vacr0 293 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polako jos sa nabavkom mesa, ima jos dosta do 12tog. Moguce je da ce se neki odjaviti (desava se uvek), a moguce je da ce se i jos neko prijaviti, pa cemo tacan spisak znati 10-11tog. Za sada samo, dogovaranje i razmatranje opcija Sto se mene tice i dobar pasulj u kazancetu moze da prodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salez 39 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd/Rušanj Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja,idem i ja... 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM 22.Salez 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja,idem i ja... 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM 22.Salez 23.aca.gsxR mogu i gulas da spremam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 29, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan He,he.... tačno znam za koji datum da naručim ugalj da stigne Što se rada tiče, nemoj da se primate...kad sam napisao neki cete da se vozite , a neki cemo da radimo..... mislio sam na pripremu kotlića...... Ma Vlado, znamo mi na sta si mislio, ali ovako je smesnije (jos ako nas docekaju lopate i ugalj, bice jos smesnije) :lol3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 29, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan vidi ti Arakisa gurmana, iliti Gurmakisa realno, moze i pasulj sa suvim rebrima sto se mene tice. dva kotlica + nesto malo rostilja je isto ok, ali samo rostilj za sve ljude je heavy ispeci, i to ce da traje. pre tri nedelje sam bio u Malom Staparu kod drugara na ribljem.paprikasu koji se pripremao u kotlicu od 25L za ukupno 10 osoba i bilo je kolicinski ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 29, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan 1. Sve mi jedno sta se jede, samo ako se pretera s kolicinom! 2. Ko god da je majstor za kotlic, bice ispostovan kao vojvoda! 3. Pice ko sto si predlozio. Pa ko crni, ko zuti sok... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Septembar 29, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre bre Uzivajte... Vi neki cete da se druzite I uzivate a mi neki cemo da ucimo kako da letimo... Sent from my Televizor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 30, 2013 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Draga moja, svima koji idu uzivancija je zagarantovana .... a ja cu kao i ti najverovatnije samo mirisati slike ........ A sto se tebe tice.....pa ti vec znas da letis ....samo treba da se podsetis! Sretno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 30, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan e, da! umem i ja da pravim klopu, najbolje mi ide D.R.N.Č. /edit: bez zajebavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1059 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da pojacam transalpiste , plus kolega na Princu. Mogu da spremam rostilj i ribu na talandari, za kotlic nisam strucan (par pasulja i to je to). 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM 22.Salez 23.aca.gsxR mogu i gulas da spremam 24. Lemy i Gule 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Skuvah ja par gulasa,moze i u zemljanom loncu,moze,moze +ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano Octobar 1, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM 22.Salez 23.aca.gsxR mogu i gulas da spremam 24. Lemy i Gule 25. cormoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi.... nemojte da Vas pojedinacno zivkam...turajte se na spisak 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM 22. Salez 23.aca.gsxR mogu i gulas da spremam 24. Lemy i Gule 25. Cormoran ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ala ovaj Arakis..poteze...Dzon Vejn bi mu pozavideo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano Octobar 1, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hitar a ne zovem se Mitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogishic 10 Napisano Octobar 1, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1983. BMW r65, 1995. BMW r1100r, 1974 Tomos 15 Colibri SLH Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM 22. Salez 23.aca.gsxR mogu i gulas da spremam 24. Lemy i Gule 25. Cormoran 26.BorivojeKrmak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 1, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, ovo ce biti najvece okupljanje BJB-ovaca ne racunajuci dobrotvorne akcije. ALAL VERA, VLADO !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ima i onih , koji ce doci , a stide se da se prijave na spisak.... ...sunce im zarko .... samo neka nas bude ..trazice se karta vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano Octobar 1, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako to tvoje dvorište nije bar hektar teško ćemo svi da stanemo? Daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako to tvoje dvorište nije bar hektar teško ćemo svi da stanemo? Daj slike gulp... .... Ma stacemo..... sigurno ima vise mesta od one klupe u Kisachu , za sada smo OK Nije problem..fotkacu, a napravicu i mapu , kako se stize, za one koji nisu vec bili kod mene na plazzu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ubedi me čika Rajko da se prijavim... 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze 15. Dejan + Ana + meso (ako meso stigne, Ana ne ode za Leskovac, a meni posao dozvoli) 16. Miskomi 17. Vacr0 + Lidija 18. Arvak 19. Dimitrije 20. PaPaja 21. RadakM 22. Salez 23.aca.gsxR mogu i gulas da spremam 24. Lemy i Gule 25. Cormoran 26. BorivojeKrmak 27. Bocca 28. Sale-kum (najverovatnije sam) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 1, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ...a napravicu i mapu , kako se stize, za one koji nisu vec bili kod mene na plazzu. ma sta pravis bzvz, ja cu da dovedem kolon, znas da znam put Bocco stari bastarde, ti i ja na celu kolone XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima i onih , koji ce doci , a stide se da se prijave na spisak.... ...sunce im zarko .... samo neka nas bude ..trazice se karta vise Haha, upravo tako, uvek dodju lokalci i bude na vise nego sto nas je na spisku. Tako se desilo i na susretu TA na Divcibarima. Cim je zamirisao rostilj, evo njih 10 na kroserima dolaze . Dobro, Boze moj, necemo im zameriti, svi su dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Octobar 1, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako li sam ja ovu temu propustio Mozda sam ja jedini od ekipe pao sa marsa, ali ja ne znam gde je taj ranc, pa bi bilo dobro neko objasnjenje ili jos bolje gps koordinate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 1, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan dve oranije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...