cep 0 Napisano Decembar 5, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Grad Beograd planirada postavi parking mesta za motоcikle na nekoliko lokacija u centru grada. Kao pripremuza taj posao Sekretarijat za saobraćaj je sklopio ugovor sa firmama COWI i CEP za „Izradu projekta parkirališta za motocikle sa predlogom tipaparkirališta i izradom projekta mikrolokacija za izabrani tip parkirališta na10 lokacija u Beogradu“. Prva faza radana projektu je istarživanje potreba, navika i ponašanja motociklista kako bipredložena rešenja bila prilagođena njihovim potrebama. Kao jednu odistraživačkih tehnika pripremili smo anketu za motocikliste koja će nam pružitidragocene podatke za dalji rad. Svojim učešćem u anketi pomoćićete nam dautvrdimao GDE i KAKVA parkrališta za motocikle želite. Zato vas molimo da Vaši članovi nasajtu: https://docs.google.com/forms/d/1T6mm1inFoPm5LHscm4_3VfIKMl1z85Wp2PePUYOI-fM/viewform otvore anketu,odgovore na postavljena pitanja i pošalju je. Ako želite danam postavite neka pitanja ili predloge molimo vas da nam pišete na motocikli@cep.rs Radni timCOWI- CEP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Decembar 5, 2013 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Morticikle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 5, 2013 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno mi je da takav poziv postavljate na tako nepismen nacin, a niste se jos ni predstavili ko ste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatica 129 Napisano Decembar 5, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Opraće neko par miliona evrića. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2712 Napisano Decembar 5, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2706 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja kako je ovo krenulo nabiće nas u rezervate i naplaćivati parking a drugovi komunalci će ko lešinari špartati centrom i pisati prijave onom ko se nije parkirao u rezervat. I na kraju "pohvala" na sklepanom tekstu onom ko ga postavi, baš me zanima preko koje veze se ubacio na to radno mesto i koju školu je završio 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 5, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ne trebaju nam parkiralista sve je super kako vec jeste. cepovi i ostali odbijte od nasih dzepova 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, oni počinju pripreme i projekte za parking mesta, a mi možemo za proteste A nije ni čudo što se čovek nije predstavio, verovatno je znao šta ga čeka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Decembar 5, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Да, намера је сигурно да се "опере лова" и да се направи разлог за наплаћивање "доплатних карата" свима који не паркирају на "зато одређеним местима". Е па леп повод једну протестну вожњу на пролеће, мало блокаде Градске управе паркираним моторима и сл. Ако дозволимо да нам то ураде, само смо криви. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Banujte ga! Eto protesta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju, bilo bi lepo da se čovek predstavi i da malo bolje objasni o čemu se radi. Možda nas neko samo loži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8713 Napisano Decembar 5, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju, bilo bi lepo da se čovek predstavi i da malo bolje objasni o čemu se radi. Možda nas neko samo loži kopirano sa UMS-a. http://www.ums.rs/forum/index.php?topic=3482.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnezRu 39 Napisano Decembar 5, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Shenzhen, China Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo, da je napisao sve ispravno ja bih posumnjao u ovo, al pošto je ovako nepismeno napisano, mogu da poverujem da neko zaista tako nepismen može da bude zaposlen u tako nekoj firmi/agenciji/javnom preduzeću. Tako to ide, zaposle se bez završene osnovne škole, onda na ''javnom'' konkursu pobedi neka firma koja samo njima odgovara, dele se pare na pola-pola, a mi plaćamo parking mesto za motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Decembar 5, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Samo će da kupe farbu, iscrtaju linije i - ajmo plaćanje ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Decembar 5, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je krajnje vreme da se oporezuje i sirina zadnje felne,broj krakova na felni,broj izduvnih topova(bitno je i da li su sa strane ili ispod sedista),zatim broj farova,do koje brojke je ugravirana brzina u km/h,broj clanaka na pogonskom lancu,broj ventila u glavi i td...jebote bre kako smo ziveli bez svega toga pre 15,20 i td. godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi pade na pamet zašto oni traže našu pomoć. Pa imaju veoma ozbiljan problem. Gde da crtaju mesta za motore kad je sve iscrtano mestima za automobile??