protector 1915 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Album na Flickr: https://www.flickr.com/photos/128276997@N07/sets/72157651173068533 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Grobnik, veterani 30-05-2015. U povratku s puta, skrenuo tek da bacim oko ima li štogod ... je, bilo je ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Kompletan album: https://www.flickr.com/photos/128276997@N07/sets/72157653370629929 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo fruštuk, ondak na put ...U vrijeme fruštuka još se dalo disati, razmišljati i žvakati. U vrijeme ručka klimatska situacija izmakla je kontroli, tako da sam se i ja izmakao obali i prebacio se na kontinent. Baš da je pomoglo ... i nije. Čak su i Kotli bili prazni. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Evo, vrijeme je večere, a temperatura je 27. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 5, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Свака част за фотографије Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Mali Đuka išao na more Prikeljim tank torbu, izguram velikog austrijanca iz garaže, okrenem ključ ... i na onom lijevom multifunkcijskom ekranu bljesne velika poruka "Tire Pressure Low" ... ajde baš da vidim šta je njemu "low". Ah, samo jedan polukorak unazad i oko mi se automatski zakeljilo na čudan ornament na lijevoj strani gazne površine zadnje gume ... šaraf, s križnom glavom. Phillips Screw, rekli bi američani. Ili sam ga donio iz Istre, ili sam ga pokupio na povratku.Odskrolam po menijima do TPMS-a i vidim da je prednja OK a zadnju ne očitava. KTM-ov Reifenluftdruck Prüfgerät (PN 548.29.068.000) kaže 1,4 bara. Odšepesam do najbliže benzinjare, nadrukam na 2,9 i odvezem se do omiljenih gumimajstora u novozagrebačkim boguleđincima ... cool, ne rade subotom. Hajdemo doma, nazad u garažicu. Šta ću, šta ću? Ha, koristim joker "Uzmi drugi motor!"Prethodni planovi resetirani, novi se stvaraju ... idem odvest malog Đuku na more. On još nije vidio Jadran, skoro da mi je došlo neugodno. Zadnji put da sam s nekim LC4 gibao do mora bilo je ... cca prije 10 godina. Eto prilike da se prisjetim kako to izgleda.Sjetio sam se da ima negdje u garaži i tank torba koja bi mu mogla odgovarati (jess, paše 100%), kontrola guma (nek ja bacim oko, kako je krenulo ... tko zna) i hajdemo na more.Alzo, mali Đuka s jako kratkim gradskim prijenosom (16-42) baš i nije doma na autobanu al´ mu stara riječka paše.Najprije turit nos na Grobnik! Sunce žeže a ja zaboravio malog Đuku natrackat Kopertonom pa sam ga morao parkirat u najdublju hladovinu ... da ne izgori, a vidim da je već uhvatio neku čudnu bojicu. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Tu mejk a long stori šort ... na Grobniku manje-više ništa naročito. Lagano do Rijeke, lagano do Crikvenice, još lakše do Selca. Malo manje lagano do Novog, pa do Senja i još malo južnije ... okret nazad i preko brda doma. Idem sad na masažu ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 8, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Браво , слике су одличне Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 8, 2015 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ove tvoje voznje su prava injekcija osvezenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 8, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan @ srrdjan - hvala! @ doktor - kad već spominješ osvježenje ... sezona kupanja u moru je počela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 8, 2015 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @ doktor - kad već spominješ osvježenje ... sezona kupanja u moru je počela Nadam se da cu osetiti slanu vodu koliko vec u subotu... Idem na jednu vikend voznju, gde bi jedan deo trebalo biti i jadranska od Neuma do Dubrovnika, pa cu valjda negde uskociti u vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napisi nesto o 1290 ako ti nije tesko, kakvi su ti utisci, kakav je u odnosu na 1190? I zasto ne bmw? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Jun 10, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo Protector! evo i ovđe da se javim prelijepe fotografije! odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 10, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan @ stuntjunkie - Ako želiš/možeš imati samo jedan motocikl u garaži a voliš otići i na poneku dužu vožnjicu, svakako je bolji izbor 1190 Adventure. Zašto? Odličan je allrounder ... i po gradu, i izvan grada, i na putu.Ako želiš/možeš imati više od jednog motocikla a voliš otići i na duže vožnje, tada je 1290 Super Adventure u prednosti. Zašto? Udobnost je ključna riječ, a to ne znači samo deblje podstavljeno sjedište i veći vjetrobran. Veći rezervar za gorivo, poluaktivni ovjes, grijane ručke, grijano sjedište posebno za vozača i suvozačicu, tempomat, HHC, MSR ... nabere se toga. Sve ove putne delicije malkoc ga udalje od urbane okoline pa je bolje u garaži imati još neki motorić ili skuter.@ poka - bok momče s bijelim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 14, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan Vransko i Črnivec Krstarenje dolinom Save sve do skretanja za Zagorje ob Savi, doručak na Petrolu na ulazu u Izlake, povratak u povijest u Vranskom. Onaj poligon sigurna vožnje je zanimljiva ali manje bitna stvar u Vranskom (da je na lokaciji poligona niknulo ono što je trebalo niknuti, možda bih drugačije mislio i govorio) ... apsolutno zanimljivija lokacija nalazi se na adresi Vransko 31a. Ne, ne pivnica ... iako i tamo ima svašta za vidjeti. Lijevo od pivnice, u istom dvorištu, nalazi se "muzej motociklov grom". Kome pojmovi "carter Ferrari", DMGP, G50, "SS ladepumpe" ili "Ala Verde" ništa ne znače, najbolje da se zadrži u pivnici ... tamo može pronaći hladovinu i osvježenje.Važno je napomenuti: motocikli - koliko god bili lijepi, rijetki, odlično očuvani ili restaurirani - tek su jedan dio eksponata ovog muzeja. Okolo na podu, na zidovima ili u vitrinama nalaze se mnoge pažnje vrijedne stvari. Vransko nije daleko ... cca sat vremena od Zagreba, ulaznica je sitnih 5 eura.Gas dalje, uz pejzaže toliko lijepe i zelene da se na takav pogled svačiji bubrezi obraduju. Krenuo sam dolinom Savinje prema Logarskoj dolini, no predomislio sam se i skrenuo kroz Zadrečku dolinu ... preko Gornjeg Grada, prijevoja Črnivec i sve dalje na Kamnik. Vozeći se Zadrečkom dolinom sjetio sam se da se iz mjesta Šmartno ob Dreti može preko brda (Menina planina, ako se ne varam) prejahati do Vranskog, pa sam i to morao odvoziti. Lijepa cesta, sve ide bez problema, osim dosta pijeska na dielovima spusta prema Vranskom.OK, kako sam se dovukao do Kamnika tako sam preko neke zabačene selendre - bit će da je Mengeš - stigao i do Laibacha ... skrenuo sam na vrijeme na 108 prema Litiji i veselo doma. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 14, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Jun 14, 2015 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...