Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ono shto je strashilo hteo da kazhe je da ne mozhesh da chistish karburator prskanjem tog spreja u airbox, jer che tu i ostati. taj sprej treba da se prska po unutrashnjosti karburatora i da se pre toga svi gumeni delovi povade. a to shto se prska po airboxu je onaj sprej za teshko paljenje il shta vech. dechko je ochistio airbox od duhova. Po mom iskustvu, sprej moze malo da pomogne. Bolje radi motor nego sto je radio i nije tacno da sprej ostane u air boksu vec ga karburatori usisaju sa vazduhom (naravno ako se ne pretera sa kolicinom spreja). To sam licno isprobao na svom motoru. Mada i dalje tvrdim da je rastavljanje i detaljno ciscenje najbolje resrenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad ovako ... neznam koji je qurac svima po redu i što se svatko nadrqa na bilo šta... Stojim iza svega što sam rekao i napisao, ali pošto većini to nije jasno, a onima kojima je jasno ne žela se miješati da ih ne popišaju oni kojima nije jasno .. Postoje sprejevi za čiščenej karburatora, ali kao i na svakom drugom spreju i na ovom piše način upotrebe i njegova svrha uopće .... a svrha spreja za čiščenje karburatora je ta da on čisti SAMO usisno grlo i difuzor karburatora, a onda i usisne kanale i ventile na glavi ... i to je SVE što taj sprej čisti .... a to je jako daleko od čiščenja karburatora.. jer istini za volju ja još nisam pronašao šta to konkretno taj sprej očisti .. :neznam: (ako netko nezna šta je difuzor, možemo i o tome ) isto tako, očistiti karburatore ne znači da se trebaju sjajiti izvana (iako to nije loše) kako se ekipa zajebava, već znači to da se treba očistiti dovod i protok goriva jer je to dio sistema koji kad zakaže dešavaju se problemi kakvi su opisani na početku teme .. znači, prvo će nekakav krš doći do iglice plovka i karburator će početi preljevati, onda će uslijed toga doći još krša koji će počepiti dizne, pa će doći do trokiranja ... e taj dio se mora očistiti i riješiti, a to neće napraviti nikakav sprej i razni bakrači, već samo skidanje karburatora i demontača čašice, plovka i dizne.. Znači prvo skineš karburatore .. onda malo rastaviš .. pa lociraš kvar .. i sastaviš ... :nanana: i svo vrijeme se trudiš biti maximalno opušten i da uživaš u poslu koji radiš bez obzira dali je to piskaranej po forumima ili zaista šarafanje u radioni ... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 22, 2013 (promenjeno) Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Po mom iskustvu, sprej moze malo da pomogne. Bolje radi motor nego sto je radio i nije tacno da sprej ostane u air boksu vec ga karburatori usisaju sa vazduhom (naravno ako se ne pretera sa kolicinom spreja). To sam licno isprobao na svom motoru. Mada i dalje tvrdim da je rastavljanje i detaljno ciscenje najbolje resrenje. Ajde sad ovako ... neznam koji je qurac svima po redu i što se svatko nadrqa na bilo šta... Stojim iza svega što sam rekao i napisao, ali pošto većini to nije jasno, a onima kojima je jasno ne žela se miješati da ih ne popišaju oni kojima nije jasno .. Ако се цитирани пост односи на мене (пошто је иза мог поста па се осећам прозваним): Не видим да сам те игде у овој теми на било који начин прозивао или, како ти кажеш "попишао", само сам рекао своје искуство са спрејем. У случају да ниси добро прочитао мој пост, нагласио сам важне ствари које су ти изгледа промакле... Поздрав. ЕДИТ: Јуче сам подешавао ниво бензина по твом упутству, тј. теми. По фабричком сетовању, тј. висини пловака које сам одрадио ниво бензина је био за 7мм испод ивице лончића. Promenio Octobar 22, 2013 član Sr3ck0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 22, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Sta je airbox!? Pa ja spreJom cistim lanac i karburratore, onaj motulov sprej za ciscenje samo naprskam, spolja i oni sijaju a motor bolje radi poslato iz mangulane... airbox je kutija/kuchishte filtera vazduha. spolja chishchenje karburatora samo lepshe izgleda, nema nikakvog dejstva na rad karburatora. znachi rasturanje, detaljno chishchenje, shtelovanje i sastavljanje. nema dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14690 Napisano Octobar 22, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ciscenje spolja ne sluzi nicemu osim estetike koja se doduse ne vidi od oklopa? fck Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda skines oklope ako si uglancao karbove? WTF? