Mr. No 569 Napisano Januar 11, 2014 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i u naslovu pise, potrebna mi je spojnica (reducir) za crevo za gorivo 6 na 8 mm. U stvari trebaju mi 2 takve spojnice Da li neko zna gde bih to mogao da kupim? Sigurno moze da se uradi i kod metalostrugara ali bih radije gotov proizvod ako ima negde. Treba mi nesto slicno ovom na slikama: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 11, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po radnjama koje drže delove za kamione. Majstori to zovu " lastin rep " i upotrebljavaju za popravke vazdušne instalacije na kamionima. Ako nađeš plastičan, prvo ga potopi u benzin da proveriš da se ne topi . Možeš potražiti i u prodavnicama akvarijuma i ribica, oni to imaju, samo neznam baš dal imaju tako velike - i ako imaju - opet prvo potapanje u benzin radi provere ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Januar 11, 2014 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A ako ne nadjem gotov proizvod, moze i preporuka za nekog metalostrugara koji me nece odrati za ove 2 spojnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 11, 2014 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to pravio kod Bobana Sajle, trebalo mi je za camac. Cena je bila simbolicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 11, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije hitno može za Dž ali u Martu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Januar 12, 2014 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio jesenas na Bubanj potoku, cena je bila oko 50din, mozda i manje. Pogledaj po gvozđarama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Januar 13, 2014 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas porucio - Boban Sajle. Bice gotovo za par dana i cena je 250 din komad (od mesinga). Nadam se da ce biti ok - telefonom sam porucio Hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 13, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovde bi trebalo da imaju http://www.hidraulik2mp.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...