eduardo 210 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucio neke delove iz ove firme u austriji ... stizu mi sad u subotu ... I ja, i ja, valjda će mi stići. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Mart 9, 2019 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima rasturenu mašinu od RD07, i dalje tražim deklu koja ide preko prednjeg lančanika. Takođe bih zamolio ako neko ima vektorski crtež ili kako god za nalepnice i želi da ustupi ili proda. Ovakav mi treba. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Mart 9, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 87137MY1000ZB: Stripe,l.c*type2* Honda - buy the 87137-MY1-000ZB at CMSNL WWW.CMSNL.COM ✓In stock now: STRIPE,L.C*TYPE2* ✓Manufacturercode: 87137-MY1-000ZB ✓Quality part Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Mart 9, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde mozes da narucis originalne nalepnice za afriku,sad vidi koliko ti se isplati..za komplet nalepnice racunaj otprilike oko 250ePoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 9, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ima na amazon.de , sad bas boje koje trazis nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 9, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Aj opet da pitam ... Treba mi far 1 kom , drzac za km sat na koji idu i migavci... km sat sa signalizacijom ... u srb ako ima neko , jer sam preko vec proverio i nasao , ali cene su paprene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Mart 10, 2019 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za odgovore. Ipak bih u domaćoj radinosti da odštampam nalepnice. Tehnologija je malo napredovala pa sad to ispadne zadovoljavajućeg kvaliteta. A i cena bude normalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Mart 10, 2019 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima rasturenu mašinu od RD07, i dalje tražim deklu koja ide preko prednjeg lančanika. Takođe bih zamolio ako neko ima vektorski crtež ili kako god za nalepnice i želi da ustupi ili proda. Ovakav mi treba. Hvala Marko Nis. Meni radio prezadovoljan sam. 30 eur sve naljepnice. Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko sređivao zadnji amortizer na Transalpu ili da li neko zna gde mogu da se kupe gumice koje idu u amortizer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje Koliko moze realno da se dobije za hondu afrika twin rd07a 1998 god Odrzavan motor u mak moto Sredjena struja, acu star god dana, ustelovani ventili, karburatore, nove svecice, lanac i lancanici (sve sredjeno jos letos), presla 84000km Centralni stender, maglenke, merac napona, koferi, registrovam do Jula Bacio bi mozda na oglase pa cisto da vidim sta i kako oko cene Treba uraditi servis i lamela pri kraju, verovatno cu i to ovih dana da sredim Hvalaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Mart 21, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu afriku prodao Marku sa Kosmaja pre jedno 5-6 god. za 3150 eur. sa svom opremom. Mislim da mozes tu negde oko 3000. Ako budes hteo da prodajes centralni kofer i nosace kofera i mozda vizir dao bi ti njen fabricki posto na mojoj sadasnjoj africi sve to nemam. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Dada ja sam od njega kupio bajk Ne bih nista skidao sa bajka, ako resim da prodamm ici ce ovako jbg sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Mart 21, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Mart 31, 2019 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na 4000 obrtaja ide 90km na sat a na 4500 obrtaja 100 na sat. Kako je kod vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Mart 31, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Mart 31, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko gde mogu da nadjem ovu gumu za rd04 ... ispod sedista ide za karb ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da odnesem felne na luksaciju ... da li neko to radi u srb ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12890 Napisano April 2, 2019 Ne silazi, 7408 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Luksaciju? Jedino Banjica. https://www.iohbb.edu.rs/index.php/sr-rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano April 2, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ona Afrika iz LeskovcaПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da da ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Bigor said: Jel to ona Afrika iz Leskovca Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Da da ... pravimo je od pocetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Alekre said: Luksaciju? Jedino Banjica. https://www.iohbb.edu.rs/index.php/sr-rs/ Ha ha ... greska moja .. luksiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da ih odradi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan U Valjevu znam da ima,ako te zanima slanje itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano April 2, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ... greska moja .. luksiranje E sad si se ispravio...Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...