Jump to content

Moto Zajednica

yamaha tzr za bajs

Recommended Posts

• V-Twin torque, 877 postova
  • Motocikl: BMW S1000R

TZR 125 R 92god, ima estetskih ulaganja, mehanicki je savrseno ispravna. Menjao bih za neki dobar Mountainbike i eventualno neku doplatu u zavisnosti kakav je bajs i u kakvom je stanju. Vise informacija o svemu na telefon 062 93 99 565

582602_4463812312641_2093039009_n.jpg

582710_4463240418344_986456809_n.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

evo da budem prvi,dakle:imam ja mini bicikli...:D salim se,pa kolko novaca za motor trazis,napisi da se zna orijenttacije radi... :neznam:

Za jos slika cu morati da odem kuci da ga slikam, jer sam trenutno 100km daleko od njega, pa cu ubaciti, vizir je na jednoj strani odlomljen,tj parce, ne mojom krivicom, neko je namerno kamenom dok sam bio na bazenu udario ili sta je vec uradio ne znam, i ovako treba utegnuti masku na par mesta i to je to. Najbitnije od svega je da masina radi kao sat, da ima 34mm dellorto, i da i sa njim ne prelazi 5L a ide odlicno, da u sred zime upali za manje od 7-8 sekundi verglanja pritom da nije paljena i po 2-3 meseca.

Ja sam sa ovim motorom u okviru moto kluba, pravio ture i po 300km za dan, nikad nikakvih problema nisam imao, jedini sam ja bio sa 125ccm i odlicno sam ispratio turu. na otvorenom 110-120km/h po stotinak kilometara na tom gasu je isto takodje radio besprekorno itd, s obzirom da je bajk 92. godiste i da mi je "prva ljubav" ja sam prezadovoljan kako me je sluzio i kako radi.

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ja sam godinu dana vozio Yamahu TZM, redak model koji se proizvodio na Tajlandu sa 150ccm, max sam ga vozio 140kmh do N sada , barabar sa 2 gs a 1200 i tenerom, i nikad nikakav problem nisam imao. Ovaj tvoj, kad bi mogao na stazi da se voza u stoku ne bi bilo lose, nisam davno bio na sajtu moto saveza..mozda nesto i dogovorimo imam neki simpa bajs koji je cale kupio od italijanskog ambasadora i tomos automatic viska:)

yamaha-tzm-150-tzm150-3.jpg

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

Ja mislim da je pravljen za Malezijsko trziste,zato je tzM,drugar imao jednog vozao ga pre par godina,isao je lepo,palio na kurblu,fabricki nema dugme

• Podržavam 1

Tzm je malo drugaciji od tzr-a, slabiji, ovo im je najjaca verzija bar po internetu tako pise, yamaha tzr 4dl, (4dl for swiss market) delovi iz japana a sklopljena u italiji, inace ima 3MB00 cilindar koji je isto kako proizvodjac kaze najbolji od svih tzr verzija, a ima ih par, 24-25kw ima otvorena, + 34mm dellorto, moze lepo da ide.

Bacite pogled kako rezhe, i ima jako jako dubok i mocan zvuk :) vidi se i ostecenje na viziru.

gresis za tzm,kao sto sam vec napisao,radjena je za malezijsko trziste zato je M umesto R,tamo je bio neki cudan zakon kojim su bili zabranjeni motocikli preko 150ccm,pa su onda vodece fabrike pocele da sklapaju najjace zujalice koje podlezu tom zakonu do 150ccm.

Yamaha TZM 150

Honda NSR 150

Suzuki RGV 150

Kawasaki KRR 150

Tzm je 150ccm i 34kw i ide nenormalno za tako mali motorcic

gresis za tzm,kao sto sam vec napisao,radjena je za malezijsko trziste zato je M umesto R,tamo je bio neki cudan zakon kojim su bili zabranjeni motocikli preko 150ccm,pa su onda vodece fabrike pocele da sklapaju najjace zujalice koje podlezu tom zakonu do 150ccm.

Yamaha TZM 150

Honda NSR 150

Suzuki RGV 150

Kawasaki KRR 150

Tzm je 150ccm i 34kw i ide nenormalno za tako mali motorcic

Hvala druze nisam znao, jedino sto sam znao je da je 150ccm i da ide bas lepo.

Moze i zamena za nesto, predlozite... Bajs vise nije u igri jer sam ga kupio... :)

npr neki jak desktop komp, sa - bez doplate

neki mob telefon najnovije generacije itd..

Koliko se secam, tzm model koji sam imao je bio cak zabranjen ponegde, imao je razne nadimke tipa "kamikaza" i sl, jer je isao kao idiot. Tako mali dvotaktni motor sa fabrickom brzinom od preko 140 na sat , bez kocenja motorom, (i samnom od 90 kg) ne znam koliko je za zezati se.

evo par slidza od pre 4 godine...pored su bmw K100 i bmw gs 1200 , (slikali Ceh i Helena sa tenere) vozili su sa pola gasa, ali za tu deonicu dobrano (tange su docrtane od strane prednje pomenutih). 1Mina.gif ..tako da se dobro prasilo ka NS, i motor ide nevidjeno!

Izvinjavam se za off, u krajnjem slucaju osvezavamo temu a tvoja Yamahica ce se prodati nekom srecnom kupcu :)

post-87-0-14415700-1384211509_thumb.jpg

post-87-0-07973000-1384211513_thumb.jpg

post-87-0-97293800-1384211515_thumb.jpg

brate endurac,il smo pisali o istom motoru il je ista kolor sema

pokusacu da nadjem u kompu slike od drugarove tzm,ali su bukvalno preslikane,i njegova je bila bg table kad je kupio :zdravo:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja