GhostMile 4614 Napisano Septembar 25, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Htio bih da oprobam 2 cilindra od po 500 kubika, a hronicno mi nizak nivo love u dzepu, pa taman kad sam se skoro predao naletim na pristupacnu Hondu VTR 1000 F iz 2004-e. Traze se dojmovi i iskustva clanova koji su probali ovu sklopociju. Kako ide u odnosu na rednu 1000-ku? Sta je bolje, a sta gore? U principu, ja je gadjam zbog powera odmah (u nizim obrtajima), malo za promjenu i sto hocu nesto lakse. Jeftinije od ovoga moze samo neki stariji TL, ali on je mlogo tezak i (kazu glasine) nepouzdan. Sve ostalo (KTM, Ducati, Aprilia) je dosta skuplje. Mada Aprilia Tuono isto moze da se nabode za pribliznu lovu, ali ti motori su generalno vise izdrkani od VTR-ova. (licni dojam) ps. Na prodaju FJR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Septembar 25, 2013 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Valja ta masina, ona ti je i u Varaderu, uz neke sitne promene. Jedino sto nisam siguran koliko je to motor za put. Ipak su ti se kriterijumi sad 'poremetili' nakon FJR-a. TL nije toliko problematican motor ko sto mislis, ali tek TL ti nije za put. Mada, putovalo se i na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 25, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu stavim SuperBike korman i onda k'o dingospo bez savijanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 25, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Bez zelje da uticem na tvoju zelju, ali sam skoro citao nesto u arhivu Motorrada o TL-u, (kao jednom od vecih promasaja), pa da podelim sa tobom: U poslednjoj godini proizvodnje, 1999/2000 i kasnije (samo rasprodaja sa postojecih lagera) Suzuki je otklonio sve nedostatke, a kojih je u pocetku bilo dosta i koji su TL-a odmah doveli na los glas. Ukoliko je redovno odrzavan, ne bi trebalo da bude vecih problema. Po Motorradu Suzuki je i kod starijih modela (prva godina proizvodnje 1997) preko dilerske mreze azurno otklanjao nedostatke. Problem moze biti ako te recall-akcije nisu radjene na vreme, pa je u medjuvremenu vec bilo posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 25, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imas savet za kupovinu SP1 i SP2, relativno svez, iz septembra 2012, sto govori i o popularnosti modela: http://www.motorrado...beratung/429640 p.s. s obzirom da je holandski zapravo nemacki sa govornom manom (), nadam se da ces nesto razumeti, ako ne tu sam da ti pomognem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 25, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kein problem. Ponjemajem po svi jezici. SP nisam spomenuo, ne zato sto mi se gadi, nego mi malo virka iz budzeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 26, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je u svijetu snaga 110 ks, a u D je 98. Pitanje je kako to i da li je jednostavno "pustiti sve konje s lanca"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motorcikl za sport-touring, moje zamerke bi bile : velika potrosnja pri ostrijoj voznji i mali rezervoar (16 l) kod modela do 2004-e. Prilicno udoban na putu za sport motorcikl, malo umara desnu ruku, mozda bi guvernal bio resenje. Na stazi mekan predni kraj ali i to se resava setom progresivnih opruga. Preporuka za kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motorcikl za sport-touring, moje zamerke bi bile : velika potrosnja pri ostrijoj voznji i mali rezervoar (16 l) kod modela do 2004-e. Prilicno udoban na putu za sport motorcikl, malo umara desnu ruku, mozda bi guvernal bio resenje. Na stazi mekan predni kraj ali i to se resava setom progresivnih opruga. Preporuka za kupovinu. Takodje. Vrlo "veseo" motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je u svijetu snaga 110 ks, a u D je 98. Pitanje je kako to i da li je jednostavno "pustiti sve konje s lanca"? Koliko ja znam razlog je kategorizacija osiguranja u D - kod motocikala preko 98 ks je osiguranje dosta skuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je link firme coveka koji je poznat u VTR-krugovima - bavi se iskljucivo tim modelom (u svim verzijama) i puno saveta i predloga za poboljsanja stavlja na sajt: Higgens U prilogu imas opisano kako da jednostavno sa nemackih 98 ks dodjes na punu snagu (stvarno je prosto). p.s. od godine proizvodnje 2001. VTR ima veci rezervoar i manju potrosnju leistungsaenderung_von_98_ps_auf_112_ps.zip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 26, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Unasu majstore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo dobra je Honda VTR, ali nakon FJR-a, imaćeš utisak da voziš neku staru poljoprivrednu mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam bas. GS npr mi se dojmio jako zanimljiv posle FJR-a. Mozda bih ga i kupio da imam bar 10 zaposlenih. LM, isprobacemo ga vrlo uskoro, pa cemo vidjeti. Eno ga na prikolici stoji jos uvezan, pushi se, cekam da se ohladi pa da ga probam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki tdm 8 Napisano Octobar 8, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @ ghost mile, ima li rezona da menjam tdm 850 4tx za fjr ? mislim 4 cilindra u odnosu na 2 , udobnost ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad vozio TDM. U principu FJR je keva za sve osim za extremnu ganju (pogotovo po kozijim stazicama). Tezak je i kravast za uske krivinice, ali ima puno snage i na nekoj siroj magistrali bi mogao u par sa manje vise svakim motorom, odnosno zavisi uglavnom od vozaca. Znaci ako ti treba brz, komforan, sportski tourer, a nisi mentalno nezreo, onda je pri vrhu ponude, ali isto tako pri vrhu i sa cijenom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam bas. GS npr mi se dojmio jako zanimljiv posle FJR-a. Mozda bih ga i kupio da imam bar 10 zaposlenih. LM, isprobacemo ga vrlo uskoro, pa cemo vidjeti. Eno ga na prikolici stoji jos uvezan, pushi se, cekam da se ohladi pa da ga probam. Opa! Čestitam, neka te dobro služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 9, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Usao je VTR u stalu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 9, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Octobar 9, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju ga vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 10, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak,da te lepo sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Octobar 10, 2013 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan i da te dobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Octobar 11, 2013 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Opa, cestitam! Jesi li ga provozao? Kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 11, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Nisam ga jos provozao. Moram malo da ga sredim prvo. Ima par ostecenja i sitnica koje treba dovesti u red, a trebam ga i uvesti / registrovati. To mi se ne isplati sad raditi, da placam davanja preko zime bez veze. Ostat ce bez tablice do proljeca, taman da sve sredim kako treba. (osim naravno ako mi pundravci ne poremete razum i planove) Trenutno rezem auspuhe (i sve slikam za ubijanje dosade zimi na forumu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...