Chengelle 30 Napisano Octobar 15, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Triumph Tiger 900,motor je 99godiste,prosle godine je uvezen iz Svajcarske,i u perfektnom je stanju,bukvalno kao nov (i ako je presao 64.000km).Na motoru su stavljene nove Miselin gume,lanac i lancanici,kocione plocice (komplet,napred i pozadi) i nova baterija sa gelom. Registrovan je do avgusta iduce godine i ja sam vlasnik Motor je redovno servisiran,ima dva orginalna kljuca. Cena 3000evra. (postoji mogucnost korekcije cene za ozbiljne kupce) Kontakt telefon 063 390 366 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Octobar 31, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena za Clanove Foruma 2700evra,fiksno. Moze zamena Iskljucivo za Hondu Varadero,uz neku moju doplatu od 200-300evra maksimalno. Pozdrav :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Novembar 20, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena (zimska), 2200evra. Fiksno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 20, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da imam para... sledeci motor posle mog suzukija je ovaj u enduro klasi za mene..nema bolji 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 20, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da sam u potrazi za motorom i sa ovom lovom u dzepu, nebi se razmisljao ni sekunde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Novembar 20, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da sam u potrazi za motorom i sa ovom lovom u dzepu, nebi se razmisljao ni sekunde. Slazem se u potpunosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican, samo je problem sto je Triumph. A sto je problem sto je Trimph, niko ne zna da kaze. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican, samo je problem sto je Triumph. A sto je problem sto je Trimph, niko ne zna da kaze. Mislim da to proističe od toga što nikad nije bilo ovlašćenog servisa u Srbiji, te si morao da ideš preko da radiš servis, dok je nov motor (tako mi neko reče) i zato što je englez (oni valjda ne znaju da naprave ni automobil (Rover), a ne motor ). Uglavnom rekla-kazala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Novembar 21, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sa istim ovakvim motorom moj prijatelj je ove godine napravio 35000km bez ikakvih problema. Uspeo je da stigne i do Irana. Mislim da sada negde ima oko 140000km na satu. :staa2: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Novembar 21, 2013 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Marjan (Fraising1 sa foruma) je sa njegovim Trophy-jem 1200 napravio 200000km bez posebnih problema...tako da je ovo odlicna ponuda. Bolji motor za manje para nema. A za one koji brinu za servis...samo da ne brinu, ima to i ovde gde da se servisira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam negde podatak da je '99 godiste prelazno za modele sa karbovima i elektronskim ubrizgavanjem. Koji sistem ima ovaj primerak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obično ne komentarišem oglase bez veze. Ali ovo je fantastično dobra cena za ovaj motor, bez obzira da li je sa ubrizgavanjem ili bez. Motor na slikama izgleda više nego perfektno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 327 Napisano Novembar 22, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan 2200 evra :staa2: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Decembar 4, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi hitno zbog kupovine drugog motora,samo jos par dana dok se ne proda :-D cena 2000evraaaa hitno,hitno :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sa ovim motorom sve u redu i ne može da ode za ove pare ja moj više neću ni da stavljam u oglase! Fantastično izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Decembar 4, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan 2.000evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Decembar 4, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Sa motorom je sve i vise nego ok. Jbg meni hitno treba novac inace ne bih ga dao ni rodjenom bratu ispod 2800evra jer sam ga ja toliko platio. Ali jbg iskrslo mi je nesto sto jurim vec duze vreme i eto. Ako se ne proda u sto skorije vreme necu ga ni prodavati jer je motor ekstra u svakom pogledu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 4, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auh! 2000e ??!!?! I ja sam svoju AT dao ispod cene jer se pojavilo nešto što sam vijao, ali ti si dao sada BAŠ dobru cenu. Tačno mi dođe da postanem kolekcionar, majke mi. Ako ga ne prodaš u roku od smesta, nemoj ga ni prodavati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 5, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se nameracio na ovaj motor odavno ali s obzirom da moj stoji u oglasima ko ukras a prihodi tanki slaba vajda. Zalosno je sto na kraju prodajemo motore budzasto samo da bi ih prodali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Decembar 6, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Tako ti je to kod nas,ako hoces nesto da prodas moras ne realno da spustis cenu,a i tada imas ljude koji bi hteli da te ucenjuju i uzmu ti za dzabe,ali jbg sta da se radi,moj motor ce biti jos par dana na prodaju,ako ga ne prodam,ostavljam ga za sebe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Decembar 9, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Motor nije vise na prodaju,mislim jeste ali je nova cena 3000.evra. Pozz 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...