soony 217 Napisano Octobar 17, 2013 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ako nekome treba kinta a spreman je da radi ovakav posao neka se javi. Radilo bi se u beogradu i dnevnica je 20€ (10 radnih sati) . Treba da se obije malter u prostoriji od 12m2. Jedan zid ide ceo do cigle dok preotala tri do nekih 1,5m od poda. Nakon toga sledi tovarenje u dzakove. Potrebo je dva čoveka. Radilo bi e sad u subotu i nedelju pa ako zainteresovanih neka se jave. Igor 065/279-4719 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Octobar 17, 2013 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh,renovira se kupatilo ili kuhinja... Prosao sam isto skoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Octobar 17, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj njega,jeftin a i spada u energetsku klasu A 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 18, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neko javio do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 18, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa klipa nema veze sa štemanjem do cigle...ovo bi i ašovom ogulio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 18, 2013 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan :-) haha Pao sam od smeha kada sam gledao klip mada mislim da se I oni sprdaju. Da imam kuhinju ili kupatilo of 12m2 oma bi se zenio :-) u pitanju je pocetak renoviranja trosobnog stana u kome se nalazi firma koja hoce da ga renovira. A visina of 1.5 m je proizasla od potrebe da se zidovi tretiraju od vlage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 18, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, za visinu od 1.5 mETAR je slabašna dnevnica Pretpostavljam da je u cm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos uvek traje oglas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 21, 2013 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim svi forumasima koji su se javili. Ukoliko opet bude trebalo dodatne snage aktiviram oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...