SmokeS 339 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nabavim zastitne gume za prednje viljuske, kolika im je cena i da li ima u crnoj boji????? Imas sigurno u louis-u.. Kod nas ne znam gde ima.. http://www.louis.de/_302583bd633ffdf7fd317214b35796cd78/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=470&wgr=390&list_total=23&anzeige=0&artnr_gr=10045815 ili http://www.louis.de/_302583bd633ffdf7fd317214b35796cd78/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=470&wgr=390&list_total=23&anzeige=0&artnr_gr=10045810 Mislim da one prve idu na AT.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan sa kljucem cjevasti sto mi je dosao u alatu. jedva stane al ide .vise sam imao problema sa zadnjom desnom ali moze se to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Afrikancima. Dali neko od vas kojim slucajem poznaje nekoga u BiH, a da prodaje Afriku tvin (rd04 ili rd07). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ej ljudi ja malo prije zamijenio svijecice na rd 03 ., normalno sve 4., ali odlucio da probam da ne skidam ni jedan dio na motoru i da vam kazem da sam uspio . nista nisam dirao od sjedala, plastika , rezervoara itd., trebalo mi je nekih 15 minuta da sve sredim. Prijatelju, svaka cast! Medjutim, mnogo rizikujes tako. Nekako ces odvrnuti i izvaditi svecice ne skidajuci rezervoar. Kada zavrces nove, postoji mogucnost da zbog dubine rupe do navoja i ugla navoja promasis korak i ostetis navoj na glavi. Rezervoar nije tesko skinuti, a mnogo je sigurnije. Par puta kada ga skines usao si u rutinu i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan ama sigurno si u pravu ali ja izgleda puno stvari kako nebi trebalo radim., sve jedno mislim da cu odsad skidati sve sto treba eto zbog tih stvari. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo samo jedno jos pitanje ., znam da je dosta govora bilo o ovome ali samo da rezimiram , mogu li bez ikakvih ostecenja semeringa i ostalog u vilama sipati atf ulje u iste iako se neki ne slazu oko gradacije valjda. postovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 5, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj slobodno ATF, u sve svoje motore sipam njega (pa i u afriku izmedju ostalih) i nikad nikakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan ok. hvala puno. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci, aj jos jednom da probam, zanima li nekog LED stop svetlo za rd04? Privodim kraju radove na repu, tako da mi ostaje da napravim novo led stop svetlo.. E sad, da li da kupujem nove LED diode ili da cupam iz starog Sto mi se ne radi, iskreno Jedno 70% sam siguran da pasuje i na rd03.. Dogovoricemo se oko cene, nije problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vrlorad 13 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000, Honda Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj slobodno ATF, u sve svoje motore sipam njega (pa i u afriku izmedju ostalih) i nikad nikakav problem. Vidim da imate iskustva sa punjenjem amortizera. Vec sam pisao o tome da mi je zadnji amortizer na RD03 potpuno ispustio ulje. Kupovina novog definitivno ne dolazi u obzir jer je cena papreno skupa. Bar ono sto sam preko neta video kosta od 450 do 600 eura. Preporuka koju sam dobio za punjenje amortizera u NS(Futoski put, zastupnik za KTM) je alternativna varijanta ali i za to treba odvojiti oko 150 eura. Da li postoji mogucnost da se kod nas kupe potrebni semerinzi i amortizer napuni po principu uradi sam. Ako neko ima detaljno objasnjenje kako se to radi bio bi mu veoma zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 6, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj slobodno ATF, u sve svoje motore sipam njega (pa i u afriku izmedju ostalih) i nikad nikakav problem. Vidim da imate iskustva sa punjenjem amortizera. Vec sam pisao o tome da mi je zadnji amortizer na RD03 potpuno ispustio ulje. Kupovina novog definitivno ne dolazi u obzir jer je cena papreno skupa. Bar ono sto sam preko neta video kosta od 450 do 600 eura. Preporuka koju sam dobio za punjenje amortizera u NS(Futoski put, zastupnik za KTM) je alternativna varijanta ali i za to treba odvojiti oko 150 eura. Da li postoji mogucnost da se kod nas kupe potrebni semerinzi i amortizer napuni po principu uradi sam. Ako neko ima detaljno objasnjenje kako se to radi bio bi mu veoma zahvalan. Aca prica o viljuskama, a punjenje zadnjeg amortizera je nesto sasvim drugo i bojim se da to ne mozes da uradis po principu "uradi sam" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vrlorad 13 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000, Honda Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kapiram o cemu govoris . Da li u Beogradu postoji neko ko bi korektno mogao da remontuje amortizer i naravno sve to za pristojan novac. I da li postoji neko ko je ovo vec probao na svom motoru. Da li postoji razlika u odnosu na fabricki amortizer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo imas ovde zadnji amortizer, cena je pristupacna: http://www.termoli.tv.it/directory/index.htm Samo vidi da ti neko donese i resio si problem tipa: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/64709-on-line-narucivanje/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pozz ...jel ima neka Afrika na prodaju trazi jedan lik da pazari ..javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem crash barove za RD 07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 12, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem crash barove za RD 07 pravili smo ortak i ja dva komada, kopija sw motech (goshini) kod sebe, ispali su jako dobro.... ako osh da ti napravim to pa ponesem kad krenem 3. juna, javi... ili da ti poshaljem aks-om.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem crash barove za RD 07 pravili smo ortak i ja dva komada, kopija sw motech (goshini) kod sebe, ispali su jako dobro.... ako osh da ti napravim to pa ponesem kad krenem 3. juna, javi... ili da ti poshaljem aks-om.... imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 12, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas od koga da pozajmis krasbar da mi posaljes za mustru, imas ga od mene gratis. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje prednju i desnu bočnu masku i zadnji fuzaster za rd04? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas od koga da pozajmis krasbar da mi posaljes za mustru, imas ga od mene gratis. to se zove sektaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje prednju i desnu bočnu masku i zadnji fuzaster za rd04? Crni Acimo sta si uradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje prednju i desnu bočnu masku i zadnji fuzaster za rd04? Crni Acimo sta si uradio? Kupio jednu skršenu, pa je sređivam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan imam mali problem danas sam posle kratke voznje po kisi primetio da migavci na motoru nece da se pale i gase kako bi trebalo nego se samo ukljuce i stoje tako pa me zanima sta to moze da bude nisam nesto vican oko elektronike pa ako neko zna nek stavi koment hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan imam mali problem danas sam posle kratke voznje po kisi primetio da migavci na motoru nece da se pale i gase kako bi trebalo nego se samo ukljuce i stoje tako pa me zanima sta to moze da bude nisam nesto vican oko elektronike pa ako neko zna nek stavi koment hvala Pravac Laboratorija !! Na pretresanje instalacije !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan rece mi sad drugar da je moguce da je to zbog kise ...i njemu se kaze to desavalo posle nekog vremena prorade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...