bosnjak 195 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan nekad sad a sve sto je bilo izmedju malo kasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ]Konacno je stigla lepotica iz ch u Leskovac pa mi merak da se i ovde pohvalim ...rd07 1997 stigla je 24.02.2014... registrovana 28.02.2014 trenutno na sminkanju Udjoh i ja u sektu ako dozvoljavate joca leskovac svaka cast za motorce puno km da te provoza i ta kao i svaka druga vladina africa je blago receno VRH Hvala Pirocanac , kad terate na ovamo svratite na pice ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Mart 4, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 4, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je stigla lepotica iz ch u Leskovac pa mi merak da se i ovde pohvalim ako ti je tvrdo to sedishte pa hocesh da ga menjash, javi mi se za otkup tj zamenu uz doplatu sa moje strane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 4, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slicica EXTRA IZGLEDA , UZDRAVLJE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slicica sve mi lici na motorce od jednog lika ovde iz pirota inace lik zivi i radi u bgd arhitekta ili sta vec da nije to ta ako je onda imas EXTRA motor video sam ga uzivo PEREKTAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Mart 5, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slicica EXTRA IZGLEDA , UZDRAVLJE !!! Hvala, i tvoja je vrhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Mart 5, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slicica sve mi lici na motorce od jednog lika ovde iz pirota inace lik zivi i radi u bgd arhitekta ili sta vec da nije to ta ako je onda imas EXTRA motor video sam ga uzivo PEREKTAN Moguce... Bio na malom servisu i majstor ga ispregledao, kaze da je top spreman za sezonu.. videcemo:-) pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 5, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je stigla lepotica iz ch u Leskovac pa mi merak da se i ovde pohvalim ako ti je tvrdo to sedishte pa hocesh da ga menjash, javi mi se za otkup tj zamenu uz doplatu sa moje strane zakasnio si vec sam ga menjao ... stvarto je kruto i tvrdo neodgovara mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 5, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Konacno je stigla lepotica iz ch u Leskovac pa mi merak da se i ovde pohvalim ako ti je tvrdo to sedishte pa hocesh da ga menjash, javi mi se za otkup tj zamenu uz doplatu sa moje strane zakasnio si vec sam ga menjao ... stvarto je kruto i tvrdo neodgovara mi... e jbg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se pohvalim, stigli novi opanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 6, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se pohvalim, stigli novi opanci koliko te kostaju? i uzdravlje da te sluze!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. 19100din chekovima na 3 rate, sjajna opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se pohvalim, stigli novi opanci koliko te kostaju? i uzdravlje da te sluze!!! ja uzeo pocetkom zime malo jeftinije sa zimskim popustom probao ih sad po onom lepom vremenu prosle nedelje i ovih dana po kisi EXTRA drze odlicne gume u zdravlje da ih izvozas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Al´ ga pegla, svaka mu čast! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pomoc... kazite mi neku dobru pastu za poliranje , za zice i felne... hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 11, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan El ima neka 650-tka na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Mart 11, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Takođe sam latentno zainteresovan za neki očuvan primerak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 11, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ne treba mi preterano očuvan, bilo bi šteta da upropastim nečiji trud da se prezervira idealno stanje 20 i kusur godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan El ima neka 650-tka na prodaju ima 750 http://www.polovniautomobili.com/oglas4509178/honda_africa_twin/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Važi što je 92. godište bez trip master-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 12, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Video sam taj primerak, jeste lepa, al ne interesuje me 750... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko mozhda gde bih mogao da nabavim ovaj protektor fara za rd07a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5989 Napisano Mart 12, 2014 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Peđi u Labosu, mislim da je pravio nekoliko takvih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Peđi u Labosu, mislim da je pravio nekoliko takvih dali je radio i za rd04 daj neki kontakt od Pedje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...