gumatAT 14 Napisano Januar 6, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan 4th Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 6, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Spremi jedno 5.000 evra. I da znaš, što starija to bolja! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Januar 6, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Spremi jedno 5.000 evra. I da znaš, što starija to bolja! Hahhaahhahahahahahahahah, ziva istina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 7, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam video po putopisima na ovom forumu, nema ih na prodaju. Vlasnici su krajnje sentimentalno vezani za njih. Nesto kao golf 2 uu auto svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako ja sam Afriku slucajno nasao u komsiluku i resio ovaj put da uzmem Rd03,predhodno sam vozio Rd04 i sa njom sam bio zadovoljan a golf 2 je tu standardno,tako da cu imati dva najstarija a najbolja vozila koja su legende.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad se navozas sa RD03, na red dolazi RD02? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 7, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Еволуција уназад Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 7, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Еволуција уназад ..."Al' standard, jbg...". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1497 Napisano Januar 7, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da ponudi nešto, manite filozofiju, raspravu o ukusima i o tome šta kome koliko vredi, čovek valjda zna šta hoće, to mu se sviđa, to je rešio. Ako neko hoće da pomogne neka ga uputi gde ima ili neka ponudi ako ima ono što on traži. Ostali odstupite i ne offujte čoveku oglas-temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Covjek se ne buni koliko ja vidim. Cak sta vise, moze samo da se zahvali, jer da nema ovog off topica, nit bi ko "pristupio", nit vidjeo ovu temu. (nit labudovi...) Daklem, Jasminko, priznaj sto ti smeta kolega gumatAT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6142 Napisano Januar 7, 2014 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mile, vrlo nepravilno! Pleonazam, kaže se "čak" ili "štaviše", nikako i jedno i drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1497 Napisano Januar 7, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da mi smeta, već sam pokušavao da mu pomognem tamo u temi o Afrikama, a sad bih to, ako ikako mogu pokušao i ovde. Smetaju mi samo oni koji odmažu. A ovi gore komentari to rade. Sad i da ima neko da ponudi nešto, kad vidi kako ste ispljuvali i Afrike i njihove cene biće mu glupo da se javi u temi. Eventualno da pošalje PP. A ne prodaje on ništa pa da mu treba oglas na vrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 7, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jasminko i Arakis na podrsci, mada sam ja tvrdo odlucio da je uzmem. Bez obzira na kolege sto offuju.. shvatam to kao salu. Dovoljno sam se informisao i istrazivao (detaljno citao forume), neku i probao, tako da njihove sale zaista nece promeniti moje misljenje. Vas dvojicu sam upoznao na forumu kroz raznorazne savete i pomoc drugima, tako da mi je drago sto i meni hocete da pomognete. Moja zelja je da uzmem-kupim motor od ljudi kao sto ste vi.. Pozz i hvala.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, onaj sto prodaje zna da nije kupac pisao bljuvu, vec mi racionalni. Kad prodavac vidi sta kaze raja, ima da drzi kolegu gumata kao malo vode na dlanu, i sa cijenom i sa kvalitetom, dok ga nije ponijela psihologija mase... Zamisli da sad mi svi zakujemo Afriku u zvijezde, pa nebi mu se niko javio ispod 3000 eura. @Arakis Opa, pleoovoono... svaka cast. @gumatAT Nema na cemu. (e jbga, dzabe sam nemanacemuovo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 7, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu druze sta ko da se javlja zbog ovog ili onog, niti ja nesto laskam pojedinima. Ovo sto sam napisao za Jasminka i za Arakisa je ok,verovatno zasluzuju mnogo vise, a zna se i zbog cega. A zna se i sta je AT. Ali zna se i njena cena. Ja ponovo ponavljam, da imam zelju da kupim motor od ljudi koji su na forumu par godina, koji se medjusobno znaju ili poznaju po dobrim delima, pomoci i koji svoje masine odrzavaju korektno, a mozda hoce istu da prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan gumatAT-e, sve 5. Jasminka ne znam, ali sam cuo da je dobar decko. Arakisa znam, nako, malo preposten, ali se vadi cevapima. Nadam se da ne ljutis sto se malo zezamo... tako to ide ovdje i niko zlo ne misli. AT je legenda, ali desi se da je to jedino sto je jos ispravno na njoj, a cijena i dalje stoji. Onda dodje do ovakve zajebancije. Evo ti jedna da malo slinis, ovu bi i ja rado posjedovao KLIK Pozdrav i da postavis slike kad je kupis. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 7, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovakvih i jeftinijih (oko 5000), ovaj ga bas preterao. To cemo u drugom krugu, za 2-3 god, dok spadne cena A slike, bice valjda... Da se pazari nesto prvo.. Ne ljutim se za salu, mislim da sam korektno pisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kad se navozas sa RD03, na red dolazi RD02? Samo legende od motora ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 10, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni 5% za posredovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 11, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Meni 5% za posredovanje. Ovo jeste ok masina, gledao sam je, ali je dosta prepravljana i po meni izgubila duh afrike. Ono sto ja trazim je fabricka varijanta. Hvala GhostMile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...