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan koja je to patologija, u sve živo krecete sa pozicija teorija zavjere, sumlji i totalnog nepovjerenja u nešto pozitivno što bi se moglo izroditi iz parkinga za motocikle. postoje svugdje u svjetu ali ako se stave kod vas e onda je to pranje novca i sl. šta vam nebi bilo drago da pored parkirališta za aute i motore sa naplatom i bez imate i baš svoja moto parkirališta? umjesto da predložite pozicije, broj mjesta, velicinu i sl. vi se bavite pravopisom i još vrjeđate ljude. svaka cast, samo tako dalje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Decembar 5, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne zivis ovde pa ne mozes ni da razumes Zadnjih 25 godina zivota u Srbiji nam daje pravo na takav stav 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Šta će nam? Još mi se nije desilo da dođem u centar Beograda motorom i utvrdim da nemam đe da se parkiram. U upitniku na pitanje "gdje po vama treba napraviti parking za motocikle" napisao sam "nigde, ima ih dovoljno". Mislim "parkirališta na 10 lokacija u Beogradu" još samo treba ograničit da je parkiranje dozvoljeno samo tu pa da se vratim na vožnju autobusom. Ako nekome smeta kako se neki motori parkiraju neka onda uvedu neki propis, ne može ispred vrata od banke, ne može na rampi za invalide, ne može poprečke na trotoaru, a ne fiks ideje o "parkingu za motocikle" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 5, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je super fora. Ja sklopim posao sa gradom (čitaj:utalim se za kintu sa nekom lopinom iz gradske uprave) uzmem masne pare za to a u međuvremenu postujem po motoforumima i pitam motocikliste gde hoće da im se postavi parkiralište. Gospodo kad ste već tako velika firma (kako kažete na svom sajtu) sa tako umnim glavama barem uradite sami posao za koji uzimate pare. Motora u ovom gradu ima toliko malo da njihovo parkiranje ne ulazi ni u prvih 100 mesta na listi nerešenih komunalnih problema. Kao poreski obveznik iz čijeg džepa će da se uzmu pare a da za to neću dobiti ama baš ništa osim komunalne kazne u najavi, molim vas da budete toliko uviđavni da to odradite kakav je i red "ispod žita" i da nam ne dižete bez potrebe pritisak 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Decembar 5, 2013 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji ima toliko malo motora da se svako bavljenje izradom posebnih parkiralista za motore opusteno moze proglasiti lopovlukom u najavi. Bez imalo grize savesti! A posebna poslastica ce biti za one koji se parkiraju na trotoaru (dakle svi)...oni nece dobiti kaznu za nepropisno parkiranje (od policije) vec kaznu za zauzimanje javne povrsine (od komunalaca) sto je dosta ozbiljniji iznos. Misljenja sam da ova tema zasluzuje protest u najavi (tj. na vreme), pre nego pocnu da nam naplacuju nesto sto je besplatno (a uz to i nikome ne smeta), a o potencijalnim kaznama da ne govorim. PS. bas se pitam da li je ovu ujdurmu smislila privremena gradska vlada... I ne, nije u pitanju nikakva teorija zavere...u pitanju je nesto sto se u ovoj zemlji desava svakodnevno...samo resursi polako presusuju, pa su sada na red dosli motociklisti, a sve po sistemu daj sta das! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2712 Napisano Decembar 5, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2706 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan koja je to patologija, u sve živo krecete sa pozicija teorija zavjere, sumlji i totalnog nepovjerenja u nešto pozitivno što bi se moglo izroditi iz parkinga za motocikle. postoje svugdje u svjetu ali ako se stave kod vas e onda je to pranje novca i sl. šta vam nebi bilo drago da pored parkirališta za aute i motore sa naplatom i bez imate i baš svoja moto parkirališta? umjesto da predložite pozicije, broj mjesta, velicinu i sl. vi se bavite pravopisom i još vrjeđate ljude. svaka cast, samo tako dalje. Mile da živiš gde i mi znao bi kako samo izmišljaju razne kombinacije kako ovom narodu da uzmu pare tj ono što nam je još preostalo - ništa da ne pruže i da se ne oznoje od posla a da to debelo naplate ako je moguće. Dovoljan mi je primer putarine i stanje na auto putevima. Ovde je u najavi neki tal kroz neki tender. Neki političar a sa njim i njegova partija zajedno sa nekom fantomskom firmom otvorenom za ovaj posao će od nas tj para koje smo izdvojili kroz porez + kazne od strane komunalaca lepo da se ovajde. Razumeo bih ovaj potez da se mi motoristi žalimo da nema mesta za parking ili da se građani žale na nas kako im mi smetamo sa našim parkiranjem motora. Razumeo bih i da će ovo biti neki plus za nas da imamo neka određena mesta za parking samo za naše dvotočkaše ali se samo bojim da sve ovo nije uvod u još jednu razrađenu kombinaciju partija na vlasti i nekog sumnjivog privrednika koji je tu istu partiju donirao pred izbore pa mu sad vraćaju uslugu za to. Uz sve ovo već u najavi vidim kez komunalnog policajca kako prilazi i kaže mi " druže pa mi smo napravili parking za vas motoriste a ti se parkirao na javnoj površini, znaš li ti kolika je kazna za to?" Meni sve ovo miriše na prevaru po sistemu ako prođe prošlo je. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Decembar 5, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajte nemojte da ste na kraj srca "mora da nam svima bude gore da bi nam jednog dana bilo bolje" ? (sto narod rece ne lipsi magare do zelene trave) eto i ta parkiralista ce crtati da nama bude bolje? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan У Новом Саду има паркинг за мотоцикле на неколико места у граду. За сад не наплаћују . Места су довољна за неки мали скутер или мопед Ја сам покушао да паркирам мој мотор ХЈ 600 и нисам успео Није ми јасно за чега иду паре од регистрације Ускоро ће почети да нам наплаћују за ходање по улицама Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ускоро ће почети да нам наплаћују за ходање по улицама Pa šta misliš zašto su nam patike po ovim silnim outlet-ima ovako skupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju, za parking mesta ima da naplacuju unapred, preko registracije..... Ovo je totalna glupost! Pa aman ljudi motori gde god da se ostave nebi smetali prolaznicima.... Nisu to kamioni pa da im trebaju ,,specijalna`` parking mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...