to crank 5351 Napisano Jun 17, 2014 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan А-ха... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 17, 2014 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.gpone.com/en/2014061613931/OFFICIAL-Michelin-choose-17-tyres.html, , , , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Jun 17, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan И Накамото и Супо данас изјавили да је циљ Хонде да задржи Данија ... Дани и Алберто сад имају реч ... морају да одлуче до 31.08. Не верујем да су толико луди да одбију. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 17, 2014 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan jebo te... 9 godina bez titule a njima je cilj da ga zadrže?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je taj čovjek je srećniji , nego što je teži i to nekoliko puta. Do penzije će da trlja na fabričkoj Hondi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 5015 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jebo te... 9 godina bez titule a njima je cilj da ga zadrže?! Repsol daje keš, a i četvrtinu od svih Hondinih pobeda (tj. 25) u MotoGP klasi im je doneo. Savršen No2 rider. Držaće ga dok mali Aleks Markez ne stasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne A. Espargaro, davaće REPSOL i za njega keš, i on je Španac??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Jun 18, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne A. Espargaro, davaće REPSOL i za njega keš, i on je Španac??? A.Espargaro jednostavno nije kalibar Pedrose to je jedini razlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 18, 2014 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan O tome često i ja razmišljam. Ok, A.Espargaro pravi rezultate na ovom motoru ali da li bi pravio značajno bolje da je na prototipu ili bi bio još samo jedan Bradl, Smith ili ne daj bože Bautista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E miša mu maloga, do sada šta su mu dali, sve je poderao u svojoj klasi i još malo pride. Znaaam, znaaam, tu je bio još i lezi-bezi Dovi, ali mislim da je opaj ipak druga priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 18, 2014 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da jeste, ali kako stvari sada stoje u ovom šampionatu izgleda da nećemo saznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5472 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Pedrosa ostane, sta ce biti sa Lorenzom? Posto znamo da Espargaro ima potpisan ugovor sa fabrickom Yamahom, a sve su prilike da ce i Rossi ostati u Yamahi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 18, 2014 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Za taj predugovor sam jedini put čuo na ovom forumu. Nešto nisam siguran u njegovo postojanje (verovatno bi se o njemu mnogo više znalo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5472 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Za taj predugovor sam jedini put čuo na ovom forumu. Nešto nisam siguran u njegovo postojanje (verovatno bi se o njemu mnogo više znalo). i ja sam za taj ugovor cuo samo na forumu . Nista, saznacemo u narednih meseca dana sta ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 18, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Sta tera svet da se oko sebe krece? Tenisice, krpice i rodjendanske svece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 18, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mali ulazi u stos, vreme je da Dorna ima novog prodavca kacketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 18, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Mali ulazi u stos, vreme je da Dorna ima novog prodavca kacketa Apsolutno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 5015 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako Pedrosa ostane, sta ce biti sa Lorenzom? Posto znamo da Espargaro ima potpisan ugovor sa fabrickom Yamahom, a sve su prilike da ce i Rossi ostati u Yamahi. To će biti zanimljivo šta će Yamaha da napravi. Pol ima potpisan ugovor ali šta tamo piše, da li je ugovor sličan kao što je i Ben imao ili ne - e to je pitanje? Moguće kombinacije... Ako Jlo ode - Rosi i Pol. Ako Rosi kaže zbogom (što je malo verovatno) - Jlo i Pol. Ako Jlo i Rosi ostaju - Pol još jedna godina u Tech3, pod uslovom da Rosi produži ugovor ali samo na godinu dana (Rosi je dobio u predhodnom ugovoru opciju za 2015, doduše za superbike). Ja da sam na Yamahinom mestu da bih Rosiju opciju da napravi svoj MotoGP tim pa neka vozi brate mili i do 46-te ako hoće. Uz bogate Rosijeve sponzore Yamahi verovatno ne bi bilo previše teško da ga isprati na tehničkom planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 18, 2014 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali Yamaha već ima ispunjenu kvotu od 4 prototipa. Šta bi onda vozio Rosi? Ako stvarno Poly dolazi u fabrički tim onda Lorenco dolazi kod nas (iako su mi obe opcije prilično neverovatne). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 5015 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali Yamaha već ima ispunjenu kvotu od 4 prototipa. Šta bi onda vozio Rosi? Taj jedan iz Tech3 bi mogao da ide Rosiju, a u Tech3 neka ubace jedan Edwards-ov bike - nešto slično kao kod Gresini Honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jun 18, 2014 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da bi to uradili. Čini mi se da Yamaha ima mnogo bolji odnos sa Tech3 od odnosa koji Honda ima sa svojim satelitima. Ali zanimljiva ideja, nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 5015 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da bi to uradili. Čini mi se da Yamaha ima mnogo bolji odnos sa Tech3 od odnosa koji Honda ima sa svojim satelitima. Ko zna? Herve nije protiv open ideje... http://www.crash.net...al-irta-qa.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Jun 21, 2014 Ne silazi, 5015 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlaskom Kolina a eventualno i Nikija ameri možda od sledeće sezone ne bi imali takmičara u MotoGP klasi, zato Yamaha USA lobira za ovog momka (http://www.amaprorac...er.cfm?did=4061). Kažu da je veliki talenat (trenutno je vodeći u AMA superbike šampionatu), a i Ben ga je opasno nahvalio (http://www.crash.net...uld-cut-it.html) Prvo bi dobio wild card za Indi, a ako se dobro pokaže onda i jedno mesto u Tech3 (umesto Bredlija) kako se priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se to sto fabrika moze da ima samo 4 motora malo je , a puno vozaca koji cekaju sansu, mada kad bi suza i kawa dosle nazad ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 21, 2014 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se to sto fabrika moze da ima samo 4 motora malo je , a puno vozaca koji cekaju sansu, mada kad bi suza i kawa dosle nazad ..... s povratkom suzukija to je 16 fab. motora u perspektivi. S dolaskom obaveznog sofrwear-a govorimo o dosta ujednačenih 16 + 10-ak "production racers"... džungla!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...