Cipile 0 Napisano Mart 28, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam koji od ovih lepotana da kupim.Pa ljudi pomagajte...saveti predlozi sve je dobrodoshlo! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Mart 28, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan kupujes nov motor? Sta da ti kazem , neces se pokajati bilo koji od ova 4 da izaberes... Stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 28, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kupi sva 4 pa prodaj ona 3 koji ti se ne svide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 28, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam upoznata sa prichom netje kupiti nove motore nego polovne, ali poshto nema njihove slike postavio je ove.To su modeli koji su u razmatranju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 28, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan ZX10R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Mart 28, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi ce me ispraviti ali po meni je HONDA zakon!!!!!!!!!!!!! Svi ti motori su zveri, ali u svakom slucaju CBR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 28, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan To je sad stvarno stvar ukusa, mada licno mislim da je svaki od njih SUVISE sportski nastrojen za voznju po gradu, a opet suvise neudoban za putovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 29, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kazzu: 'ONDA JE 'ONDA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 29, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mesas klasu 600 i 1000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 29, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobronamerna primedba: prvo definisi klasu, kao sto Cale kaze. Zatim definisi sta hoces od motora (performanse, udobnost, jeftino odrzavanje i voznju ili sta vec..). Zatim vidi sta mozes ovde kod nas da nadjes u cenovnom opsegu koji ti odgovara (tj koji mozes sebi da priustis). Konacno, na kraju vidi da probas svaki od njih, ili makar da popricas sa ljudima koji su ih vozili licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cipile 0 Napisano Mart 29, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala ljudi u svakom slucaju, dosta ste mi pomogli. Saljem slike cim uzmem masinu Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 29, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala ljudi u svakom slucaju' date=' dosta ste mi pomogli. Saljem slike cim uzmem masinu Poz[/quote'] :shock: Nista mi nije jasno :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da uzmes neces da pogresis ali Honda je Honda. Da sam na tvom mestu od tih ja bi uzeo CBR1000RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Mart 29, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Au, teska odluka!!!!!!! Oduvek je R1 bio zakon ali sad bih se razmisljao izmedju R1 i GSXR-a. Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 29, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nisi stavio CBR 600 f...iz 2004 te, sa 7000 km... To ti ,od srca, preporuchujem..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bas me cudi zasto mu preporucujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 29, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Nisi stavio CBR 600 f...iz 2004 te' date=' sa 7000 km... To ti ,od srca, preporuchujem..! [/quote'] Ti rece nesto ti se ne odvaja od tog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9692 Napisano Mart 29, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala ljudi u svakom slucaju' date=' dosta ste mi pomogli. Saljem slike cim uzmem masinu Poz[/quote'] Pa zar nevidite da je covik diga ruke od vasih savjeta :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, da. Najbolje je da zakljucate temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9692 Napisano Mart 29, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost' date=' da. Najbolje je da zakljucate temu.[/quote'] zasto nazalos :?: pa nije valjda lud da mu drugi biraju motor.To ti isto dodje kao da ti biraju curu :idea: pa ti vidi brko :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala ljudi u svakom slucaju' date=' dosta ste mi pomogli. Saljem slike cim uzmem masinu Poz[/quote'] Pa zar nevidite da je covik diga ruke od vasih savjeta :roll: Mislio sam na ovo ali nema veze. A da mi neko bira devojku :shock: to nema sanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...