Jump to content

Moto Zajednica

Honda Africa Twin

Recommended Posts

• I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova
  • Motocikl: R1200GS

Vecita dilema... Transalp 650 ili Afrika? Imao sam oba modela, ali sam znatno vise vremena proveo na Africi.

Jel ima neko strucno misljenje? Realno, za cenu Afrike iz 93, 94, moze da se kupi Trandza 10 godina mladji. Jel ima tu racunice ili ne? Ajd da cujemo za i protiv. Iskreno vise naginjem ka Africi, pa makar i 20 godina staroj, ali me Transalp isto intrigira...0stabre.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: AFRICA TWIN RD 03

promenio sam dvije africe i sad vozim africu al moj glas ide za transalpa mladjeg deset godina. . deset godina je deset godina a dobijes slican motor...

Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

• Zainteresovan, 530 postova
  • Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona
  • Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport

promenio sam dvije africe i sad vozim africu al moj glas ide za transalpa mladjeg deset godina. . deset godina je deset godina a dobijes slican motor...

Što bi se reklo Brena je Brena al dvaput je dvaput.

Zajebana dilema.

• I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova
  • Motocikl: R1200GS

Ne znam, ispada da za neku cifru od oko 3000 mozes da kupis golu afriku rd07 ili transalpa krcatog opremom 10 godina mladjeg. Mada, meni se i dalje vise svidja matora trafika... Ozbiljna dilema, mislim da transalp ima samo par konja vise kao i Afrika, ne bi se uopste razmisaljao, nego me njaka tih njegovih sitnih 53 konjica, pa jos kad se natovari i dvoje na put 0stabre.gif

evo kod nas u banjaluci prodaje se TA za 5.000 evra 2006 godina mada je lik spreman da znacajno spusti cijenu jer je normalan nije neka budaletina

slinio sam pola sata kad sam je vidio :care: :care:

http://www.pik.ba/artikal/7401308/honda-transalp/

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

probao sam TA i ja upravljiviji motor nisam vozio, kao bicikla, slusa a bogami i poteze lepe mislim da nista ne zaostaje za AT. Ono sto mi se kod njega ne svidja jeste zadnja viljuska a mislim da mu je i amortizer zadnji losiji... Takodje TA nema pravo resenje za rolbarove, i nesto je manji od AT. Dakle ja tu dilemu nikad ne bih imao, Africa ispred svakog TA!!!

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Hajde napravite posebnu temu za diskusiju oko Transalpa i Afrike. Ova tema je za tehnicku problematiku i resenja. Hvala 0takoje.gif

• Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro

Koliko kosta ganc novi transalp 700?Pitam onda ja vas koliko vredi transalp star 7 godina?

narucio sam komplet cut off membrana za at. izadju tacno 35 evra. eto za sve koji budu imali takav problem. sajt je www.wemoto.com

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Honda africa twin rd03

narucio sam komplet cut off membrana za at. izadju tacno 35 evra. eto za sve koji budu imali takav problem. sajt je www.wemoto.com

nevjerovatno, obojici nam se desio isti kvar sa cilindrima u par dana, sta je za reci nemam pojma1ups.gif kao da su sestre bliznakinje tako se ponasaju ove nase curice 1hej.gif...narucio sam preko wemoto i ocekujem ubrzo da mi stigne reparacioni set za cilindre, sa sve postarinom izace me 45 evrica....

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

pitanje je postavio inostrani kolega:

"Да ли је неко имао проблема са резервоар-зачепљење филтера? Филтер горива у резервоару. Чини се да је, чим ниво горива у резервоару достигне врх тог филтера започиње сиса ваздух уместо гаса. Ако се пребацим на резерву тече добро опет, dok se gorivo ne spusti do врха тог дела филтера. Мало је досадно ... можда би требало да га уклониm."

otprilike je to problematika, lik vozi DR07 iz '97.

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

ovo je odgovorio:

I have tried opening the tank, and that makes no difference. Regarding the pump, I have a good aftermarket pump mounted, but it could still be some problem there I guess. Although if there is some pump problem I don't see why it would draw down all that air in to the secondary filter from the tank? Any tip on the best way of testing the pump? Just loosen the pipe and see how long it sprays fuel?

• Zainteresovan, 728 postova

Ne razumem ga bas najbolje. Kako zna da problem nastaje kada nivo goriva padne do vrha filtera u rezervoaru kada to ne moze da vidi kroz cep? Da li se problem javlja u stvari kada dodje do rezerve? Da li se motor gasi ili trokira tada? Pumpa radi kada je na rezervi pa sam zato i pitao za nju. Ako vec barata dobro engleskim mozda bolje da potrazi pomoc na xrv forumu

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja