zextreme 1286 Napisano Januar 20, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko porucivao ove opruge?? U nazivu ne pise da su progresivne, mada u daljem textu kazu da jesu!?!? Ima neko iskustva bas sa ovim oprugama? Neka preporuka??? http://www.louis.de/_10f3a030443435b5ea06ed45e111c93b43/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10045856&typ_id=RD07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ja tedo take da pazarim za skuter. Ako napravim finansijsku konstrukciju, javljam kako se vozi sa time Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 20, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja tedo take da pazarim za skuter. Ako napravim finansijsku konstrukciju, javljam kako se vozi sa time Vec mi rekli da to radi super, samo ne znam koje su meTali!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko porucivao ove opruge?? U nazivu ne pise da su progresivne, mada u daljem textu kazu da jesu!?!? Ima neko iskustva bas sa ovim oprugama? Neka preporuka??? http://www.louis.de/_10f3a030443435b5ea06ed45e111c93b43/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10045856&typ_id=RD07 Slobodno uzimaj, to su te. Maxxa ih ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko porucivao ove opruge?? U nazivu ne pise da su progresivne, mada u daljem textu kazu da jesu!?!? Ima neko iskustva bas sa ovim oprugama? Neka preporuka??? http://www.louis.de/_10f3a030443435b5ea06ed45e111c93b43/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10045856&typ_id=RD07 ako je isti proiizvodjac kao i u Touratechu, dobre su. bar se meni tako cini. dok ne okratis blatobran, ne kupuj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko porucivao ove opruge?? U nazivu ne pise da su progresivne, mada u daljem textu kazu da jesu!?!? Ima neko iskustva bas sa ovim oprugama? Neka preporuka??? http://www.louis.de/_10f3a030443435b5ea06ed45e111c93b43/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10045856&typ_id=RD07 uz'i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 21, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu ipak ove uzeti.... ima i kemura u setu!!! http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.ebay.de%2Fitm%2FWILBERS-Gabelfedern-HONDA-XRV-750-Africa-Twin-RD-07-93-%2F370462671530%3Fpt%3DMotorrad_Kraftradteile%26hash%3Ditem56414bc2aa&sl=&tl=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aj uzmi pa javi, al` WIRTH je proveren. http://www.zietech.de/motorrad-teile/fahrwerk-und-bremsen/gabelfedern/wirth-gabelfedern-honda-xrv-750-africa-twin/a-407495/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 21, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ajd dajte dimenzije lezaja volana za RD07 da ne kopam sad danima EDIT => e, da, josh jedno pitanje Da li uzeti X-Ring ili 525VX/E ? Jel ima neko iskustva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izbacite info za lezaj na prvu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan SAC 2647 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 21, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan SAC 2647 Prvo od kog proizvodjaca je ova oznaka ? Drugo, trebaju mi dimenzije lezaja .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 21, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan SAC 2647 Prvo od kog proizvodjaca je ova oznaka ? Drugo, trebaju mi dimenzije lezaja .. Jbt ...ko da si prekjuce dosao na forum a juce kupio Afriku !? Ccc...duboko si me razocarao . K O Y O brate K O Y O !!! http://www.011info.com/metalni-proizvodi/astrid SAC 2647-1 2kom. kupi taj lezaj i stekaj neku lovu da za kaznu izfinansiras jedno triglicerid druzenje . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 21, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan dok ne okratis blatobran, ne kupuj. kepo = iskustvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 21, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan dok ne okratis blatobran, ne kupuj. kepo = iskustvo rusic = skraceni blatobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 21, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja afrika stigla sa skraćenim blatobranom! Očigledno je pre mene nije vozila baba do pijace :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan A jel ti Jageru još uvek imaš afriku. Imaš li koju novu sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 21, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaa, vozalo se danas! Ne mnogo, nekih 30-tak km HVALA Aci-Pn na lančaniku! :care: Ma obukao sam se samo da je eto upalim i malo zagrejem, ali ode mašta.... Vratio sam se kao santa leda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan SAC 2647 Prvo od kog proizvodjaca je ova oznaka ? Drugo, trebaju mi dimenzije lezaja .. Jbt ...ko da si prekjuce dosao na forum a juce kupio Afriku !? Ccc...duboko si me razocarao . K O Y O brate K O Y O !!! http://www.011info.c...roizvodi/astrid SAC 2647-1 2kom. kupi taj lezaj i stekaj neku lovu da za kaznu izfinansiras jedno triglicerid druzenje . Prebačene oznake ležaja na prvu stranu teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan To da si je vozio važi kad ukloniš ono TA sa avatara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 22, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš... zaboravio sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Januar 22, 2012 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam jageru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 22, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fala, fala A i bilo je vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vrlorad 13 Napisano Januar 26, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000, Honda Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je debljina prednjeg ,a koja zadnjeg kocionog diska za RD03 kada je nov tj. nekoriscen? I do koje debljine sme da se eksploatise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Koja je debljina prednjeg ,a koja zadnjeg kocionog diska za RD03 kada je nov tj. nekoriscen? I do koje debljine sme da se eksploatise? Nov disk (i prednji i zadnji)je debeo 4mm, a na mojima je utisnuto da je minimalna debljina 3,5mm. Ja sam kao mlad i naivan svojevremeno postavio isto pitanje. Posto nisam dobio konkretan odgovor, zamenio sam diskove, a sad sam siguran da se mogu terati jos koju hiljadu. Naravno, nemam argumenata osim licnog iskustva i dva stara diska koji po meni jos uvek pristojno izgledaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...