draza 548 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha WR400F 2000-god. u odlicnom stanju , registrovana do 04-og meseca 2014. Gume dobre , lanac nov , lancanici u dobrom stanju , crd auspuh , pbr nov upravljac ( debelozidni ) . Motor extra ide , ne trosi ulje a sto se tice mehanike u dobrom je stanju . Masina uradjena pre leta ( uradeo je clan sa foruma inace od koga je i kupljen motor ) . Tel 062/410-258 Cena 2300 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Drazo ako nije tajna,mozes reci zasto ga prodajes ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 28, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel to cena sa dva seta tockova ili samo sa enduro? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne bi ga prodavao da ne moram jer motor je azdaja i za hard enduro i za ostale zajebancije . Uleteo mi neki posao i mora da ode . Treba mi neki kombi pa moram da ga zrtvujem :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan bas bezveze...srecna prodaja... Koliko znam drugi set je otisao na Yamahu TT 600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Samo enduro tockovi . Inace motor nosi felne 19 21 i mogu da kazem da u extremnkm uslovima voznje na offroad- dosta bolje gazi zadnji tocak 19 . U odnosu na klx sto sam skoro imao je dosta osetno a i u odnksu na 18 se oseti . Nekako lakse i bolje prelazi preko prepreka i rupa..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan moze i zamena za neki custom enduro classic naravno uz vasu doplatu i ako se svjdja drugaru jer hoce motor na rate i nema gde da ga kupi osim ako se ne pojavi neka kombinacija kod mene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo sam sredjivao motor tj. one sitnice koje bodu oci . Plasike bocne ofarbane ( narucene su nove i nov prednji branik preko ebay-a ali dok ne stignu ove stare sam sredio ) , promenjen prednji branik koji je bio sitno ispucao . A ovaj mi je i lepsi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi ceka me Yumper u Nemackoj pa bi trebao ovih dana da odem da ga dovezem . Zbog toga za kes dogovor oko cene i extra popust !!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 16, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za neki kombi u toj vrednosti . Treba prijatelju neki manji kombic kao WV t4 ili stariji u stvari treba mu putni kombi a moze i teretni samo da je te velicine kao putni ( oni manji ) jer sam za mene uzeo Yumpera povisenog a njemu treba nesto manje . AKo neko nesto ima da mu ne treba neka nudi . Znaci moze i starije varijante kombija t2 t3 t4 ili sta vec jer sve kombinacije dolaze u obzir . Mora da bude dizel bnz ne dolaze u obzir . Pozzzzz..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 28, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan NIko nista?????? Moze i zamena za neko terensko vozilo ( dzip ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 29, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne novosti . Zenin brat hoce neki manji gradski auto . Po mogucnosti benz sa plinom ili da on stavlja plin . A moze i dizel . Otkud znam , ako neko ima nesto neka ponudi . Cena najvise do 2500 evra tj.moja doplata . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Novogodisnja cena tj. za kes popust. Moze zamena za razno sa vasom doplatom . Dolaze u obzir stariji motori kao npr. vfr i slicno neki enduro . Naked classic custom samo ne R . Nudite sta imate . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 2, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Cena trenutno moze dosta dole . Naso sam kombi koji mi odgovara pa mi je hitno . Rezervisao sam ga do ponedeljka tako da ako neko hoce dobar motor neka pozuri . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan CENA 1900 Hitno !!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Vozilo koje sam trazio sam naso i zato od sada samo za kes jer mi motor trenutno nece trebati bar godinu dana i nebi da stoji bez veze . Cena podlozna dogovoru tako da zovite ili pp sms .............. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo svezih slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 13, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo sta mi radis , od danas prodajem - sve svoje motore . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1778 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam provozao ovo motorče ... dao mi Draža jedan krug i mogu da vam kažem da sam se poprilično razočarao ... u svoj motor Kad sam posle seo nazad na svoj imao sam utisak da su mi napola izduvane gume i da mi se vuku noge po zemlji Lagan, visok (ne previše, taman), čvrs' Nisam vam reko da je upalio na drugi kik nakon par meseci nepaljenja ? Jesam li rekao lagan ? A, jesam ... jesam ... al' stvarno je lagan ... ne znam, možda ja tome pridajem previše značaja jer imam 75kg a moj motor 170 A ovo čudo ima 50 i kusur kg manje A ide isto ... ako ne i bolje ... Znači, ništa ne valja, nemojte ljudi da dolazite ... ne trošite džaba gorivo i svoje živce, motor je krš ... eno ima i rupu od metka na zadnjem blatobranu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne razmisljaj mnogo Rajko druze ce da ode ubrzo . Imam dosta ponude za trampu pa razmatram sta mogu najbrze da prodam . Ne mozgaj previse nogo dodji pa da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Opet u kombinaciji zamena za neki manji gradski auto + vasa doplata . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Doplata nije problem, al gde da nadjem mali gradski auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovinom kombija u stvari treba mi jos jedan ali putnicki , ostao sam bez auta . Malo je nezgodno porodicu voziti po kombiju pa mi zato i treba neki gradski autic . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kupovinom kombija u stvari treba mi jos jedan ali putnicki , ostao sam bez auta . Malo je nezgodno porodicu voziti po kombiju pa mi zato i treba neki gradski autic . ma brate , salim se malo.......cure mi bale , kad god udjem u ovu tvoju temu..... imam neki kesh fond od +50% vrednosti tvog motora , a dao sam i neke moje u oglase, sve se nadam prodacu nesto pre tebe... a ti sad trazis kola .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene dolaze u obzir sve moguce kombinacije . Uvek nesto interesantno mogu da prodam . E sad naznam sta imas na prodaju jer slabo imam vrema da gledam . Ako nesto imas ponudi na pp ili ovde . Najbitnije mi je da je nesto jeftinije znaci neka doplata pa cu ja posle i da dodam za auto . Ipak nebi da ostanem bez motora jer ko zna kad cu posle nesto da kupim . Makar i neki veci skuter ......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...