lalajko 2024 Napisano Februar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda tu oko donje cifre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je Cope svrbi ;D ;D ;D ;D Sto rece Manitu tu oko 3-3.200 stranjskih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Koliko po vama vredi ova 98g 30 000ak km ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako nema ulaganja i ako je reg 5000 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se na slici da puno nepalamudim, trebala bi da stigne ovih dana, javicu pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6125 Napisano Februar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...što pre, dok SEKA žešće ne grune na vrata.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj to Cope. Znas i sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice moze da ti uradi neko ko se bavi izradom reklamnih nalepnica za izloge recimo. Svi oni uglavnom imaju velike baze podataka za nalepnice, pa verovatno imaju i za AT. Ako nemaju, verovatno mogu da se nadju na netu. Gde si nabavio onaj prelepi stitnik lanca ? Stitnik lanca ima na ebay-u za oko 30-35e pa ako imas nekoga gore da ti uzme, ovaj je vec bio na njoj kad je stigla samo sam ga malo prepolirao, od prohroma je. I kakvo je ovo sediste? Tako dje vec bilo na njoj, mislim da je presivano, sad je ekstra siroko u odnosu na staro i stvarno je odlicno za vozaca, za suvozaca je stanje nepromenjeno.. Kad pominjete cene, koliko mislite da vredi ova moja, cisto da vidim dal sam se izradio kad sam uzimao. RD07A, 96god, 57000km, oprema kao sto vidite, vizir, rolbarovi, stitnik lanca, nosaci kofera i bocni koferi (kojih nema na slici) hepco&becker, grejaci rucki, merac temperature ulja, centralni stender, mozda jos poneka sitnica Losa strana je sto nema fabricke nalepnice i sto su lanac i lancanici vec za menjanje... Koliko vredi otprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko po vama vredi ova 98g 30 000ak km ! Lep komadić, jel ima bočne kofere ili samo nosače? ps. Odakle mu zlatne felne na 98. god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko po vama vredi ova 98g 30 000ak km ! Lep komadić, jel ima bočne kofere ili samo nosače? ps. Odakle mu zlatne felne na 98. god? Pa kupis DID-ove Za nas smrtnike to je preskupo, preko ljudi imaju, pa mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 22, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisu i sive DID-ove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisu i sive DID-ove ? Pa trebalo bi, mada sam ovde konkretno mislio na zute ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan I sive su DID Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko po vama vredi ova 98g 30 000ak km ! Lep komadić, jel ima bočne kofere ili samo nosače? ps. Odakle mu zlatne felne na 98. god? Pa kupis DID-ove Za nas smrtnike to je preskupo, preko ljudi imaju, pa mogu Ko ima pare kupi EXCEL 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Excel sa WP i masinom od 990 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Excel sa WP i masinom od 990 ;D Kaaa-Teee-Emmm....Hm, kako čudno pišu reč Honda :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li ima nekih slicnosti izmedju afrike i VT 600 U cilindrima.i radilici i glavama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan da li ima nekih slicnosti izmedju afrike i VT 600 U cilindrima.i radilici i glavama Znam za slučajeve da su u XRV ugradjivali agregat iz VTR-a SP1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imate imenik svih Afrikanaca na forumu, pa koga interesuje neka update svoje podatke i neka mi posalje na moj mail. http://bikers.in.rs/forum/viewtopic.php?f=21&t=64 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas za pomoc ,danas sam izvario centralni stender i sve izgleda u redu osim ugla otvaranja. Kada podignem motor stender se previse otvori i motor se ponovo spusti na tockove . Trazio sam sliku na netu na kojoj bi vidio kako je rjesen granicnik sa prednje strane ali nisam nista nasao. U mojoj blizini niko nema rd07 i samo vi mozete pomoci! Ako neko moze da fotografise otvoren srender sa prednje strane , odnosno mjesto na koje se oslanja kada dode u max. otvoren polozaj. Slika mi treba za sutra ,bice bar pivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan moj je isti ovakav, prepisao si od mene ;D Mogu u utorak da ti slikam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 1, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekome koristi: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=31651.0 (meni ce sigurno koristiti sledece zime ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bboxon 0 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam od oka zkljucuo da su Africa i Transalp dosta slicni, resih da pitam: Veliki sraf ispod motora, a blizu filtera za ulje, pretpostavljam da sluzi za istakanje ulja? A dosipanje se vrsi sa desne strane motora na velikom crnom srafu sa leptirom? Pokusavam da sam zamenim ulje i filter! Please help! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Mart 3, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bboxon 0 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je motor dosao sa praznim rezervoarom, imam jos jedno pitanje: imam Transalp 600 '98 god. koji benzin trosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...