bumbar 3 Napisano Decembar 26, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih Sava gume za Transalpa MC 30 Invader pa me interesuje ako ih neko ima i kakvi su utisci! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Decembar 26, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ove gume su dual sport, ja imam sava racing gume na R motoru i pokazale su se dobro. Kad su hladne, klize zadnja malo, sto je i normalno. Po kisi sve ok kada se vozi malo pazljivije. Prosao vise od 11 000 km ove sezone sa njima, na zadnjoj se vidi da je trosena, ali ce izdrzati jos pola, mozda i celu sledecu sezonu, prednja ko nova. Sve u svemu, dobre gume, solidnog kvaliteta, ni najbolje ni najgore a pristupacne po ceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Decembar 26, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Ove gume su dual sport, ja imam sava racing gume na R motoru i pokazale su se dobro. Kad su hladne, klize zadnja malo, sto je i normalno. Po kisi sve ok kada se vozi malo pazljivije. Prosao vise od 11 000 km ove sezone sa njima, na zadnjoj se vidi da je trosena, ali ce izdrzati jos pola, mozda i celu sledecu sezonu, prednja ko nova. Sve u svemu, dobre gume, solidnog kvaliteta, ni najbolje ni najgore a pristupacne po ceni. Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Decembar 28, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Gume uzete, Transalp ceka da bude obuven! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Decembar 28, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ih ima kod nas i koliko kosta komplet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Decembar 28, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Pilot sport u TC "konjarnik", bile su na akciji 14500 komplet. Zovi pa pitaj. 011 3471728 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Decembar 28, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji Javi se sa utiscima kada budes imao prilike da ih testiras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warburg 2 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda TA i VF 750 sabre Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo prednju mc 24 invader, sve u svemu nije losa,jos vrijedi ona stara "koliko para toliko muzike",a i ne moze se imati prevelika ocekivanja za gumu koja kosta 40eur sa montiranjem Po makadamu mi se dobro pokazala,al cini mi se da nije za nekih vecih brzina i krivina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Jbg za potpun utisak moras da imas obe gume iste. Svaka guma za svoju podlogu. Ne moze covek da vozi krampone i da kuka kako nije za asfalt. Moje su MC30 obe nove i one su 90posto za asfalt. Vozim ih po gradu 7 dana i utisci su vise nego pozitivni! Cekam da izadjem malo, mozda za pocetak na Raljaring pa da vidim kakve su za ozbiljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 3, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko iskustva sa MC50 gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vale-Gremlin 6 Napisano Februar 7, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Бела Црква-Нови Сад Motocikl: ExHonda Transalp XL600V, Suzuki V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan I kako su se pokazale Invader MC30?? Vrede li nesto?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan meni se za kratko vreme ok pokazala Sava ivader Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Moji utisci sa MC50 su dobri za 6000km. Par kočenja naglih gde je prednji točak blokirao i nije gubio pravac, zadnji standardno po linijama zna da zeza. Sve u svemu, za pare koje sam dao za komplet, fenomenalna guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Tragom ove teme nabasam na dual sport model Sava GetAway MC60 sa vrlo zanimljivim konceptom onroad i offroad oblika krampona, u zavisnosti od smera montaze. Na jednu stranu je putno orijentisana cime bi trebalo da se obezbedi duzi vek eksploatacije uz nesto umanjene off karakteristike, dok druga ravno secena strana krampona bi trebala da konkurise gumi kao sto je Conti TKC80. Evo nesto malo vise o njoj na ovom, nadam se nepristrasnom i objektivnom, testu http://www.advpulse....ires-sava-mc60/ Pa ako se slazete da malo prodiskutujemo o njoj, kao i da mi pomognete da nadjem cenu za par ovih guma, obzirom da pretraga domaceg trzista mi nije posla za rukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ove gume mogu na sm tockove, razmisljam o tako nekoj varijanti da mogu u blagi off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo zavisi od dostupnih dimenzija, a zasad nisam nasao da se bilo gde prodaje u bilo kojoj dimenziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Februar 8, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto malo vise o njoj na ovom, nadam se nepristrasnom i objektivnom, testu http://www.advpulse....ires-sava-mc60/ Kursevi im po par hiljada $, dakle bogata klijentela tako da sumnjam da bi prodavali gume da nisu stvarno dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vale-Gremlin 6 Napisano Februar 8, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Бела Црква-Нови Сад Motocikl: ExHonda Transalp XL600V, Suzuki V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan meni se za kratko vreme ok pokazala Sava ivader E hvala, znaci ok su.. posto sam kupio Transalpa sa novom zadnjom, pa reko da kupim sad pred sezonu i prednju pa da imam novi set.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napomena da su van puta skoro ne upotrebljive. Imo sam gadne muke sa njom po nekategorizovanim putevima. Za asfalt ok, naravno da ima i bolje al za te pare sigurno ne. Pričam o Invader MC30 gumi, o ostalim modelima nemam informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ove GetAway MC60 izgledaju skroz zanimljivo, nesto kao karoo 3. Pitanje je samo da li to ima kod nas da se kupi i koja je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan http://v-strom.hr/gume/sava-mc-60/15/ sudeci po ovom iskustvu, ne bas zavidan vek trajanja, poput tkc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vale-Gremlin 6 Napisano Februar 9, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Бела Црква-Нови Сад Motocikl: ExHonda Transalp XL600V, Suzuki V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan Samo napomena da su van puta skoro ne upotrebljive. Imo sam gadne muke sa njom po nekategorizovanim putevima. Za asfalt ok, naravno da ima i bolje al za te pare sigurno ne. Pričam o Invader MC30 gumi, o ostalim modelima nemam informacija. da da to sam i predpostavio posto i na savinom sajtu pise da su 90%on 10%off road.. tako da to mu dodje to... tek sam pazario motor tako da ce lepo pasovati ne planiram jos off da vozim jer mi je pre svega zao da odmah njakam motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko ima neka bliza i preciznija iskustva sa savom mc 30? Planiram da uzmem za dominatora, vozim vecinom po gradu i poneko putovanjce. Svaki savet (moze i da nije sava) dobrodosao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vale-Gremlin 6 Napisano April 19, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Бела Црква-Нови Сад Motocikl: ExHonda Transalp XL600V, Suzuki V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko ima neka bliza i preciznija iskustva sa savom mc 30? Planiram da uzmem za dominatora, vozim vecinom po gradu i poneko putovanjce. Svaki savet (moze i da nije sava) dobrodosao.. Ja ih peglam vec nekih 1000km odlicne su za sad, za po gradu super.. odnos cena kvalitet to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1266 Napisano Maj 22, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan I ja ih imam na svom TA. Do sad presao nekih 3000km. Gume su odlicne po suvom ali na kisi mora malo pazljivije da se vozi. Sve u svemu za te pare mislim da bolje nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...