makins 1 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro moja osnovna ideja je ona koja se od pre provlači kroz ovu temu, vezano za sedište a to je da suvozačica ima svoje sedlo i da u momentu kočenja ne klizi napred tj. na mene. Kako će to do kraja da ispadne... videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Nazalos', probao sam i to. Metalni kofer pun stvari, ne ledjima vezan konopcetom 6mm i tako 200km off road, po mraku. Namestli se takvi uslovi ... Ledja su me toliko bolela, da sam mogao i na panju da sedim, ne bi ni osetio ;D ;D ;D Aj nefoliraj kakvih 200 km dodao si jednu nulu priznaj ?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan nij a nisam znao da ima ove teme.... evo me... Dobrovoljno se pikljucujem sekti...,,.... Legitimisi se. Shuster MC EXTREM-SD RD04 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozz bajkeri Afrikanci od skoro imam afriku a mastao sam o njoj 5 god,kad sam je uzeo i probao uvideo sam jedan problem.viljuska na rupe i neravnine mi se cudno ponasa,dobijem osecaj kao da prednji tocak blago u viljusci prilazi ka agregatu nisam imao ranije ovakav problem pa bi da pitam o misljenjima iskusnih Afrikanaca? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko realno vrijedi XRV650 89G SA 50 000km u solidnom stanju , masina radi ko sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Februar 18, 2009 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozz bajkeri Afrikanci od skoro imam afriku a mastao sam o njoj 5 god,kad sam je uzeo i probao uvideo sam jedan problem.viljuska na rupe i neravnine mi se cudno ponasa,dobijem osecaj kao da prednji tocak blago u viljusci prilazi ka agregatu nisam imao ranije ovakav problem pa bi da pitam o misljenjima iskusnih Afrikanaca? hvala unapred Podigni na centralni stender ili neku gajbicu ako ga nemas i prodrmaj prednji tocak napred-nazad. Ako klima otisli su ti lezajevi u vratu viljuske. koliko realno vrijedi XRV650 89G SA 50 000km u solidnom stanju , masina radi ko sat. oko 2200-2300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci da li dolazite na zurku Kojota u subotu u Pancevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 19, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci da li dolazite na zurku Kojota u subotu u Pancevo. Ja ne mogu ni iz kuce da izadjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Februar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa zivni ekipu da dođemo i da ti to raščistimo na brzaka a posle, zna se...pasulj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci da li dolazite na zurku Kojota u subotu u Pancevo. Ja cu doci, vidimo se u subotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci da li dolazite na zurku Kojota u subotu u Pancevo. Dolazimo, iskopan motor ,sve spremno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Zema 064 66 11 443 Javite mi se. Dodjite malo ranije pa da vas odvedem kod moje prijateljice u kafic, to je na 200 metara od zurke. Malo da posedimo i povedemo neku od gosci kafica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan VANJA TI SI KRALJ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Al si Vanja ti ovde lopatao, kao ona grtalica za sneg. Svaka ti cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Februar 19, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan E to znaci "represent"!!! Viva la cekta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci da li dolazite na zurku Kojota u subotu u Pancevo. Ako se sneg ne udvostruči vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci saljem vam plan grada i gde je Studenski a gde ja cekam Afrikance u Kafeu Elza, koju svi bajkeri znaju. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29299.msg448765#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikao sam moju makinu dok sam sredjivao sajlu brzinomera, pa reko da postavim slike i da ujedno pitam zna li neko ko bi mogao da odradi nalepnice za nju? Razmisljam i da je ostavim ovako crnu al malo deluje prazno ovako...Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan jos par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Februar 21, 2009 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice moze da ti uradi neko ko se bavi izradom reklamnih nalepnica za izloge recimo. Svi oni uglavnom imaju velike baze podataka za nalepnice, pa verovatno imaju i za AT. Ako nemaju, verovatno mogu da se nadju na netu. Gde si nabavio onaj prelepi stitnik lanca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I kakvo je ovo sediste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mali off .... Drugari, koja je realna cena za XRV750 P RD07 1993 god.? sa oko 50.000km, a da je u "Jovica" vizuelnom stanju. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih oko 3200-3500e, u zavisnosti od stanja i opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih oko 3200-3500e, u zavisnosti od stanja i opreme. Da kažem - klot. Registrovana, oprana i sa nekim vremešnim koferom na dupetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...