Milosmtt 598 Napisano Novembar 15, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ma to i ja kazem da se otcepi ostatak od beograda i kud koji bre sve pare odose u bg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 15, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan HaHahaaaa, samo se vi sprdajte. Ima i mi da dozivimo da bubanj potok bude granicni prelaz Ali sta nas briga onda kada budemo isli na voznju do topole ili malo dalje ima odmah da otvorim temu "Putopis po inostranstvu" Za svaku voznju cu moci da kazem da sam bio "preko" :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4110 Napisano Novembar 15, 2013 Nemanja Stojanović, 1386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan a meni apsolutno nije jasno isčudjavanje i ispitivanje "na motoru"? Na dupetu, bre jer glavu nije vozio. Naravno, poštu su dupe i motor jedina dva prevozna sredstva. Ako se voziš Beogradom često na motoru, ili ideš i žutom i zaustavnom kad je gužva i svi stoje, ili lažeš. Često prolazim pored saobraćajca i nikada me nisu zaustavili zbog vožnje u zaustavnoj/žutoj, zato mi je i čudno. Ako nisi iz Beograda ili voziš kola onda razumem tvoj odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Novembar 15, 2013 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto bi ja mozda opavdao su 'nedaj Boze' slucajevi kad moras negde da stignes ali tada izadji/sidji pocupaj tablice i pomoli se Bogu i teraj jbg. Za "ne daj bože" situaciju se jako dobro zna kako se vozi i šta se radi nakon završene vožnje. nema tu pomoli se bogu i teraj, nego sva četiri sirena svetla ablendovanje. A i kada te panduri vide u takvoj situaciji, da vidiš kako se zaleću da čiste saobraćaj ispred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 15, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ako je na motoru tablica vidljiva i citava onda i treba da plati kaznu jer je glup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Kazna drakonska, a naučili bi se reda i za manje para. A da nam treba reda bogami treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Novembar 15, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan U Milanu svi motociklisti voze zaustavnom trakom, kako na autoputu na prilazu gradu tako i na obilaznicama. Meni je trebalo malo vremena da se priviknem na to i prvih dana sam se provlacio kroz kolone. Ne znam da li je legalno ili ne ali prosto tako se vozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja nisam video znamo li podatak kojom brzinom je vozio zaustavnom trakom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Po kom članu zakona je tolika kazna? Ja nađoh da je kazna za to 2 poene i 6-20000 dinara kazna, bez zabrane. Bilo tako u pocetku, posle je na inicijativu mupa dopunjeno. I pored 14 poena i 100k ste zaboravili i 8 meseci zabranu upravljanja. Novcana se moze zameniti za 15 dana zatvora sto smatram skroz ok varijantom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 118 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne menja se za 15 dana zatvora, vec za 100 dana zatvora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je vozio automobil, a ovo je clan zakona Члан 330. Казном затвора од најмање 15 дана или новчаном казном од 100.000 динара до 120.000 динара и 14 казнених поена казниће се за прекршај возач који: 18) за кретање, обилажење, односно претицање користи зауставну траку на аутопуту односно мотопуту. Po kom članu zakona je tolika kazna? Ja nađoh da je kazna za to 2 poene i 6-20000 dinara kazna, bez zabrane. Bilo tako u pocetku, posle je na inicijativu mupa dopunjeno. I pored 14 poena i 100k ste zaboravili i 8 meseci zabranu upravljanja. Novcana se moze zameniti za 15 dana zatvora sto smatram skroz ok varijantom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Novembar 15, 2013 (promenjeno) zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Za ove sto se pitaju kako i sto: Fali im malo para u budzetu i to je jedini razlog zsto su to poceli da rade nikakva bezbednost i ostali bakraci, imate drugare policajce ili poznanike pa pitajte stigla je naredba. Inace sto se guzve tice ja pamtim da je policajac stajao ispod kamere na brankovom mostu i zvao da se vozi zutom trakom. Isto tako vaga za pretovar svako vece od Lipovacke sume do Orlovace radi sad su se modernizovali pa mogu da je stave gde hoce, pricao sam policajcem dobili su naredbu da mora da napise odredjeni broj prijava za vece, naravno nesto ode i u crni fond. Zadnja i veoma bitna stavka zakon treba da se postuje, ALI svi treba da ga postuju ovako meni ce da naplati kaznu, a dzibera u besnom dzipcicu ce pustiti. I opet se vracamo pricu o budzetu sva prica o bezbednosti i njihovim akcijama pada u vodu, jer mlate pare kad im zatrebaju. Ali nismo mi najgori ima tu jos Bugara,Rusa,Belorusa.... I jedna stavka nevezano za ovo direktno recimo sa kamionom mozes proci celu zapadnu evropu ako si po PS-u niko te dirati nece, a ovi gore navedeni samo skidaju sapke sa glave pa vozio ti 30 tona droge ili sljiva...... Jos i ovo na njemu su upotrebili clan 330. a vozaci autobusa i ostalih servisnih vozila koriste tu traku kao zutu i nikom nista, opet na scenu stupa instant demokratija. Ako hoce vec da se drze propisa nek je ofarbaju u zuto i vratili su se u zakonske okvire ovako jel vozac autobusa moze da prodje i na crveno jel da? Promenio Novembar 15, 2013 član mali3maj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan @tomerc Ne zaboravi i zadnju recenicu ovog clana. Возачу из става 1. овог члана ће се изрећи и заштитна мера забране управљања моторним возилом од најмање осам месеци, а у случају из става 2. овог члана у трајању од најмање 10 месеци. