Shuster 151 Napisano Januar 12, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Januar 12, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim zeljama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Januar 12, 2014 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shuster, čestitam, vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 12, 2014 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sta je bilo bilo.. sve u svemu dobra kupovina, najbolja afrika koju sam ja do sada video je upravo ta, igrom slucaja pre par godina je otisla bas iz Valjeva al joj izgleda sudjeno da se vrati kuci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 12, 2014 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u prvom postu sam mislio na ovu "diskusiju" Libero-BMWAdv..uletelo par postova pre nego sto sam poslao komentar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Januar 12, 2014 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan bmw-ADV tj. Vlada je covek trgovac. Ko je i jednom gledao weller diler bice mu sve jasno Mi-musterije u taj proces trgovine ulazimo jednim delom i srcem, a kod trgovaca je to cist biznis. U biznisu odavno nema kavaljera. Ja licno sam Vladu zvao za tu Africu 95 god. Bio je posten po pitanju stanja, koje je bilo u najmanju ruku zapusteno. Meni se uz takvo stanje nije dopala ni cena. Onda mi je ponudio sledecu Africu 93 god, u odlicnom stanju, ali je jaka cena ucinila da odustanem od kupovine. Cenkali smo se, u cemu pri kupovini ja uzivam. Nikad ne bi kupio motor po fiksnoj ceni, nikad. Hocu da kazem, trenutno u Srbiji postoje dva-tri coveka od kojih moze da se uzme Africa iz uvoza da necemu valja, Vlada je sigurno jedan od njih. Sto se tice kupoprodajne etike, sve sam rekao u prvom pasusu, ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Januar 12, 2014 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet konkretne AT je nesporan, ja sam prezadovoljan. Drago mi je da si se uključio, Miki (Free), kao neko sa iskustvom i kao moj čovek od poverenja. Tvoja reč je prevagnula u mojoj odluci. Poenta priče je cela igra sa prodavcem (ili kako se to već kaže), moje iskustvo i moja želja da to prenesem forumu, valjda tome služi...(forum) Znam da se slažemo oko toga... Zovem Te na naša brda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 13, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zavrsavajte ovu raspravu, ova tema nije predvidjena za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Januar 13, 2014 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Shuster Cestitam! Meni se ova trafika bas svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Januar 13, 2014 Никад не једи жути снег!, 734 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 13, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan @Shuster Cestitam! Meni se ova trafika bas svidja... to je bre kolor shema za motor a ne ko moja rd 04 taj japanac sto smisli boje za te cetvorke mora da je peder i nadam se da je izvrsio kikiriki kad je izasla u javnost pazi kad je roze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 13, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan @Shuster Cestitam! Meni se ova trafika bas svidja... to je bre kolor shema za motor a ne ko moja rd 04 taj japanac sto smisli boje za te cetvorke mora da je peder i nadam se da je izvrsio kikiriki kad je izasla u javnost pazi kad je roze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronson 2 Napisano Januar 13, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kotor Motocikl: RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dje ima da se kupi Lanac, lancanici, i klizac lanca za AT, RD07a? Naravno da bude povoljno i kvalitetno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 14, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Lanac i lancanici = Gevara i Comp co... povoljno? hm... Klizac = Centar S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronson 2 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kotor Motocikl: RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kontaktirao sam Guevaru, i cekam odgovor, a sad cu da trazim i ovaj drugi Comp co, i ako prvi put cujem za to Imas li mozda neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 16, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, moja greska...Kompp.co http://kompp.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 16, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel' moze ovako nesto na AT? http://www.ebay.com/itm/FORCELLA-FORK-GABEL-KTM-990-SUPER-DUKE-/180827300969 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 16, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, nevezano za samu AT, ali vezano za ovu temu: Naprosto je nestala iz liste tema koje pratim klikom na "Moj sadrzaj". Ovo nije prva tema koja mi je tako netragom nestala! Isto se desilo i sa "Vicevima" i jos par tema. Jako nervira, zaista. Sad moram da posebno pretrazujem i otvorim temu da bih uopste i video da li ima novih postova! Hitmane? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel' moze ovako nesto na AT? http://www.ebay.com/...E-/180827300969 nemoze jbg postace ATMpozdrav druze iz Pirota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 17, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, nevezano za samu AT, ali vezano za ovu temu: Naprosto je nestala iz liste tema koje pratim klikom na "Moj sadrzaj". Ovo nije prva tema koja mi je tako netragom nestala! Isto se desilo i sa "Vicevima" i jos par tema. Jako nervira, zaista. Sad moram da posebno pretrazujem i otvorim temu da bih uopste i video da li ima novih postova! Hitmane? Prenecu nadleznima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 17, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prenecu nadleznima Blagodarim Za sada sam ovu temu stavio u bookmarks Ali stvarno je d*kanje ovako pratiti forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 17, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel' moze ovako nesto na AT? http://www.ebay.com/...E-/180827300969 nemoze jbg postace ATMpozdrav druze iz Pirota Ne odgovara fizicki ili je samo bez veze da se stavi na AT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan i jedno i drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Od 250 strana teme koju svi pratimo ne verujem da ima 50 strana vrednog sadrzaja zasto je i bila namenjena . Bilo bi lepo kad bi neko ocistio ovu temu od svih postova koji nemaju veze sa problematikom naseg motora. HVALA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Hej cao drugari, treba mi vasa pomoc... Pre par meseci sam se upustio u kompletno sredjivanje Afrike, sad je na red doslo farbanje rama, zelja mi je da sve ofarbam i vratim u fabricke boje... Ako nekoga ko ima RD04 u fabrickim bojama (belo plavo crveno) ne mrzi da mi posalje fabricki kod boje (ispod sedista na ramu ima nalepnica) bio bih mu veoma zahvalan... Radovi oko agregata se najzad uskoro nastavljaju, posle duzeg cekanja delovi mi stizu u toku sledece nedelje... Nadam se da do polovine februara masina opet bude u ramu i u ISPRAVNOM voznom stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...