GAMEOWER 0 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA CB900F BOLDOR Prijavi odgovor kao problematičan ZAmolio bi ako neko zna u cemu je stvar da mi pomogne, naime menjaoi sam cetkice i biksnu na alanseru, ocistio fraj lauf, promenio ulje i kada sam sve zavrsio , sklopim motor i pokusavam da ga upalim, on vergla ali nece da sastavi, ja skinem svecicu da vidim da li baca varnicu i imam sta da vidi : kada stiskam dugme za paljenje u tom trenutku svecica baci varnicu, zatim dok vergla ne baca uopste varnicu i onda kada pustam to isto dugme opet baci varnicu, pokusao sam i sa drugim svecicama isto se desava, u pitanju je yamaha tw 125 sa jednim cilindrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole888 0 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: zemun Motocikl: dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa prekidac najverovatnije... Nema sta drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slab akumulator.....(pod uslovom da je alanser odradjen kako treba) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAMEOWER 0 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 52 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA CB900F BOLDOR Prijavi odgovor kao problematičan e hvala momci nije u pitanju bilo ni jedno ni drugo, negde je izgubio kontakt poskidao sam sve dzekove naprskao vd sprej i sad pali kao mina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Octobar 18, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan To je inače čest problem na tw125... Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...