penzioner 127 Napisano Novembar 30, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao kolega ima nas još nisi sam, mozemo da se čujemo i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 177 Napisano Novembar 30, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan ova prica ,bas kao da je ispod moje olovke izasla .Kolega,dobre kilometre ti zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Novembar 30, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao cika policajac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 30, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 1, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Jel to neko spomenuo da ovde ima murije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan da, pa? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Decembar 1, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, i dobrodošao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1020 Napisano Decembar 1, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica. Svaka cast na tolikoj zelji. P.S. ali naslov teme...kao naslov nekog "šveCkog akcionog" filma B produkcije :lol: Barely Legal varijanta :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatica 129 Napisano Decembar 1, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan IvaNNBGD: Ako nas ovde okuplja ljubav prema motociklizmu, dobro druženje i humanitarne akcije, meni ni malo ne bi smetalo da medju nama ima i kriminalaca. Verujem da delim mišljenje i ostalih BJbajkers-a sa značkama (jer svakako nisam jedini). Tony Clifton: Ima tu istine, moja generacija je odrasla na tom segmentu kinematografije (''Auto-put u krevetu'', ''Rektor u krevetu''....), uglavnom u bioskopu ''Radnički univerzitet Novi Beograd'' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1020 Napisano Decembar 1, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 1, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan IvaNNBGD: Ako nas ovde okuplja ljubav prema motociklizmu, dobro druženje i humanitarne akcije, meni ni malo ne bi smetalo da medju nama ima i kriminalaca. Verujem da delim mišljenje i ostalih BJbajkers-a sa značkama (jer svakako nisam jedini). Tony Clifton: Ima tu istine, moja generacija je odrasla na tom segmentu kinematografije (''Auto-put u krevetu'', ''Rektor u krevetu''....), uglavnom u bioskopu ''Radnički univerzitet Novi Beograd'' Salim se ja kosmija. Nisam mislio nista lose. Ko da ne znas koji su omladinci zajebanti. Daleko od toga da sam krimi dzimi, a ovde ako ih ima, ja dosada nisam nijednog upoznao Meni je pola familije u muriji, nazalost Sta da radim kad si izabrao tako zanimanje, gde se uglavnom vicevi pricaju. Tako da razumem, al nikako ne mogu da razumem sto bas kawasaki od svih ovakih kvalitetnih motora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 1, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Tony Clifton: Ima tu istine, moja generacija je odrasla na tom segmentu kinematografije (''Auto-put u krevetu'', ''Rektor u krevetu''....), uglavnom u bioskopu ''Radnički univerzitet Novi Beograd'' ili u originalu na danskom: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatica 129 Napisano Decembar 1, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Prva ljubav zaborava nema! A i kada sam bio klinac, čuo sam izreku francuskih bajkera, u doslovnom prevodu ''ko ne vozi Kawasaki, taj je p...'' (uz veliku ogradu i izvinjenje potrošačima ostalih marki). Naime, u to vreme su žarile i palile Kawe iz čuvene ''H'' serije (tri cilindra, dvotaktaši). Obzirom na eksploziju snage, a ondašnje slabe gume i kočnice, vozili su ih samo momci sa titanijumskim moodima. Inače, nisam ni mislio da si mislio išta loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 1, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan XAxaxaxaxaxa ti si BOg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano Decembar 1, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan E sad i ja nekom da kazem dobrodosao MATORI Vidimo se na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 1, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Komso, prikloni se ti sada modernom dobu. Sada kazu za Francuze, da vole da se guze.... Necu da kazem ni za jedan motor da je los brend, ali znas kako se dele sada motori. Na Japanske i ostale, a Japanski na Hondu i ostale. Mozda se nadjemo negde u komsiluku na pivu, pa da razmenimo motore za probu. Mozda obojica promenim o misljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatica 129 Napisano Decembar 1, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Da sam hteo da se priklonim modernom dobu, rodio bih se 1989. a ne u doba FNRJ. Stari ker se ne uči novim trikovima. Za Francuze zaista ne znam da li se guze, a za Francuskinje mogu da garantujem. Toliko se još moglo putovati u vreme socijalizma. Pivo, naravno, može - sa zadovoljstvom, ali nikako istog dana kada se vozi motor. Jedan od principa zbog kojih me je do sada zbog motora slikao samo radar, nikada rendgen. Pozdrav! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 2, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to nacin?! Umesto da na dan drzavnosti topis cvarke, ti se registrujes na "tamo neke" forume; c.c.c! Dobrodosao i pozdrav od enduro gerijatrije. ps. Primecujem (iz zute trake) da ti prija Brankov most po kisi i hladnoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 2, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djiha, djiha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da ti jases nego da tebe jasu! Pozdrav za Kawasaki, kada dodjem u tvoje godine otkupicu ga od tebe - moja sledeca masina nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatica 129 Napisano Decembar 2, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan @BusMan: ''Tko nije vozio motor masnim Brankovim mostom po kiši i košavi, taj ne zna što je patnja!''. U pitanju je čista homeopatija - preventiva protiv reume i prostate. Što se tiče čvaraka, mrzi me i svoje salo da istopim, a ne tamo nekog jorkširskog primerka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 2, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Matori,pa ti jos nisi sredio prostatu? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 3, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 3, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivije prestavljanje ne procitah skoro i vala mi je drago kad se iz teksta vidi da je neko sretan ko "malo dete"! I meni osmeh na licu! Dobro dosao na forum i dobro dosao nazad na motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatica 129 Napisano Decembar 3, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...