aca-pn 6434 Napisano Mart 25, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drugim recima, nejebo si, motor mora da se rastura na polutke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo par slika moje ..... (Powered by frubar.net) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exit 2 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: bihac Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugim recima, nejebo si, motor mora da se rastura na polutke. a ja konto samo mijenjac da se mora rastavljati treba mi neki naziv ili oznaka za ovu osovinu da je uopste mogu poceti traziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 25, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan sviDza mi se monsteR afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Mart 25, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drugim recima, nejebo si, motor mora da se rastura na polutke. a ja konto samo mijenjac da se mora rastavljati treba mi neki naziv ili oznaka za ovu osovinu da je uopste mogu poceti traziti Fabricki broj osovine tj coutershaft na engl. je 23220-MV1-000 Pomocu tog broja ces mnogo lakse naci deo i lakse ces ga naruciti jer je jedinstven u Hondinoj bazi delova. Srecno. edit: ovde recimo kosta 150e: http://www.hondaoriginalparts.com/honda_motorcycle_parts_selection.php?block_01=13MV1L41&block_02=E__1500&block_03=7302 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exit 2 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: bihac Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugim recima, nejebo si, motor mora da se rastura na polutke. a ja konto samo mijenjac da se mora rastavljati treba mi neki naziv ili oznaka za ovu osovinu da je uopste mogu poceti traziti Fabricki broj osovine tj coutershaft na engl. je 23220-MV1-000 Pomocu tog broja ces mnogo lakse naci deo i lakse ces ga naruciti jer je jedinstven u Hondinoj bazi delova. Srecno. edit: ovde recimo kosta 150e: http://www.hondaorig...0&block_03=7302 Puno ti hvala olakso si mi potragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 28, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Drugim recima, nejebo si, motor mora da se rastura na polutke. a ja konto samo mijenjac da se mora rastavljati treba mi neki naziv ili oznaka za ovu osovinu da je uopste mogu poceti traziti Fabricki broj osovine tj coutershaft na engl. je 23220-MV1-000 Pomocu tog broja ces mnogo lakse naci deo i lakse ces ga naruciti jer je jedinstven u Hondinoj bazi delova. Srecno. edit: ovde recimo kosta 150e: http://www.hondaorig...0&block_03=7302 Puno ti hvala olakso si mi potragu drugim recima poruci si i set dihtunga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 28, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I onda vec zamenis lepo i gumice ventila.... a premeri i kompresiju, pa ako vec rasturas ceo motor i ako treba, menjaj i karike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exit 2 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: bihac Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci osovinu sam porucio i set dihtunga ali sam rijesio stvar privremeno dok to ne stigne pa ne znam kako ce ovo da drzi sto sam uradio posto je osovina stradala samo povrsinom gdje dodiruje lancanik a ima sa obadvije strane zdrave osovine ucinuio sam slijedece: postojeci lancanik okrenuo kontra izmjerio koliko ga treba skinuti da dode u centar i to uradio kod tokara uzeo isti drugi stari lancanik skinuo mu cubce i zavario ga za ovaj postojeci tako da je cijela osovina sad iskoristena na kraju zapiko s 4 tacke da se ne svlaci i to je to funkcionira nema nikakvi vibracija i napravio 50 km mini test sve za 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 28, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari na moju RD 03 oba lagera volana idu iste dimenzije 26x47x15.