Milanaa 0 Napisano Decembar 7, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Moje ime je Milana, student sam Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, ne vozim motor, al' obozavam da se vozim Zajedno sam sa deckom (koji je vec clan foruma i koji je krivac sto sam zavolela motore ) pratila forum, citala putopise, naprosto se odusevila i pozelela da budem deo ove zajednice Unapred se radujem novim iskustvima i lepom druzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 8, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Decembar 8, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad moram da pazim sta radim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Decembar 9, 2013 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Pa sad moram da pazim sta radim Xaxaxaxaxaxa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...