B.S 37 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li je neko upoznat sa problemom oko upotrebe rucica ( pogotovo kocnice) sa e baya, koje se narucuju iz Kine i kostaju tipa 20-30$... Stigle su mi pre neki dan, ali sam u medjuvremenu na internetu nasao dosta upozorenja vozaca i montazera, da se desavalo da blokira prednji tocak, usled montiranja datih rucica.... Imate li kakva iskustva? Jedna od tema http://www.gixxer.co...ad.php?t=335452 .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 14, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Koristio ih 2 god bez ikakvih problema i moji drugovi su ih koristili, nikakav problem a jedino sam cuo da se glupi ameri zale sa njihovim terminima LOCK UP DA BRAKES YO to su sve strucnjaci. Jos sam na RSVu imao tako tvrdo kvacilo da niko ko je probao nije mogao da ga drzi vise od 10sek i nista nije puklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 198 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti bas naruci najjeftinije. Ja sam uvek kupovao kineske i nikad nisam imao problem. Skini svoje fabricke i uporedi mesta kontakta sa i lezista. Ako su jednaki ili slicni sve je OK. I na stranim forumima ima gomila pametnjakovica i seratora kao i kod nas. Montiraj i uzivaj u novim rucicama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa skoro sve sto sam nasao do 50$ su bukvalno iste... ove su mi stigle za er6n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Octobar 14, 2013 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam neki dan montirao bas te sa the2wheels.com. Preciznost izrade je odlicna, montirane se ponasaju kao i originalne. 30-ak dolara je cena sa dostavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 15, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan JA sam ti naveo problem koji su meni napravila. Rucica kvacila ima luft gore/dole i tako je presekla sajlcu kvacila. Ovo moze i drugima da pomogneza ubuduce kada menja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Octobar 15, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mojima presao do sada preko 2000 km i nisam imao nikakvih problema. Poluge leze mnogo bolje pod prstima od fabrickih i prelepo izgledaju. Mislio sam da je samo estetika u pitanju, medjutim razlika je ogromna. Preporucujem svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Octobar 15, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan kako ste poručivali te ručice sa tog sajta - the2wheels.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 15, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan kako ste poručivali te ručice sa tog sajta - the2wheels.com Najcesce sa ebay-a. Ja sam na tri svoja motora stavljao te iste, nisam imao nikakvih problema, rade odlicno. Za te pare stvarno su ok. Evo primjer link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 15, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan odlichne ruchice, razmishljao ja da si uzmem jedne, drugari imaju ovakve na svojim motorima vech 2 god ne zhale se ni malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 15, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem je navodno u toleranciji rupe. Ako je preuska / presiroka rupa, onda bi teoretski moglo da zasteka. Takodje kod tih dosta jeftinijih se cesto koristi losiji aluminium. Ali, kao i kod svih jeftinih stvari, uz malo srece, moze fino da posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Octobar 15, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako ste poručivali te ručice sa tog sajta - the2wheels.com Preko e baya, stigle za oko 18 dana besplatan shipping Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Octobar 15, 2013 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte porucivati direktno sa the2wheels.com, nemaju Srbiju u listi zemalja pa onda po automatizmu salju u Ameriku (meni se ovo desilo, posle smo se 2 meseca natezali oko toga cija je greska u pitanju, dok na kraju nisam rekao da cu kontaktirati PayPal. Sutradan su ih ponovo poslali. Nevolja je sto su taj drugi put stigle u Srbiju kada ja nisam bio tu pa se posiljka opet vratila u Kinu. Treci put su ih poslali cim su im se vratile. Pola godine cekanja...) Na stranu sto su u njihovoj prodavnici na Ebay-u par dolara jeftinije nego direktno kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rd 68 7 Napisano Decembar 31, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: yamaha fzs 1000 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se dvoumio izmedju ukrasnih sa alija 60 dolara ili orginal sa e baya 27 evra. Naručene orginal stigle za 20 dana, zadovoljan a stare u alatu za rezervu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 31, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 10. 2013. at 8:49 AM, Dzony93 said: JA sam ti naveo problem koji su meni napravila. Rucica kvacila ima luft gore/dole i tako je presekla sajlcu kvacila. Ovo moze i drugima da pomogneza ubuduce kada menja Taj problem ti nisu napravile ručkice, već onaj tko ti ih je montirao i nije obratio pažnju na taj luft .. Imamo ručke koje pašu na neki motor i ručke koje ne pašu na neki motor, pa sve da su i pozlaćene ... .. ako prilikom montaže postoji opravdana sumnja da nešto ne paše, onda se takve ručkice NE montiraju na motor ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...