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Mart 29, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan znaci osovinu sam porucio i set dihtunga ali sam rijesio stvar privremeno dok to ne stigne pa ne znam kako ce ovo da drzi sto sam uradio posto je osovina stradala samo povrsinom gdje dodiruje lancanik a ima sa obadvije strane zdrave osovine ucinuio sam slijedece: postojeci lancanik okrenuo kontra izmjerio koliko ga treba skinuti da dode u centar i to uradio kod tokara uzeo isti drugi stari lancanik skinuo mu cubce i zavario ga za ovaj postojeci tako da je cijela osovina sad iskoristena na kraju zapiko s 4 tacke da se ne svlaci i to je to funkcionira nema nikakvi vibracija i napravio 50 km mini test sve za 5 odlicno si se snasao, to resenje moze da bude i na duze staze, jedino mi nije bas jasno kako si resio da lancanik ne seta po osovini, tj da se ne svuce sa osovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Mart 29, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Afrikancima. Imam jednu molbu za vas, kolegi za RD 07 je potreban vizir (polovan ili novi) pa ako neko ima da proda neka javi pa bi nekako organizovali transport do Trebinja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 29, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ako ima para neka uzme MRA Touring vizir.. prodaju ga u 3t racing... shto se mene tiche za RD07 ne postoji bolji vizir a probao sam 2 druga pored ovog... http://www.3t-racing.com/mra.php?proizvodjac=XRV+750+AFRIKA+TWIN+93-95&proizvod=HONDA ovi vrshe isporuku i u bosni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari na moju RD 03 oba lagera volana idu iste dimenzije 26x47x15.5 Pa kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exit 2 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: bihac Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci osovinu sam porucio i set dihtunga ali sam rijesio stvar privremeno dok to ne stigne pa ne znam kako ce ovo da drzi sto sam uradio posto je osovina stradala samo povrsinom gdje dodiruje lancanik a ima sa obadvije strane zdrave osovine ucinuio sam slijedece: postojeci lancanik okrenuo kontra izmjerio koliko ga treba skinuti da dode u centar i to uradio kod tokara uzeo isti drugi stari lancanik skinuo mu cubce i zavario ga za ovaj postojeci tako da je cijela osovina sad iskoristena na kraju zapiko s 4 tacke da se ne svlaci i to je to funkcionira nema nikakvi vibracija i napravio 50 km mini test sve za 5 odlicno si se snasao, to resenje moze da bude i na duze staze, jedino mi nije bas jasno kako si resio da lancanik ne seta po osovini, tj da se ne svuce sa osovine. Pa posto je vanjski dio tako spojena dva lancanika ravan s krajem osovine napravio sam 4 vara tako da ih lako mogu zbrusiti kad budem trebo skidati (ovaj spoj me jedino i brine kako ce se to ponasati) ali sto se tice ostalog motor je za ne prepoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Mart 29, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan ako ima para neka uzme MRA Touring vizir.. prodaju ga u 3t racing... shto se mene tiche za RD07 ne postoji bolji vizir a probao sam 2 druga pored ovog... http://www.3t-racing...&proizvod=HONDA ovi vrshe isporuku i u bosni... hvala na odgovoru, proslijedio sam informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Afrikancima. Imam jednu molbu za vas, kolegi za RD 07 je potreban vizir (polovan ili novi) pa ako neko ima da proda neka javi pa bi nekako organizovali transport do Trebinja. imacu ja za dva dana na prodaju kopiju powerbronze vizira za rd 07a, ivan mi napravio, ali mi ne odgovara i mora drugi da pravi, po simbolicnoj ceni od 2500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 29, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari na moju RD 03 oba lagera volana idu iste dimenzije 26x47x15.5 Pa kako? Pa ne znam 2x26x47x15.5 i sad opet radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Mart 29, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan znaci osovinu sam porucio i set dihtunga ali sam rijesio stvar privremeno dok to ne stigne pa ne znam kako ce ovo da drzi sto sam uradio posto je osovina stradala samo povrsinom gdje dodiruje lancanik a ima sa obadvije strane zdrave osovine ucinuio sam slijedece: postojeci lancanik okrenuo kontra izmjerio koliko ga treba skinuti da dode u centar i to uradio kod tokara uzeo isti drugi stari lancanik skinuo mu cubce i zavario ga za ovaj postojeci tako da je cijela osovina sad iskoristena na kraju zapiko s 4 tacke da se ne svlaci i to je to funkcionira nema nikakvi vibracija i napravio 50 km mini test sve za 5 odlicno si se snasao, to resenje moze da bude i na duze staze, jedino mi nije bas jasno kako si resio da lancanik ne seta po osovini, tj da se ne svuce sa osovine. Pa posto je vanjski dio tako spojena dva lancanika ravan s krajem