Djeronimo 361 Napisano Octobar 28 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, RankoBg87 said: Imam mali problem a po meni nije ono stisni se, do Cukarice imam 20 km otvorenog puta gde bas bude ujutru hladno, evo npr danas 6-8 c a popodne ce biti 25, tu moram dole nesto deblje a popodne je onda pakao. Znam da nema idealna oprema al zato i trazimo neko resenje. Ovaj sad period mi je najgori i kad prodje zima. U koferu obicno nosim moto kisne pantalone i par puta sam ih obukao preko Modeka farmerki u ovakvim situacijama. Isto kada je malo toplije i nosim mesh jaknu, ako uvece zahladni obucem kisnu kabanicu preko. Ova oprema ne zauzima previse mesta i lako se obuce/skine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2720 Napisano Octobar 28 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imam kombinezon. Nije meni problem kad idem da se vozim, otisao sam, smara me ovo kuca posao i nazad, oblacim se 15 min da bi se vozio 40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6014 Napisano Octobar 28 Drug član, 3009 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kako se snalazite za moto-pantalone ako niste po JUS-u? Ja ne mogu da nađem nikakvu kombinaciju. Ako su dobre oko struka, kolena su mi na cevanicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Octobar 28 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, misa-pei said: Kako se snalazite za moto-pantalone ako niste po JUS-u? Ja ne mogu da nađem nikakvu kombinaciju. Ako su dobre oko struka, kolena su mi na cevanicama. Vecina boljih brendova imaju takozvane short modele koji su siri i kraci u odnosu na regularne velicine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano Octobar 29 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ne pomaže više ni da si "po JUS-u". To što se sada prodaje (ne mislim samo na moto pantalone), nisu pantalone nego neudobne helanke. Preusko, neudobno, kolje iza kolena, pritiska 00, horor živi. Sredina više ne postoji; mas-produkti su uglavnom kilavog kvaliteta, nepromišljeni i nedorađeni a ono što vredi nama je uglavnom preskupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12516 Napisano Octobar 29 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim kombinezon iz 1996. godine. Harro, marka koja više ne postoji. Što znači da ga je neko kupio kad sam ja imao sedam godina. Debljina kože, šafovi, konac, to nema da se kupi a da se ne plati skoro soma evra. Doduše i Harro je nekada bio skup ali kvalitet. Stari HeinGericke, MQP, to je sve bilo odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Novembar 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Купио два пара ентер панталона са луфтерима, чувају ме од шибља и купина, није много врућина преко лета, за кишу и хладније дане носим кишно. Сад заштита, имао неке мото панталоне па их поклонио, могао само зими да их носим. За сад су ентер боље од радничких у које стављао протекторе, зависи од потреба ком шта треба, кад би правили од кондуре било би још боље, оно што ми сметало што праве доста тесне моделе, после неког времена се рашири и дође на место, ето похвала за ентер, купићу касније и диг, за моје потребе то је то Promenio Novembar 7 član тене рас 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...