Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki dan, nesto sa stilom: Confederate R135 Wraith Za vikend: Bimota DB11 Kompressor ili MV Agusta F4RR Kad uguram 5 banke: Victory Cross Country 8-Ball ili KTM 1190 Adventure R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da konačno kupim jedan ! Neki od 500cc (cb 500) xtz 660 ural zlatnokrilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Niki jednosilindras sa mehanickim kompresorom, ovako nesto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 5, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3.Ktm 1290 Super duke Lele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Ništa više od ovoga mi u životu ne treba. Mada, kad bolje razmislim, dva-tri ovakva su ipak bolji izbor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Ni manje ni vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17282 Napisano Septembar 6, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja već imam motor koji bih voleo da imam (BMW R1100GS). Verovatno bi R1150GS Adventure bio još bolja opcija, ali nisam ja neka cepidlaka pa da izvoljevam. Kad malo razmislim: Voleo bih (da uz ovaj motor koji imam) imam još i TRIUMPH Bonvil (čisto zbog ćefa i podsećanja na mladost kada sam vozio TRIUMPH Thunderbird 650). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 6, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan xjr 1300 al custom cafe racer... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija98 2 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Knjaževac Motocikl: Skuter 49 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Za svaki dan i putovanja Za grad i sumu Za pozeraj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Ako bih prilicno dugu listu sveo na jedan motor to bi bila busa... I uz nju Corbin beetle bags set... http://corbin.com/suzuki/sgsx13r8bag.shtml 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 628 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za van grada BMW F800GS Za grad Hypermotard 939 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ti si neki mazohista, a? Mora da ti je bio san iz djetinjstva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 6, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan neki ducati kao st4 ili noviji model mozda i multistrada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 6, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Honda VFR V-tec Honda VFR Crosstourer Honda AfricaTwin CRF1000 Honda XX Blackbird Honda CBR900RR Fireblade BMW S1000XR Наравно, списак мотора које бих хтео пробати је само надовезан на овај, али на врху тог списка је жеља да пробам како је то возати мопед са quickshifter-ом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ti si neki mazohista, a? Mora da ti je bio san iz djetinjstva Jeste vala, veeeliki san!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Septembar 8, 2016 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno KTM 690 SMC R. Kada vidim neki na oglasima, krene mi voda na usta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 8, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno sve ikad napravljene, ili bar neki hangar pa d umrem miran. Ее кад не живимо по тим америкама... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Septembar 8, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno sve ikad napravljene, ili bar neki hangar pa d umrem miran. Turbo Seca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki RF 600, šta ću , skroman sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4178 Napisano Septembar 9, 2016 Drug član, 479 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan BUSAAAAAAAAA ili ZZR 1400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano Septembar 9, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1.Ktm 990 smt imam 2.bmw 1000xr imacu 3.ktm 690 enduro 4.tmax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Septembar 10, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Neki sto malo trosi a dobro ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan 2ZFY52Ovakav i nista dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...