osovine napravio sam 4 vara tako da ih lako mogu zbrusiti kad budem trebo skidati (ovaj spoj me jedino i brine kako ce se to ponasati) ali sto se tice ostalog motor je za ne prepoznati Trebalo bi da bude ok, bocno nema nikakvog opterecenja, mada je osovina od kaljenog celika i dosta je krta, hoce da pukne odmah pored vara.. Najidealnije bi bilo da razbusis osovinu kroz sredinu, urezes navoj i zavijes sraf sa vecom sajbnom da drzi lancanik da ne moze da ispadne. Ja bi tako napravio cak da mi bude trajno resenje, a kad menjam lancanik opet ga zavarim za stari jer je velika muka da se zameni ta osovina, bukvalno motor mora da se rasturi u delice, a kad si ga rasturis videces da su neke stvari za zamenu, pa dihtunzi, semerinzi, pa ajd karike, pa ajd neki lager, na kraju ce to mnogo skupo da te izadje, narocito ako placas majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exit 2 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: bihac Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci osovinu sam porucio i set dihtunga ali sam rijesio stvar privremeno dok to ne stigne pa ne znam kako ce ovo da drzi sto sam uradio posto je osovina stradala samo povrsinom gdje dodiruje lancanik a ima sa obadvije strane zdrave osovine ucinuio sam slijedece: postojeci lancanik okrenuo kontra izmjerio koliko ga treba skinuti da dode u centar i to uradio kod tokara uzeo isti drugi stari lancanik skinuo mu cubce i zavario ga za ovaj postojeci tako da je cijela osovina sad iskoristena na kraju zapiko s 4 tacke da se ne svlaci i to je to funkcionira nema nikakvi vibracija i napravio 50 km mini test sve za 5 odlicno si se snasao, to resenje moze da bude i na duze staze, jedino mi nije bas jasno kako si resio da lancanik ne seta po osovini, tj da se ne svuce sa osovine. Pa posto je vanjski dio tako spojena dva lancanika ravan s krajem osovine napravio sam 4 vara tako da ih lako mogu zbrusiti kad budem trebo skidati (ovaj spoj me jedino i brine kako ce se to ponasati) ali sto se tice ostalog motor je za ne prepoznati Trebalo bi da bude ok, bocno nema nikakvog opterecenja, mada je osovina od kaljenog celika i dosta je krta, hoce da pukne odmah pored vara.. Najidealnije bi bilo da razbusis osovinu kroz sredinu, urezes navoj i zavijes sraf sa vecom sajbnom da drzi lancanik da ne moze da ispadne. Ja bi tako napravio cak da mi bude trajno resenje, a kad menjam lancanik opet ga zavarim za stari jer je velika muka da se zameni ta osovina, bukvalno motor mora da se rasturi u delice, a kad si ga rasturis videces da su neke stvari za zamenu, pa dihtunzi, semerinzi, pa ajd karike, pa ajd neki lager, na kraju ce to mnogo skupo da te izadje, narocito ako placas majstora Pa u biti vec sam rasturo yamahu xv i koliko vidim slicni su sistemi samo je razlika u lanac i kardan a ja i frend to radimo pa tako da i taj trosak majstorisanja ne racunam mnogo ali zao mi otvarati jer moja afrika ima samo 38 000 predeni i mislim da je ovo od osovine napravio los lancanik koji je prijasnji vlasnik stavio. Hvala ti za ovaj savjet ako ne bude ovo islo to ce ici 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolegama. Treba da promijenim ručice na guvernalu pa da vas pitam imali neka caka kod postavljanja, da se lakše navuku a da se poslije ne okreću? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Rastvori malo deterdzenta za sudove i time premazi nove rucice .Ostavi da prenoci i to je to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Evo posle dosta premišljnja oko izbora prvog motora odlucio sam da uzmem Afriku (KLE i Transalp su otpali). Trenutno imam ponudu za ova dva modela: Honda Africa Twin RD04 1991 i Honda Africa Twin RD07 1994 Oba modela su tek uvezena iz inostranstva i nisu registrovana. RD04 sam video i dosta je ocuvan a drugi je u fazi transporta (oba motora su iz Švajcarske). RD07 mislim da ce biti skuplji za jedno 200-300 evra. Zanima me Vaše mišljenje da li je bolje uzeti RD07 (vizuelno mi je lepši) i šta bi trebao posebno da obratim pažnju (pored preporuka na pocetku posta). Hvala unapred, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan za koju lovu druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Za oko 2500 RD04 a ovaj drugi malo skuplje mada se jos ne zna cena. Trebao bi da ga vidim sutra, prekosutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...