Makana96 0 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Marko iz Zemuna imam 17 godina , drago mi je sto mogu biti deo ovakve ekipe. Motori su moja najveca strast, vozim od svoje 10. godine, vozim bukvalno sta stignem. Jos nemam dozvolu, ali imam u planu da polazem u skorije vreme. Imao sam priliku da vozim dosta motora, skutere pa i "malo" jace. Voleo bih da se oprobam i na vecim kubikazama, ali naravno sve u svoje vreme . Zadovoljstvo mi je sto mogu da podelim svoja misljenja sa vama, ovde stvarno moze puno da se nauci, ima jako korisnih saveta... jos jednom Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salez 39 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd/Rušanj Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz Marko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Septembar 20, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...