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14690 Napisano Octobar 22, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan pa skinem al ih posle vratim, opet niko ne vidi da su cisceni, ista prica kao kada su mi rekli da menjam ulje, ja iz suzukija prebacio u yamahu a iz yamahe u suzuki i svi poceli da vriste na mene . a oni su rekli "moras da zamenis ulje u motorima", kad tako nejasno kazu nije ni cudo sto se covek zbuni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Yamahe u Suzuki, ajd i ajd, ali iz Suzukija u Yamahu.... E da, oklope vratis tek kad karbovi izgube sjaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan pa skinem al ih posle vratim, opet niko ne vidi da su cisceni, ista prica kao kada su mi rekli da menjam ulje, ja iz suzukija prebacio u yamahu a iz yamahe u suzuki i svi poceli da vriste na mene . a oni su rekli "moras da zamenis ulje u motorima", kad tako nejasno kazu nije ni cudo sto se covek zbuni ulepšo si mi dan... izvinjavam se za off.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ако се цитирани пост односи на мене (пошто је иза мог поста па се осећам прозваним): Не видим да сам те игде у овој теми на било који начин прозивао или, како ти кажеш "попишао", само сам рекао своје искуство са спрејем. У случају да ниси добро прочитао мој пост, нагласио сам важне ствари које су ти изгледа промакле... Поздрав. Da je išlo direktno tebe, onda bih te i citirao .... ovako sam se samo nadovezao na temu, isto bih napisao i da je netko drugi bio umjesto tebe A konkretno je išlo (po kronološkom redu): no22, N.F.S. u ovoj temi i još nekoliko njih po drugim temama (a znam da prate i ovu) ЕДИТ: Јуче сам подешавао ниво бензина по твом упутству, тј. теми. По фабричком сетовању, тј. висини пловака које сам одрадио ниво бензина је био за 7мм испод ивице лончића. Onda vidiš i sam ono što sam objašnjavao u nekoj temi (ne sjećam se kojoj) da tvornički podaci služe samo kad se radi KOMPLETNA reparacija karburatora sa sve novim iznutricama, bez kompromisa .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23084 Napisano Octobar 22, 2013 Integrisan, 9792 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nameru da se "teram" sa tobom Strasilo, kroz postove koje kucas imam sliku o kolicini znanja koje posedujes... Nisam te hteo uvrediti, nije moj stil. Jednostavno ocekivao sam vecu pomoc od tebe kada se vec razmeces znanjem i praksom. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nikad mi nije bio problem pomoći, to može potvrditi i masa ljudi koji su me pitali na PP.. nisam se našao ni uvrijeđen, jer me poprilično teško uvrijediti putem foruma i interneta.. ali ljudi moraju shvatiti da se neke stvari ipak ne mogu riješiti na forumu ... popravak karburatora ipak nije zamjena kapice na ventilu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan jest jbt... ni meni se ne rastavlja karb...nekako su mi prekrupni ovi moji grunf-prsti...haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
no22 5 Napisano Octobar 22, 2013 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan od mene moze dosta da se nauci o lijepom druzenju, a bogami i o ponasanju. ja sam postavio temu da bi cuo razna iskustva i radi druzenja, a najmanji mi je problem dati nekom 40-50 evrica da mi sredi karburatore ne znam sta si tacno htio da kazes, ali ja sam samo rekao sta sam uradio i da mi sad motor radi normalno. mogo si iz mojih prethodnih postova da vidis da znam sta je karburator. ok ... šta si očistio, da i mi neuki naučimo .. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...