Gradistanac 0 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Велико Градиште Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri,,,zanima me koji bi mi enduro bio najbolji a da je do 35 kw i da ne trosi puno.Vozio bi ga po asfaltu,a budzet mi je do 1500e.nije mi bitna ni marka ni izgled samo mi je bitno da je do 35 kw,da je za duze rute i ne mora bas da bude kineski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji cetvorotaktni motor, do 650 kubika, jednocilindras, a imas ih dosta, honda xr 400,xr 600, imas ih po oglasima na polovni automobili, yamaha xt600, znaci bilo koji 4t motor da je preko 400 kubika, za te pare mozes naci dobar motor...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gradistanac 0 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Велико Градиште Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoci sad gledam na netu naleteo sam i na bmw f650 ima 35 kw lepo izlgeda a kazu da bmw malo trosi,,jedino sto su malo skuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan I meni ti f modeli izgledaju veoma mocno, nisam se susretao sa njim i ne znam nist o njima u detalje, samo znam da kad ih vidim ispratim ih glavom do kraja vidokruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoci sad gledam na netu naleteo sam i na bmw f650 ima 35 kw lepo izlgeda a kazu da bmw malo trosi,,jedino sto su malo skuplji Ako planiras mahom asfalt, F650, Freewind i Pegaso su ti odlican izbor Pegaso dobre vozne karakteristike, ali visoka potrosnja i po neka standardna boljka. Freewind vrlo slicne vozne karakteristike, 20kg laksi, gotovo nekvarljiv, ali gabaritno malo manji, uz osetno nizu potrosnju. BMW isti agregat kao Pegaso, ali zahvalniji na pumpi uz neznatno losije performanse zbog toga. Mozda najudobniji od ovog trojca uz umanjenu sveopstu agilnost. Cena mu nikako ne ide u prilog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT 600 i resio si posao...ima jeftinih da nadjes,od 800 pa do 1500... a opet neko pristojno godiste... Veoma izdrzljiv motor,lak sa servisiranje,koliko toliko jeftini delovi... Mali potrosac,ako je sve ok,a ako uzem do 93-eg godista i registracija ti je jeftinija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Septembar 11, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Kle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gradistanac 0 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Велико Градиште Prijavi odgovor kao problematičan Freewind je malo skuplji msm bar sam ja takve nasao na netu,za sada me najvise zanimaju yamaha xt600 i kle.nadam se da ce preko zime jos pasti cene pa da tad pazarim jedan i da sledecu sezonu napravim neku turu po Srbiji ali otom potom hvala puno na savetima znaci ima na listi kle,xt600,f650,freewind pa sve zavisi na kakve oglase naidjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gradistanac 0 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Велико Градиште Prijavi odgovor kao problematičan I meni ti f modeli izgledaju veoma mocno, nisam se susretao sa njim i ne znam nist o njima u detalje, samo znam da kad ih vidim ispratim ih glavom do kraja vidokruga svi f modeli su stvarno lepi nasao sam bmw f650 st u italiji za 600e ali za te pare verovatno mu nesto fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 11, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan KLEpetalo, zahvalices mi se posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 11, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Freewind je malo skuplji msm bar sam ja takve nasao na netu,za sada me najvise zanimaju yamaha xt600 i kle.nadam se da ce preko zime jos pasti cene pa da tad pazarim jedan i da sledecu sezonu napravim neku turu po Srbiji ali otom potom hvala puno na savetima znaci ima na listi kle,xt600,f650,freewind pa sve zavisi na kakve oglase naidjem Lista ti je dobra ! A kad izbaciš xt600 biće odlična Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje planiram da uzmem KLE,mislim da je to motor koji u odnosu cene,kvaliteta,ekonomicnosti i snage daje najvise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Freewind je malo skuplji msm bar sam ja takve nasao na netu,za sada me najvise zanimaju yamaha xt600 i kle.nadam se da ce preko zime jos pasti cene pa da tad pazarim jedan i da sledecu sezonu napravim neku turu po Srbiji ali otom potom hvala puno na savetima