Marko Denser 11 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,radi se o kawasakiju 750 Turbo,ali ulje na turbini ne baca to je provereno,dakle osim malo curenja na dihtungu glave sa strane,daje simptome gumica ventila jer dok radi u leru za 1100 obrtaja minut,kad se daje gas izbacuje beli dim dosta pa onda smanji,a u voznji konstantno pomalo dimi,jedva vidljivo ali dimi stalno.Po tome sto sam napisao ja sumnjam na gumice ventila,ali sam slucajno naleteo na coveka ciji je bio taj motor pre 4-5 godina koji mi je rekao da je uradio glavu i tada promenio gumice,pa sada neznam sta bi moglo biti tacno.Uz sve to mi se desava da su 3 svecice crne a jedna cista ili na primer stavljao sam ngk nove i posle kratkog vremena tri crknu a ta jedna radi bez problema,pa sam tu ostavio a na ove stavio bosch koji trpi sve i radi bez problema.Svakako cu uskoro da menjam taj dihtung glave i proverim gumice ali po svemu ovome sumnjam da jos nesto moze da pravi taj problem,mozda karike neznam.Motor normalno ide i radi,samo sto guta ulja mnogo i garavi svecice,sumnjao sam da u tim cilindrima dobija vise benzina pa da zagaravi svecice ali sam dizne cistio u ultrazvucnoj kadi i sve lepo rade cak sam im mesta zamenio i opet taj cilindar cista svecica a na drugima crna.Malo sam opsiran ali volim da sve napisem sta je uradjeno i kakav je problem tacno,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 15, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti neko izmeri kompresiju. Ako ti je kompresija manja ta tri cilindra - možda treba i karike zameniti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da uradim nesto tako,da pribavim na vreme sta treba da ga resim zimus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...