ovo, da li ono. Licno sam se plasio kako ce biti u voznji jer je vazdusno hladjene, i kako cu savladavati uzbrdice. E pa sto se tice hladjena masine, nikakvih problema nije bilo. Sto ides brze bolje hladi. A i radna temperatura ide do 120 stepeni, a napolju je po najvecoj vrucini 40stepeni. Problem su uzbrdice kada je veliko opterecenje, a slaba brzina i slabo hladjenje, i semafori kad stojis, temperatura se dizei nista ga ne ladi.

Posavetovao bih te da pretreses svoju masinu, sto se tice potrosnih delova, ulje filteri, kaisevi, gumeni delovi, sve, sto je kriticno i potrosno.

Kad to uradis sedi i vozi.

Biraj malo pristupacnije deonice dok se ne ohrabris za neki dalji put, i ne steknes sigurnost u sebe i tvoju masinu. Na taj nacis ces biti sve bogatiji i sto se tice putovanja i iskusva i sigurnosti.

U svakom slucaju postoji bekap varijanta ako stanes negde na putu,da stop[iras neki kamion ili kombi, 1000 din, i u prvi servis :) Mada smatram da 125ccm, veoma ozbiljnija masina za put.

Vozio sam 125 ccm letos na Krfu. Savladavao je put i uzbrdice bez problema sa nas dvoje. Puticu i taj putopis pa ces videti.

A predlazem ti da procitas temu 2 konja na 3 konja. momci su ekstra, samo su promasili naslov za svoju avanturu.I imas sjajan putopis biciklimasu otislji neki momci u Grcku. To ce te motivisati.!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemoj da sedis i cekas da ti prolaze sezone. Samo napred ziv bio!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Honda PCX 125

E moj druze, to i jeste strah, nema sta da se ljutim :)

Pretresen je prosle godine skroz, samo malo karburator zeza..kad to sredim bice ko nov :) japanac je to, kad ga.naprave traje sto godina :D

Iscitao sam ja sve te putopise, nema da brines :D ali postoji sledeci problem..motor mi je u CG..pa ga i vozim kad sam na moru..pa mi nedostaje samo tako..jaooo kako bi zapalio dole, samo da imam vremena :)

Elem, ima 12 konja ali nas dvoje sa jednim punim rancem stvari vuce oko 40 na velikim uzbrdicama..meni se to cini sporim ali gde znam..

Puno toga zavisi od faksa, ali ako se poklopi vreme i finansije, pravim turu igalo-beograd-igalo sa devojkom..vise ne plasim toliko zbog samog motora vec vise zbog gumi defekata..moracu da naucim da krpim gume i onda mogu da idem gde hoces..najveci je problem sto imamo u planu da obidjemo zabljak, durmitor i okolne puteve, a ima dosta makadama..nas dvoje.na.motoru na putu sa kamencicima i ne mora bas da se zavrsi srecno :) slozices se sa mnom da je nezgodno da mi pukne guma negde u sred crnogorske nedodjije :D ja sam se bas raspisao, ne zameri, pozdrav i srecno!!

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

• Svrati ponekad, 153 postova
  • Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE

E moj druze, to i jeste strah, nema sta da se ljutim :)

Pretresen je prosle godine skroz, samo malo karburator zeza..kad to sredim bice ko nov :) japanac je to, kad ga.naprave traje sto godina :D

Iscitao sam ja sve te putopise, nema da brines :D ali postoji sledeci problem..motor mi je u CG..pa ga i vozim kad sam na moru..pa mi nedostaje samo tako..jaooo kako bi zapalio dole, samo da imam vremena :)

Elem, ima 12 konja ali nas dvoje sa jednim punim rancem stvari vuce oko 40 na velikim uzbrdicama..meni se to cini sporim ali gde znam..

Puno toga zavisi od faksa, ali ako se poklopi vreme i finansije, pravim turu igalo-beograd-igalo sa devojkom..vise ne plasim toliko zbog samog motora vec vise zbog gumi defekata..moracu da naucim da krpim gume i onda mogu da idem gde hoces..najveci je problem sto imamo u planu da obidjemo zabljak, durmitor i okolne puteve, a ima dosta makadama..nas dvoje.na.motoru na putu sa kamencicima i ne mora bas da se zavrsi srecno :) slozices se sa mnom da je nezgodno da mi pukne guma negde u sred crnogorske nedodjije :D ja sam se bas raspisao, ne zameri, pozdrav i srecno!!

sprej za gumu moze da pomagne u 90% slucajeva . Samo ako nije bas rupetina velika .

• Podržavam 1

• Drug član, 1023 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Bravo,još jedan dokaz da nije bitna ni daljina puta,ni motor-kubikaža.....bitna je volja i zadovoljstvo na vašim licima.

• Podržavam 1

A kako se koristi sprej i koliko on kosta? :) msm jel se samo naprska preko spoljasnje ili kako?

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 117 postova
  • Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike

Vpetar : druže ja mislim da se ti šališ sa nama!!? Pali tu tvoju mašinu na proleće, stavljaj devojku i pravac Kotor, Tivat...Budva...Bar...Ulcinj :) . Ponesi i šator, pa malo neke divlje plaže i romantika. Ili udri na Dubrovnik, i celu jadransku magistralu. Kakav Durmitor, šta je s tobom? Kakvi makadami? Cepaj ti ove ture. Neće Durmitor nigde da pobegne. Živ mi bio!

Hahahaha kraljevicu marko, da znas da sam to i sam pomislio juce :D sve nesto mislim da ce to da saceka nekog klea, afriku ili slicno.. Ali kad vidim slike..krene mi voda na usta :D sad je skoro bio gligin putopis..kao malo dete sam ga citao :D Ja se malo izvinjavam autoru sto sam se ubacio u temu :) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja