Marokanac 1882 Napisano Octobar 26, 2014 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Nenade, brate na Nadalinu............sta da ti kazem ??? U ovo sumorno hladno nedeljno popodne, posle pregleda tvog putopisa mi dodje da sednem na motor i pravac u tvoje fotografije............sve je tako prelepo, meni. Iskreno, cestitam na odlicnim fotografijama i jedno je sigurno..............oticicu da malo pregledam te predele..........mame me. Pozdrav, "Marokanac" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Sparco…… skoro pa da ga čovjek uželi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 4, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sinovac O mladosti ,o radosti, bravo p.s. što pre veći motor da nabaviš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Novembar 10, 2014 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Stefans Hvala, ma Vespa je azdaja! @Marokanac Hvala na cestitkama. Vi, naravno znate, da ste mnogima od nas inspiracija za smisljanje i pravljenje ovakvih voznji?! P. S. Cekam da se na leto ono Zlo vrati iz Kine, te imamo u planu jednu bratsko-sestrinsku zajednicku voznju! @FckThWrld Ma uzeli ga se covek, al' kad ga vidi, brzo ga zelja prodje! @vlajko U planu je! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Novembar 26, 2014 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nekice, brzo ce i taj jul, pa idemo mi, blago meni, malo do Crne Gore opet, pa Hrvatska i Slovenija... A kad smo vec u Sloveniji, valja se preci i u Italiju na espreso jedan, dva! Odoh sad opet da procitam tvoj putopis, malo da se smejem! Pozdrav za sve drugare ovde! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Novembar 27, 2014 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Koji melem za dusu.Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 27, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Okej, izgleda da kad god se smorim i uzelim smeha i kad me uhvati malo nostalgija za burazerom (i za motorom) dok sam u daljini, ja se bacim na citanje ovde!Nekice, caaaaare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veža 6 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 4 postova Motocikl: ADV 1190 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Marko Hvala na lepim rečima! @Nadalina, čekam te da dođeš, i pravimo veći krug!@Veža Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Mart 5, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale putopis je predivan , fotke su savrsene bravo i sve pohvale na predjenim kilometrima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...