PaunX 22 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo se danas mi sa motorima.I ja presao put i dao malo jaci gas i odjednom se culo nesto cudno.Ja ukocim i probam na akomulator da ga ponovo upalim,a on vrti akomulator al nemoze da vergla.Probam da palim na kurbu,kad kurbla nema kompresiju.Ima al neku malo.Mozes rukom da je guras,a pre sa nogom pa imas probleme.Sta moze da bude ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo tvoj post, motor "vergla" i "kurbla" bez opterecenja. Ako je to onda je verovatno lanac koji povezuje bregastu i radilicu pukao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Toga se nisam setio.Moram da vidim to sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cuje se akomulator,kao da radi na prazno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan A mozda ima i lanac za paljenje, kao npr. GPZ500. Mora da se otvori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu da ga otvorim,pa da vidim.Dali moze da bude do kvacila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan E da,moze verovatno i do kvacila da bude. Ja sam krenuo od najgore varijante Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije je prezupcio i iskrivio ventil, kad pukne lanac najcesce se zaglavi pa nebi mogao ni da zavergla.Kvacilo nema nikakve veze sa verglanjem a i nema lanac sa alnasera.Cuje li se gde sistanje dok kurblas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 21, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kakve veze moze da ima kvacilo sa paljenjem Vidi dok verglas ili kurblas dal izbacuje ista na auspuh ili dal uvlaci vazduh na auspuh(zatvori sakom top). Ako uvlaci ili izbacuje, onda su verovatno ventili ili kompresija, ako se ne desava nista moze lako da se desi da bude frajlauf(sto meni najvise na to lici)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam na apolu frajlauf nema nikakve veze sa kurblom,a coveku se desava isto i kad kurbla i kad alnasuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan cek jel to taj sto si kupio pre neki dan? bas si baksuz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kad hocu da ga upali na dugme,akomulator se prosto cuje kao da radi na prazno.Necuje se zvuk verglanja,nego smao akomulator.Dok sa kurblom nista.Nzm sta je moglo da mu se desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da me ubijes ako sam ikada cuo akumulator,i na prazno a i na puno .A kako ti to cujes moja topla preporuka ti je da to oteras kod nekog majstora da on to pogleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nzm kako da objasnim.Cuje se debilski Sutra cu da oteram da vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam skonatao taj akomulator je zapravo anlaser, ispravite me ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Decembar 21, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Јел се тако чује? Кликни Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Decembar 21, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo se danas mi sa motorima.I ja presao put i dao malo jaci gas i odjednom se culo nesto cudno.Ja ukocim i probam na akomulator da ga ponovo upalim,a on vrti akomulator al nemoze da vergla.Probam da palim na kurbu,kad kurbla nema kompresiju.Ima al neku malo.Mozes rukom da je guras,a pre sa nogom pa imas probleme.Sta moze da bude ? Glavni problem je što se "vrti akOmulator", to nikako ne valja, treba da miruje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo se danas mi sa motorima.I ja presao put i dao malo jaci gas i odjednom se culo nesto cudno.Ja ukocim i probam na akomulator da ga ponovo upalim,a on vrti akomulator al nemoze da vergla.Probam da palim na kurbu,kad kurbla nema kompresiju.Ima al neku malo.Mozes rukom da je guras,a pre sa nogom pa imas probleme.Sta moze da bude ? Glavni problem problem je što se "vrti akOmulator", to nikako ne valja, treba da miruje. Pazi opasna je stvar i kad kurbla izgubi kompresiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu da pogledam bolje.Ne cuje se ovako kao sto je na snimku.Pokusacu sutra da snimim,pa da posaljem.Sutra mi dolazi majstor,pa vam javljam sta je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Decembar 22, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo nema nikakve veze sa verglanjem Da,istripovao sam se. Frajlaf je na radilici (bar ko mene) a njega anlaser okrece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo idem na plac da pogledam motor,pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan E moji prijatelji ne znam sta vise da radim sa ovim motorima.Svaki motor koji sam kupio je imao greske.Akolator se cuje kao brusilica(isto).Treba da menjam ventile.Popucali neki srafovi kod nekog malog zupacanika.Mora da se otvara masina.Popravka od 50-100e.Ko hoce nek dodje da ga tera dobice ga za male pare.Tuga vise sa ovim motorima.Nek ga neko nosi ne mogu ocima da ga gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Decembar 22, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Па лепо ти је речено да га не купујеш да је тешки крш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 22, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog takvih stvari se povede neko ko se razume ili platis majstora da pregleda motor prilikom kupovine ako se ti nerazumes.Il bar kad vec kupis motor na nevidjeno oteras u servis na pregled i eventualnu popravku puno to jeftinije kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 22, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan E jbga, ja ti postavim temu i tebe mrzilo da čitaš, Apolo ima boljke i ko ima volje da se sam izbori sa tim jeftino će doći do motora, mislim da je nov bio oko 1000e ne znam kakav se kvalitet mogao očekivati za te pare. Ako si mislio da ćeš za male pare da kupiš polovan kineski motor kome ništa nećeš trebat sređivat, ti živiš u bajci i volio bih da ti se pridružim ako ikako mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...