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 16, 2013 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja vozo motor pre pet godina brzinom oko 80 na sat iz samu ivicu trave jedan vikend u svabiji jer je kolona bila dugacka oko 100 km,jer su se ljudi masovno vracali sa odmorai isli oko 40 nasat potpuno disciplinovano jedino bajkeri isli zaustavnom srecom bez sankcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Novembar 16, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Na delu auto puta kroz BG malo nespretno je reseno ukljucivanje, odnosno iskljucivanje sa autoputa. Posebno oko Dusanovca. Bez zaustavne trake tu bi svaki dan bilo mrtvih. Od Autokomande do Gazele je ukinuta zaustavna traka u smeru ka gazeli i svi je koriste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan U sezoni odmora leti radi se tzv ubrzavanje saobracaja na "Gazeli" i to stoji u nalogu saobracajaca jer je "Gazela" projektom predvidjena za 40 000 vozila a u sezoni je predje i do 160 000. Takodje ako vidite novi sivi punto i saobracajca ispred njega (uvek mora da zaustavlja tako da kamera iz vozila moze da snimi) ne pokusavajte nista da se "dogovarate" jer radi i kamera u vozilu i bubica kod saobracajca a nudjenje mita je takodje krivicno delo pa pored prekrsajne mozete da prodjete i sa krivicnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Novembar 21, 2013 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan U tome je poenta... Da mu ne padne na pamet vise da vozi zaustavnom trakom... Ja sam na srecu prosao samo sa opomenom jer sam vozio troje dece u kolima... Nagazio zaustavnu traku 10 metara da sidjem sa autoputa... Bila guzva... Zaustavlja me i kaze dobar dan, kazna 100 000... Ja zinuo... Malo na decu tamo vamo i eto... Ne pada mi na pamet vise zaustavnom da vozim... Tako se i u svetu radi... Opauce po usimai svi ko bubice... Kontrola mase... Ma najbolje da mu odseku ruku, pa neće više nikad voziti zaustavnom trakom! Šta je vama ljudi, sto hiljada, ej STO HILJADA (100 000) dinara zato što je vozio zaustavnom trakom?!?!?!? BUDALAŠTINA!! Ja mislim da bi za ovo trebalo protestovati! Ozibljno, pre nekog vremena sam prvi put čuo za ženu kojoj je stigla ta kazna, i od tada ne mogu da verujem o kakvoj se imbecilnosti radi. Zato mi je drago što je neko pokrenuo temu ovde, pa možda se glas o IDIOTIZMU proširi! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Budalaština prava, ništa drugo. Evo kod nas u R. Srpskoj policija kažnjavala pijane pješake i išla po kafićima i kažnjavala goste... Pa to nema nigdje na svijetu, ma najgori smo... Kako ih školuju, nije mi jasno, kakve su to glave, tj budaletine, idioti iskompleksirani... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Novembar 21, 2013 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja sam spreman za ovu budalaštinu da složim neko pismo Agenciji za bezbednost saobraćaja, Komitetu za bezbednost saobraćaja, Ministru saobraćaja, Upravi za saobraćaj Ministarstva unutrašnjih poslova, jednom poslaniku u Skupštini Srbije kojeg površno poznajem, i kome god mislite da treba. Šta još možemo uraditi dok neko ne istrese iz gaća, još ko zna koliko puta, po 100 000 dinara??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4908 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da treba da se ukine kazna za prolazak kroz crveno. Pogotovo posle ponoći 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Novembar 21, 2013 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Poredis babe i zabe, voznja zaustavnom nikog ne ugrozava, sto se ne moze reci za prolazak kroz crveno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Novembar 21, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vođnja zaustavnom trakom takođe ugrožava saobraćaj, šta ako neko ne pogleda i pokuša da se isključi a ti pošto sečeš zaustavnom ga razvališ, neko stane jer se pokvari a odvali ga neko ko juri zaustavnom trakom, hitna pomoć ne mođe da prođe jer se zagušila i zaustavna jer jelte i to je za neke traka kojom se vozi, nije džabe izmišljena i nazvana zaustavna traka a nen pripomoćna traka. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 21, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Vi sto propagirate te drakonske kazne za zaustavnu prvo se zapitajte koliko je to nomalno na potezu od aerodroma do bubanj potoka. Gde nije autoput!!!! Zaustavna traka postoji na autoputu. Ono sto prolazi kroz Beograd je put prvog reda sa ogranicenjem brzine od 80km/h. Ako pogledate malo kako funkcionisu isti putevi u svetu videcete da se koriste za saobracaj sve tri ili vise traka. A sto se tice prolaska hitne pa kada je pod rotaciom samo se sklone ljudi sastrane kao sto je i normalno. Nema potrebe praviti se pametan. Ako nesto ne znas ti prepisi od onih koji znaju i voze automobile vec 100+god dok ovde ni volovske zaprege nisu tockove imale. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Novembar 21, 2013 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druže kada se već pozivaš na: Ako nesto ne znas ti prepisi od onih koji znaju i voze automobile vec 100+god dok ovde ni volovske zaprege nisu tockove imale. prvo prepiši i usadi kulturu vožnje, života, ponašanja... Ali prvo kreni od sebe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 21, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Druže kada se već pozivaš na: Ako nesto ne znas ti prepisi od onih koji znaju i voze automobile vec 100+god dok ovde ni volovske zaprege nisu tockove imale. prvo prepiši i usadi kulturu vožnje, života, ponašanja... Ali prvo kreni od sebe Sto? Ti me licno poznajes pa si dao sebi veliku slobodu da mi drzis lekcije kulture? Video si kako ja vozim i ponasam se. Zanimljivo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...