Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 28, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 28, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, šta misliš da zveknemo keš na gomilu i posle pošaljemo dva-tri motora po iće i piće? Ima ona pečenjara Lola kod stadiona pa može tamo meso da se pazari. (osim ako ti ne znaš neku bolju mesaru, naravno. tvoj kraj jbg ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da se i Ja zapljunem ! 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan marsovski Kopi-pejstovao si spisak, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan marsovski Kopi-pejstovao si spisak, a? Da kopi - pejs al neznam marsovski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se... isto sam i ja uradio koju stranu pre i dobio identican rezultat. Napisi spisak ''pesice'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan uhhhh,nekako ga prevarih,da ne prepisujem,nisam to radio jos od skole.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme posluzi, prikljucujem se i ja sa svojom lepsom polovinom, vidimo se 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Septembar 28, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, ako se se odigra onako kako bi trebalo i ja kupim motorche od bgbokija slededece nedelje, eto i mene. Dolazim, ali ne mogu da garantujem , jer ne zavisi od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 28, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme posluzi, prikljucujem se i ja sa svojom lepsom polovinom, vidimo se 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija Ajd izlobiraj TA ekipu da dodje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd izlobiraj TA ekipu da dodje... Opet 'oces da se igras pronadji uljeza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme posluzi, prikljucujem se i ja sa svojom lepsom polovinom, vidimo se 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija Ajd izlobiraj TA ekipu da dodje... Aaaa, pa ima nas vec 3 - 4, opet ce TA da dominira kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aj' onda da pojacamo te Transalpe... 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 29, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Aj' onda da pojacamo te Transalpe... 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak Mozete vi to i bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Septembar 29, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo jos Transalpa 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 29, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan He,he.... tačno znam za koji datum da naručim ugalj da stigne Što se rada tiče, nemoj da se primate...kad sam napisao neki cete da se vozite , a neki cemo da radimo..... mislio sam na pripremu kotlića...... VAŽNO...... 1. Da bi se krenulo sa delom organizacije , zvanom KRKANJE, KLOPANJE, JEDENJE, HASANJE..... itd. trebalo bi da se odlučimo šta spremamo...tj hocemo li kobinaciju kotlić / roštilj ili nešto drugo..... 2. Ja nemam pojma da pravim gulaš (odličan sam u konzumiranju).... ko će biti majstor, ima li dobrovoljca ili ćemo usput ..svako po neki savet ...a ja da pripremim mesinu.. pa da podelimo troškove , kada se okupimo 3. Kupovina pića.... sokova, piva, vina i sl. (sve sem rakije)... po prispeću , ćemo se prikupiti, i jedan će skočiti mojim kolima po ono za šta se odlučimo... MOŽE.... ? AJDE SA PREDLOZIMA..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Septembar 29, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ja sam za kombinaciju, 5 sati treba za kuvanje dobrog gulaša a dotle bi bilo dobro da se mezne po nešto sa talandare 2. Možda bi bilo zgodno da ima više kotlića i više kotlić-majstora? Sigurno znam da je Milenko jedan od njih a možda će i Joška doći da nam prikaže umetnost kuvanja mađarskog gulaša? 3. Najbolje je baš to za piće - vidimo koliko nas je pa očas u kupovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 29, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ja sam za kombinaciju, 5 sati treba za kuvanje dobrog gulaša a dotle bi bilo dobro da se mezne po nešto sa talandare 2. Možda bi bilo zgodno da ima više kotlića i više kotlić-majstora? Sigurno znam da je Milenko jedan od njih a možda će i Joška doći da nam prikaže umetnost kuvanja mađarskog gulaša? 3. Najbolje je baš to za piće - vidimo koliko nas je pa očas u kupovinu tako je Rajko... trebalo bi da znamo , ako je talandara , da pripremim ulje, ako je roštilj, da nabavim ćumur... za kolić, može i drvo, a može i plinski gorionik.... ja volim sve da krkam... tako da je bitno samo da znam šta da pripremim. ..... Još par napomena... - primarna stvar je druženje , upoznavanje i dobro zezanje uz klopu, piće ..itd....... samim tim dolazak motorom je neobavezan... ako neko nema motor u tom trenutku ili misli da će da se smrzne na motoru i sl. ....... pa ljudi , dodjite kolima i ja ću. - ukoliko se neko predomšlja zbog daljine i slično, neka mi se javi, rešićemo smeštaj ..... isto važi i ako neko odluči da se opusti, što se tiče pića ... uostalom , pa imamo dve vikendice na raspolaganju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 29, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Kotlic=Driling Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 29, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak se povecava mislim da ce biti komplikovano da se kuva u kotlicima. Vlado mozes li da nabavis oraniju? Sto se tice kuvanja nikakav problem istina je da treba dosta vremena ali ja mogu da poranim pa da pocnemo sa kuvanjem pre skupa svatova Meso mozemo da nabavimo i dan ranije troskove podelimo na licu mesta, pa kad pristigne ekipa umorna od voznje odma mogu da potpale vatru i zameze dok gulas nebude gotov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 29, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Spisak se povecava mislim da ce biti komplikovano da se kuva u kotlicima. Vlado mozes li da nabavis oraniju? Sto se tice kuvanja nikakav problem istina je da treba dosta vremena ali ja mogu da poranim pa da pocnemo sa kuvanjem pre skupa svatova Meso mozemo da nabavimo i dan ranije troskove podelimo na licu mesta, pa kad pristigne ekipa umorna od voznje odma mogu da potpale vatru i zameze dok gulas nebude gotov Saglasan.... porani ti u svakom slučaju.... da popijemo po jednu .... merački Proveriću za oraniju... samo da izgooglujem , šta je to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Septembar 29, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vojnički kazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 29, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pošto meni ćale stiže u BG u sredu, trebalo bi tad i roštilj meso da donese... Onda ga ubacim u friz, i ujutru kad krenem, stavim u kofer... Taman se lagano otopi dok stignemo. Kako je u startu izgledalo, delovalo mi je da je do 5 kila mesa sasvim dovoljno da ima po dve pljeskavice za svakog... Ali, pošto nas je sad najavljeno oko 30, izgleda će to biti malo... VIdeću koliko je ćale spreman da ponese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...