znaci ima na listi kle,xt600,f650,freewind pa sve zavisi na kakve oglase naidjem Lista ti je dobra ! A kad izbaciš xt600 biće odlična Zasto bi izbacio XT 600 kao opciju ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 11, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pa na samom početku teme, čovek je napisao " ...da je za duže rute..." Ja sam sa mojim motorom išao za Grčku i Ohrid. Može i sa xt600, al će da smori neviđeno...mislim na udobnost ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zato covek mora da proba svaki motor ako moze... Ljudi putuju i sa XT 600,nije to problem...samo sta vise njemu odgovara... Mozda mu uopste nece odgovarati jednocilindras... Sve je diskutabilno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 11, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na samom početku teme, čovek je napisao " ...da je za duže rute..." Ja sam sa mojim motorom išao za Grčku i Ohrid. Može i sa xt600, al će da smori neviđeno...mislim na udobnost ! misliš da je momenat da mu predložim da pogleda neku Super Teneru al uvoz iz švajcarske koja ima u saobraćajnoj konja kolko sme da vozi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 11, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa na samom početku teme, čovek je napisao " ...da je za duže rute..." Ja sam sa mojim motorom išao za Grčku i Ohrid. Može i sa xt600, al će da smori neviđeno...mislim na udobnost ! misliš da je momenat da mu predložim da pogleda neku Super Teneru al uvoz iz švajcarske koja ima u saobraćajnoj konja kolko sme da vozi :D Nije momenat, covek je lepo u naslovu teme napisao da hoce neki Enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Realno Popsy je u pravu, Super Tenera iz Svice je jedino resenje. 25kw, mozes na put po srbiji bez problem, ima mesta, ima snage, brzine mnogo vise nego sto ces biti spreman da probas prve godine voznje, nema trese. Eto ja bas imam jednu takvu, javi se mozda se i dogovorimo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Septembar 11, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pa na samom početku teme, čovek je napisao " ...da je za duže rute..." Ja sam sa mojim motorom išao za Grčku i Ohrid. Može i sa xt600, al će da smori neviđeno...mislim na udobnost ! misliš da je momenat da mu predložim da pogleda neku Super Teneru al uvoz iz švajcarske koja ima u saobraćajnoj konja kolko sme da vozi :D Pa ako ti odgovara njegov budžet, takođe s početka teme... ( meni ne...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Tt600 bez dileme. Eno ga moj bivsi na oglasima sa enduro i sm tockovima 2000 god . Otprilike je koliko sam video u toj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa na samom početku teme, čovek je napisao " ...da je za duže rute..." Ja sam sa mojim motorom išao za Grčku i Ohrid. Može i sa xt600, al će da smori neviđeno...mislim na udobnost ! misliš da je momenat da mu predložim da pogleda neku Super Teneru al uvoz iz švajcarske koja ima u saobraćajnoj konja kolko sme da vozi :D Evo jedna od 25kw. http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1375155_Yamaha_2664_SUPER-TENERE_1994_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jel to stvarno pise 3500e ? Evo jedna od 25kw. http://www.mojauto.r...TENERE_1994_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i po neki Dominator 500, Tenera 500 z, to ti je u okviru tvog budžeta. Registracija puno niža, a snaga 25 kw. Za enduro motor i lagano krstarenje, može da posluži !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gradistanac 0 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Велико Градиште Prijavi odgovor kao problematičan lepa je i dominator nista ostaje mi samo da cekam sledecu sezonu ili zimu pa da vidim da uzmem neki.ljudi mozda sad malo skrecem sa teme ali u cemu je razlika izmedju jedno i dvacilindrasa posto se ja u to ne razumem ni malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 12, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha Koji ste vi kraljevi. Svaki ciga svoga konja hvali... Uzmi lepo BMW i uzivaj. Pored kvaliteta dobijas i ekonomicnost a na kraju i pouzdanost. Ja bi svog menjao jedino za f800 Mozda nije ali u razlici koju doplatis ustedeces na kasnijim popravljanjima krseva koje si naveo... Obozavam ovaj forum poslato iz mangulane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...