arnyman 1729 Napisano Decembar 13, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Može što ne može, diskutujemo o tome koliko je to pametno. Pošto sam se isto interesovao, najčešći opis kako izgleda vožnja malog motocikla(ispod 100kg) na malom automobilu(ispod 1tone) je "zanimljivo"... A evo i tabela sa nekim, navodno fabričkim, podacima o dozvoljenom vertikalnom opterećenju na krajnjem kraku kuke, na kugli, tabela počinje na 4toj strani, Toyota je na 18toj, Yarisa nema http://www.caravanclub.co.uk/media/6678669/noseweights-mo.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Decembar 13, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem nije da se napravi taj nosac za bilo koji auto i to da se ojaca da moze da trpi mnogo vece vertikalno opterecenje od kuke, jer ona nije predvidjena za veliko vertikalno opterecenje. Problem je samo kako bi policija na to gledala. Ako nema problema sa policijom, ja bi uvek pre ovo stavio na auto nego kupovao i registrovao prikolicu zbog jednog motora koji cu da povezem negde par puta godisnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 17, 2013 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki gpz 1000 rx staje u caddy-a provereno,kada se ispuste obe gume! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano Decembar 17, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Doblo Cargo 2007 i vozio sam unutra slijedeće motore: - TT600E, EXC 450, KX125 i XT600E. Doblo Cargo ima malo veći prostor od caddya, i taman u dijagonalu se nagura motor, ne mora se ni vezati, kad se zatvore vrata nemože nikud. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan renault scenic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan renault scenic Scenic ili Grand Scenic? Pošto ovaj prvi je čini mi se malo kratak da bi motor u komadu stao u njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan rentiranje prikolice je 15 ,20 e dnevno pa kapiram da je to najbolje resenje ko nece da registruje i da se zajebava sa parkingom po centru kad se poteraju 2 ili mozda 3 motora to ispadne smesno jedino da se ulozi kes u kuku i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan dokazni materijal, honda dominator u reno seniku, skinut prenji točak, uguran, privezan. aleksandrovac - krupanj bez problema :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan slika sve govori :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 7, 2014 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan neko ti rece florida za male pare, 2 metra tovarni bacis onaj poklopac i uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 18, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan I ko kaže da mora minivan. Evo vidite da može i u kupe ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 15, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ma jebeš minivan, buba je zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano Septembar 15, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kolika je visina i dužina tih kros motora? Kada bih izvadio zadnja sedišta iz Multiple i srednje prednje, mislim da bi stao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Octobar 13, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan kolika je visina i dužina tih kros motora? Kada bih izvadio zadnja sedišta iz Multiple i srednje prednje, mislim da bi stao motor.Vozis Multiplu, Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano Octobar 13, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, brdy je napisao: Vozis Multiplu, Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока šta joj fali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Octobar 13, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ova restilizovana nije losa, iskreno mi se i svidja, ali prva serija mi lici na soma kad ga izvadis na bucku.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 13, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ali novija unutra je dalje ružna. Sent from my MI MAX using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...