Zema 214 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci gde ima da se kupi sijalica za cajger 1,7 W. Trazio sam po prodavnicama auto delova imaju samo za Jugica ali od 3 W sto je mnogo i moze da dodje do topljenja plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba ova sijalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Kod automobila nikada nisam sreo ovaj format sijalice od 1,7w tako da pisemo ...propalo. Jedino sto mi pada na pamet je sijlica od 24v 3w ili 5 w koja bi mogla na nasih radnih 12 v davati intenzitet originalne od 1,7w a da se pritom ne greje previse . U ovoj kombinaciji nema bojazni za bilo kakve lose posledice.Cak sta vise ako intenzitet svetla zadovoljava sijalica od 24v ce bas traaaaaajati na radnih 12 v. Javljajte sta ste uradili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cak sta vise ako intenzitet svetla zadovoljava sijalica od 24v ce bas traaaaaajati na radnih 12 v. I pod pretnjom da nadživi neuništivi V749ccm ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Cak sta vise ako intenzitet svetla zadovoljava sijalica od 24v ce bas traaaaaajati na radnih 12 v. I pod pretnjom da nadživi neuništivi V749ccm ;D ;D ;D Pu, pu ...Cope ne preteruj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Original Vizir za Africu RD 04. Narucio sam turing verziju pa ako nekom treba neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 20, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Original Vizir za Africu RD 04. Narucio sam turing verziju pa ako nekom treba neka se javi. А јел то може на ИксЕла? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 20, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan @ Aleksandra Bolje ga cuvaj, nikad se ne zna... Imao sam poviseni na Super Teneri. Raspao se u param parcad kada mi je pao motor na stranu, pa sam vratio originalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba ova sijalica. Stavio sam sijalicu od 3w i drzao sam je upalenu u ruci i mislim da ne greje nesto narocito u odnosu na 1,7w. Ima je u svakoj radnji auto delova i kosta 20 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2025 Napisano Novembar 20, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam sijalicu od 3w i drzao sam je upalenu i mislim da ne greje nesto narocito u odnosu na 1,7w. Ima je u svakoj radnji auto delova i kosta 20 din. Rekoh ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Original Vizir za Africu RD 04. Narucio sam turing verziju pa ako nekom treba neka se javi. Čuvaj ti to, zlu ne trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Da li da se cacka karburator na servisu ako mi dobro radi motor, mislim na sinhronizaciju da nebude losije nego sto je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Novembar 21, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti je vec na servisu neka proveri sinhronizaciju, to je 5 min. posla, cisto da budes siguran da je sve tip top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @ Aleksandra Bolje ga cuvaj, nikad se ne zna... Imao sam poviseni na Super Teneri. Raspao se u param parcad kada mi je pao motor na stranu, pa sam vratio originalni. Kad planiraš da kastomizuješ XRV na 850? ;D Nisam znao da si kupio Afriku. Svaka čast. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 22, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Najzli.... konverzija sa 750-850 je prilicno uobicajena kod STa, al kod Afrike sam iskopao jednu mnogo perfidniju varijantu 1000ccm motor od Varadera. Al mora brusilica da radi Do tada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi filter za vazduh , motor mi je na servisu pa da iskoristim priliku da ga zamenim mada moze jos da posluzi. RD 04 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio kod Jasminka imas i u KDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imas i u 27 marta u championu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Jasminka, ima filter 2300 din., a u KDM nemaju. Hvala za informacije. Neznam gde je ta radnja u 27 Marta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Odmah tamo do Renoovog salona, kad ides od Vuka, pa prodjes Beogradsku, sa leve strane posle 50ak metara. Tu ti je odmah i onaj DZLS sto prodaje gume za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Odmah tamo do Renoovog salona, kad ides od Vuka, pa prodjes Beogradsku, sa leve strane posle 50ak metara. Tu ti je odmah i onaj DZLS sto prodaje gume za motore. Ok sad mi je jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan RD 07 u perfektnom stanju da sa 40 000km gume solidne lanac i lancanici zreli za zamjene da li vrijedi 4100evra ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan RD 07 u perfektnom stanju da sa 40 000km gume solidne lanac i lancanici zreli za zamjene da li vrijedi 4100evra ? Godiste? Jel ima nesto od opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan 97g nema nista od dodatne opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije lupana OK je cena Kupuj i ulazi u sektu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...