vlad 5 Napisano Januar 21, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bavimo se ovim poslom sada vec 10 god. Glavni majstor je Zocca, ja sam tu da smirglam, gitujem, pravim sablone itd.itd. Zivimo i radimo u Beogradu. Pozdrav i srecna i sigurna voznja!! EDIT: Obrisan link do sajta, molim sve zainteresovane da se jave preko pp-a Vlad-u ako ih interesuje vise o radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Januar 21, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedan primer da se vidi na licu mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Januar 25, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bila jedna staaaaara kaciga, pa smo je malo sredili:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Extra je, a i hvala na savetima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Januar 29, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! A i ti da se okacis, da vidimo sta si uradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi radovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Januar 29, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Za Kawu - bogami i lep sajt. Sad sam bio i odmah sam ga turio na prvo mesto favorites-a. HM RULES!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Za Kawu - bogami i lep sajt. Sad sam bio i odmah sam ga turio na prvo mesto favorites-a. HM RULES!!!!! Malo sam ga sad zapostavio. Moracu ga usoro osveziti sa novim koncertima sto sam posecivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Januar 30, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E e!!! I da se ubaci najava za Smederevo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 4, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bih me kostalo da ofarbam isto u zeleno moju kawu: 1.rezervoar + airbrush po dve zlatne linije, 2.kaseta x 2 kom, 3.rep + airbrush dve linije sa strane Sve je ofarbano, izlakirano i ponovo izmatirano da se stave nalepnice ali posto mi se podigla boja na plasticnim delovima moram da farbam ponovo, pa sam mislio da umesto nalepnica uradim airbrush. Ako neces da se reklamiras mozes i na p.p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Februar 5, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan CAO Sale!!!!! Ako ti nije problem da isti tekst i sliku posaljes na zoccair@yahoo.com i izlosiz svoj problem . On ti je master za taj sektor, pa ce ti on merodavno reci cenu za farbanje. Pozz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan good job!!! imas li nekih zgodnih shara, plamenova ili sl. za kle500, gde moze da se pogleda, bira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Mart 13, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nema na prezentaciji A bice! Yamaha Vmax za naseg druga Misu Bradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Mart 13, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Mart 13, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan extra..................nemam reci............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan super! vidim ja da cemo saradjivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Fino odradjeno! :o Kater radi odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Mart 14, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Radi, dusa moja(kater ) ko svajcarac!!!! Svaki put se odusevim dok ga gledam kako hekla! Ali da se pohvalim, da sam ga ipak ja iscrtao, a on ga samo iseko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece, dobro vece, dobro vece!!!!! Evo smo fala bogu bili u bas dobrom poslu. Slike novih poslova odmah posle praznika na sajtu i par slika ovdi na forumu!!!!! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaki ciga svoga konja hvali, pa i da pokazem nasu zadnju kacigu za pilota Zareta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh reci da i ja pokazem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1704 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 998 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ Strava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Octobar 4, 2008 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze ja sam Milan interesuje me koliko bih kostalo farbanje kompletnog VFR 800 2004 god sa malim korekcijama plastika, interesuje me npr.siva metalik ili trula visnja metalik znaci samo klasicno farbanje POZ!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh samo da pozdravim i da pozelim Srecnu Novu Godinu i Bozic. Zdravlja srece ljubavi i pregrst predjenih kilometara bez incidenata. Ziveli!!!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...